Radio24syv

Millionærklubben

Millionærklubben

Description

Millionærklubbens består af to værter, Pernille Enggaard og Bodil Gantzel, og to aktieeksperter, Lau Svenssen og Lars Persson. Lau og Lars har tilsammen prøvet alt inden for handel med og rådgivning om værdipapirer.

Link: www.radio24syv.dk

Categories

Business

Episodes

Millionærklubben 31-10-2019

Oct 31, 2019 55:06

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Mens vi venter på Powell

Oct 30, 2019 54:55

Description:

Rentemøde i den amerikanske centralbank får - formentlig - finansmarkederne til at være i vent-og-se-mode indtil udmeldingen kl. 19. Millionærklubben varmer op til den forventede rentenedsættelse sammen med Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, der også leverer sit syn på den igangværende regnskabssæson. I leverer Lars Persson en første analyse af bl.a. Jyske Bank, Sydbank og Ørsted. Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 29-10-2019

Oct 29, 2019 55:01

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Vild regnskabsuge

Oct 28, 2019 55:06

Description:

Danmarks største selskaber og de amerikanske- og kinesiske techgiganter kommer med tal i denne uge, hvor vi også har rentemøde i den amerikanske centralbank plus amerikanske jobrapport fredag - og ja, en eller anden form for Brexit torsdag. Teis Knuthsen, investeringschef hos Kirk Kapital, er i studiet sammen med Pernille Enggaard og Lars Persson og på telefonen Lau Svenssen.

Markedsudsigt uge 44 - Leverer virksomhederne?

Oct 25, 2019 10:59

Description:

Regnskaber, rentemøde i den amerikanske centralbank og Brexit er på agendaen i den kommende uge, hvor vi herhjemme bl.a. får tal fra de store danske banker, Novo Nordisk og DSV, mens den amerikanske regnskabssæson byder på nyt fra Tech-giganterne Apple, Facebook og Alibaba. Pernille Enggaard og Lau Svenssen sætter rammen for markedet i uge 44.

Millionærklubben 25-10-2019

Oct 25, 2019 55:02

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Ledelse der batter på fremtidens bundlinje

Oct 24, 2019 54:59

Description:

Hvordan skal den danske direktør drive sin virksomhed og organisation til succes og vækst i fremtiden? Hvilken personlighed og hvilke værktøjer kræves der, og er nordiske ledelse noget der batter på bundlinjen? I studiet Asger Steenholdt, musiker og rådgiver i autentisk lederskab, og Pernille Hippe Brun, forfatter til bogen "On the Move - lessons for the future from Nordic Leaders" og rådgiver i virksomheden Tradeshift. Pernille Enggaard og Lars Persson griber dagens aktuelle regnskaber fra bl.a. Nordea, Norwegian og Nokia.

Fuld fart på tankskibene

Oct 23, 2019 55:11

Description:

Med kapacitetsknaphed på skibstransport og øget efterspørgsel på flydende gasarter verden over, ser himlen umiddelbart blå ud for den norske LPG-reder Avance Gas. Millionærklubben ser på selskabet sammen med adm. direktør, Ulrik Uhrenfeldt Andersen. Fra London leverer daytrader og spekulant Tom Hougaard en stemningsrapport, og i studiet har Lars Persson fingeren på det aktuelle marked og dagens regnskaber.

Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 22-10-2019

Oct 22, 2019 55:07

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Markedsudsigt uge 43 - regnskaber i kø

Oct 21, 2019 12:16

Description:

Der bliver kul på regnskabskedlerne i uge 43, og fra Danmark kan vi se frem til tal fra bl.a.a Novozymes, NNIT og Nordea. Derudover kan investorerne se frem til rentemøder i både den svenske Riksbank og i den europæiske centralbank, ECB. På overfladen vil både Brexit-debatten og samhandelsdialog mellem USA og Kina fortsat præge stemningen på de globale aktiemarkeder. Hør, hvilke ting Millionærklubbens porteforvalter, Lau Svenssen, særligt vil holde øje med de kommende 5 handelsdage. Vært: Bodil Gantzel.

Guldklumper i Baltikum

Oct 21, 2019 54:52

Description:

Millionærklubben tager hul på en ny uge ved at lede efter guld i Baltikum sammen med Thorleif Jackson fra Jackson Familieinvest. Hør bl.a., hvor han selv ville sætte sine penge, hvis han skulle investere ind i området her og nu. I studiet sætter Lau Svenssen scenen for den nye uge og kommer bl.a. omkring dagens aktiekursfald i Bavarian Nordic.

Aktie Q&A

Oct 18, 2019 54:58

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvaltere svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad Lars Persson og Lau Svenssen mener om H&M, Teva og KONE. Vært: Bodil Gantzel. 

Med langt lys tændt

Oct 17, 2019 54:57

Description:

Tre langsigtede trends er særligt interessante at holde øje med, når man investerer. Det mener i hvert fald bestyrelsesformand i Dansk Aktionærforening, Ole Søeberg, der er dagens gæst i Millionærklubben. Hør bl.a., hvor hans fokus er pt. og hvilke selskaber, han investerer i på de givne områder. I studiet tager Lars Persson temperaturen på dagens aktuelle markeder og leverer den første analyse af dagens regnskab fra Ericsson.


Vært: Bodil Gantzel. 

Amerikansk tech og finans

Oct 16, 2019 54:53

Description:

Hvordan lød startskuddet på den amerikanske regnskabssæson? Peter Garnry, aktiestrateg i Saxo Bank, tager os omkring de amerikanske banker og dykker ned i Netflix, Amerzone og aktiemiljøet generelt. Tom Hougaard har ramt markedet forkert, og får gode råd af Pernille Enggaard og Lau Svenssen.

Regnskabssæson, høreapparater og svinekød

Oct 15, 2019 54:51

Description:

Investorerne er ikke tilfredse med fremdriften i samtalen mellem USA og Kina, og ser nu frem mod den amerikanske regnskabssæson, der går i luften idag med de amerikanske banker. Pernille  Enggaard og Lau Svenssen er i studiet, og tager en snak med råvarestrateg Ole Hansen, Saxo Bank. 


Brexit, handelskrig og regnskaber

Oct 14, 2019 54:46

Description:

Startskuddet på den amerikanske regnskabssæson lyder i denne uge og samtidig har investorerne et øje på de intense Brexit-forhandlinger, vækstsignaler fra Kina og USA og selvfølgelig Donald Trump, der ikke fik hevet en aftale hjem med kineserne. Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, er i studiet med Pernille Enggaard og Lau Svenssen, men Philip Gunst er med på telefonen om Patriot One og Cannabis sektoren.

Markedsudsigt uge 42 - all in på amerikansk finans

Oct 11, 2019 10:22

Description:

Bodil Gantzel byder Millionærklubbens porteføljeforvalter Lau Svenssen op til debat om den kommende uge i finans, hvor især de amerikanske bankaktier vil præge scenen med regnskaber fra JP Morgan Chase, Goldman Sachs, Wells Fargo og Bank of America. Lau Svenssen vil dog også holde skarpt øje med regnskabstallene fra Johnson & Johnson, Netflix og Ericsson onsdag og torsdag. Hør hvorfor i denne udgave af Millionærklubbens Markedsudsigt.  

Aktie Q&A

Oct 11, 2019 55:13

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvaltere, Lars Persson og Lau Svenssen, svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de aktuelt mener om Novo, Matas, el- og lastbiler.

Vært: Bodil Gantzel.

Skal du investere i enzymer og forsikring?

Oct 10, 2019 54:56

Description:

Danmarks største forsikringsselskab TRYG er ude med regnskab, og det samme gælder enzymgiganten Chr. Hansen. Millionærklubben taler med Morten Hübbe adm. direktør i TRYG, og Michael Friis-Jørgensen, aktiestrateg i Alm. Brand. I studiet Pernille Enggaard og Lars Persson.

Du bli’r hvad du spiser

Oct 9, 2019 54:58

Description:

Hvor bevæger fødevarebranchen sig hen, og hvilke nye tendenser eller teknologier kommer til at præge fremtiden? Millionærklubben ser på landbrugs- og fødevarebranchen sammen med cheføkonom Frank Øland fra Landbrug & Fødevarer. Med på en telefon fra London tegner Tom Hougaard et fortsat negativt billede af tidens kursbevægelser, og i studiet tager Lars Persson temperaturen på dagens aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel.

Hvordan har verden det?

Oct 8, 2019 54:55

Description:

Hvordan er stemningen i verdensøkonomien og de globale virksomheder? Henrik Drusebjerg, chefstrateg i Danske Bank, er i studiet og kommer omkring Handelskrig, Brexit, Centralbanker og den kommende regnskabssæson sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Bitcoin, Cannabis og tank

Oct 7, 2019 54:57

Description:

Markedet tager forsigtigt hul på en ny uge, hvor handelsforhandlinger, Brexit og FED-referat fylder på makrofronten, mens vi herhjemme får regnskab fra TRYG og Chr. Hansen. Lars Persson og Lau Svenssen sætter handlerne i deres porteføljer, mens Christopher Wold tager os omkring Cannabis, Bitcoin og Teva. Vært Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 41 - første danske Q3-regnskab

Oct 4, 2019 09:53

Description:

Usikkerheden forventes at fortsætte ind i den kommende handelsuge, som byder bl.a. på ny dialog mellem verdens største økonomier, USA og Kina. På selskabssiden tager Tryg traditionen tro hul på endnu en regnskabssæson med Q3-tal torsdag, og samme dag tropper Chr. Hansen op med sit helårsresultat. Også flybranchen bliver interessant at følge med trafiktal fra både SAS, IAG og Lufthansa samt regnskab fra Delta Airlines, der lander torsdag. Bodil Gantzel og Lars Persson vurderer den kommende uge i finans og sætter scenen for ugens interessante fokuspunkter. 

Q&A med Larsen og Persson

Oct 4, 2019 54:47

Description:

Millionærklubben svarer på spørgsmål fra lytterne med Lars Persson og Helge Larsen i studiet, og kommer således vidt omkring i dagens udsendelse med input om alt lige fra laks til LPG og solenergi. Dagens vært: Bodil Gantzel.

Luksuslyd, stangtøj og cannabis

Oct 3, 2019 54:57

Description:

Markederne falder, og det samme gør B&O efter endnu et svagt regnskab. H&M går det anden vej, og Lars Persson er lige i hælene på den stigenede aktiekurs, men når han at komme med? Dampen er gået af cannabis-sektoren efter en forrygende start på året - skal du blive i dine pot-aktier og måske købe flere? I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard der spørger - er enden på det stigende aktiemarked nær? 

Har Kina penge til 70-års fødselsdagen?

Oct 2, 2019 54:59

Description:

Fra et fattigt og underudviklet land til verdens førende digitale økonomi og global stormagt  - 70 år som kommunistisk republik har flyttet kineserne ud af fabrikshallerne og ind i teknologiske innovationscentre. Millionærklubben kigger på riget i midten sammen med Allan von Mehren, chefanalytiker med fokus på Kinai Danske Bank. I studiet Pernille Enggaard og Lars Persson der også taler volatilitet med Tom Hougaard i London.

Value- eller vækstaktier?

Oct 1, 2019 55:08

Description:

Er value-investering en dødssejler? Er vækstaktier for dyre? Og hvad er overhovedet vejen frem i det aktuelle investeringsklima? Millionærklubben har inviteret temaspecialist Morten Springborg fra C WorldWide i studiet til en snak om de to klassiske investeringsretninger og tidens aktuelle investeringstemaer. 
Vært: Bodil Gantzel.
Apple, Pandora, Vestas, Visa, Mastercard, HDFC Bank, Huawei


Millionærklubben 30-09-2019

Sep 30, 2019 55:00

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Markedsudsigt uge 40

Sep 27, 2019 11:41

Description:

Amerikansk jobrapport, regnskaber fra to af verdens største detailkæder plus tal fra H&M og B&O er i kalenderen for den kommende handelsuge. Der er positive toner mellem USA og Kina, som holder lukket i næste uge for at fejre 70 året for Republikken Kina, men investorerne er nervøse for nedjusteringer op til den kommende regnskabssæson. Lars Persson og Pernille Enggaard leverer både overblik og aktietips.

Millionærklubben 27-09-2019

Sep 27, 2019 54:56

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Nedjusteringer, geopolitiske risici og nervøse investorer

Sep 26, 2019 54:40

Description:

Mørke skyer synes at præge børsmarkederne med flere nedjusteringer og negative meldinger fra selskabsfronten. Millionærklubben dykker ned i nogle af dagens aktuelle nyheder fra bl.a. Demant, DLH og Santa Fe. Få også Lau Svenssen og Lars Persson umiddelbare analyse af øl- og spiritusselskabernes muligheder, og hør deres seneste handler til og fra porteføljerne.

Vært: Bodil Gantzel. 

Rutschetur i repo-renterne

Sep 25, 2019 54:54

Description:

Trods historisk lave renteniveauer kom der i sidste uge gang i de amerikanske repo-renter, der kortvarigt rørte 10%. Men hvad er repo-renten egentlig, og hvad ligger til grund for de noget usædvanlige udsving? Millionærklubben undersøger sagen sammen med valuta- og rentestrateg Andreas Steno fra Nordea. På telefonen tegner Tom Hougaard er relativt negativt billede for udsigterne i aktiemarkederne, og i studiet tager Lars Persson os gennem dagens aktuelle nyheder. Vært: Bodil Gantzel.

Klima-aktier

Sep 24, 2019 54:52

Description:

Vil du med på klima-vognen som investor, skal du begynde at interessere dig for el-biler. Lars Skovgaard Andersen, aktiestrateg i Danske Bank, er dagens gæst i studiet sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard, der også runder sundhedssektoren. På telefonen Jacob Pedersen, aktiestrateg i Sydbank, om konkursen i verdens ældste flyselskab Thomas Cook. 

Porebeton, betting og nyt fra medicinalbranchen

Sep 23, 2019 54:56

Description:

Millionærklubben skyder ugen igang med besøg af Michael Andersen, adm. dir. i H+H. Hør, hvilke udfordringer og muligheder, der ligger for selskabet, når Brexit indtræffer. Med på telefonen er også Jesper Søgaard, fra Better Collective, der netop har indgået et samarbejde med The Daily Telegraph og investeret i AI-selskabet Mindway. Lau Svenssen analyserer Novos seneste udmeldinger, og Lau Persson sætter fokus på dagens aktuelle aktiemarked. Vært: Bodil Gantzel. 

Markedsudsigt uge 39 - Stille hav med risiko for aktie-tsunamier

Sep 20, 2019 10:38

Description:

Med rentemøderne i den europæiske og amerikanske centralbank bag os og forholdsvis ro på handelskrigsfronten skal investorerne nu finde nye fikspunkter i markedet indtil virksomhederne igen byder op til regnskabsdans. Profit warnings den kommende uge kan skubbe til enkelte selskaber, men ellers er der fokus på finans- og medicosektoren. Pernille Enggaard og Lau Svenssen sætter tonen for markedet i uge 39

Banker, medico og smøger

Sep 20, 2019 54:50

Description:

Lau Svenssen, Lars Persson og Pernille Enggaard griber lytternes spørgsmål - skal jeg købe Sydbank, hvordan går det i tobaksindustrien og får Novo godkendt pillen mod diabetes 2? 

Drama om amerikanske børsnoteringer

Sep 19, 2019 54:54

Description:

Uber, Airbnb og We Work - 2019 var spået til at blive det helt store år for amerikanske Tech-selskaber, men flere har skuffet og mange er sat på hold. Hvad sker der i Silicon Valley, og hvordan påvirker det resten af markedet? Peter Garnry, Saxo Bank, er i studiet med Pernille Enggaard og Lars Persson.

Yderst på risikokurven

Sep 18, 2019 55:09

Description:

Nye investeringsmuligheder ser dagens lys i disse år, hvor flere og flere private investorer efterspørger alternativer til almindelig aktie- og obligationsinvestering. Spørgsmålet er, om private for alvor er klar til at løbe den risiko, de nye metoder indebærer. Millionærklubben debatterer emnet sammen med Mads Emil Dalsgaard fra Funderbeam og ser nærmere på muligheder og faldgruber i denne form for investering. Med på telefonen fra London er også daytrader og spekulant, Tom Hougaard, der trods forventninger om overordnede stærke finansmarkeder har svært ved at finde steder at investere sine penge. Vært: Bodil Gantzel.

Morgendagens succeser

Sep 17, 2019 55:00

Description:

Hvordan spotter man morgendagens næste store hit? Millionærklubben spørger venturekapitalist Eric Lagier fra byFounders, der med en baggrund i bl.a. Silicon Valley har gjort det til sin levevej at investere i potentielle startup-successer. Hør bl.a. hvilke 7 faktorer, han og kollegerne vurderer, inden de investerer. I studiet tager Lau Svenssen temperaturen på dagens aktiemarkeder og forklarer, hvorfor han nu sætter spurten ind i Millionærklubbens investeringskonkurrence.

Vært: Bodil Gantzel

Supertrends

Sep 16, 2019 54:55

Description:

Hvor længe fortsætter aktiemarkedet op, hvornår rammer recessionen, og hvordan investerer en af de tunge drenge i markedet lige nu? Investor og forfatter Lars Tvede er i studiet hos Pernille Enggaard og Lars Persson til en snak om hans seneste bog "Super Trends - 50 ting du bør vide om fremtiden". 

Markedsudsigt uge 38 – Pengene skubbes i aktier

Sep 13, 2019 10:19

Description:

Rentemelding fra FED onsdag aften, hvor markedet har indpriset en rentensænkning på linje med ECB plus foreløbig ro i handelskrigen mellem USA og Kina skaber forventninger om en aktieuge i plus. Lars Persson og Pernille Enggaard leverer fikspunkterne i handelsugen, der byder på salgstal fra H&M, regnskab fra DSV-konkurrenten Fedex og danske ChemoMetec.

Hvad betyder minusrenter for dine aktier?

Sep 13, 2019 55:11

Description:

Den Europæiske Centralbank har sænket renten og valgte samtidig at genstarte seddelpressen - hvad betyder det for dig og dine aktier? Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, er i studiet med Lau Svenssen, Lars Persson og Pernille Enggaard, der også tager imod spørgsmål fra lytterne. 

Algoritmerne styrer showet

Sep 12, 2019 55:07

Description:

Centralbankerne har gang i et eksperiment uden historisk sammenligning, og i aktiemarkedet varsler algoritmerne nye tider for investorer og spekulanter - daytrader og spekulant Tom Hougaard, teknisk analytiker Lars Persson og fundamental analytiker Lau Svenssen deler ud af deres erfaringer, tips og tricks til afkast i porteføljen. Vært Pernille Enggaard

Bobler eller ej

Sep 11, 2019 55:01

Description:

Med flere penge ind i de passivt forvaltede fonde synes bekymringen for boble-dannelse at tage til. I hvert fald blandt visse markedsdeltagere i især USA. Men giver bekymringen overhovedet mening? Millionærklubben spørger professor Carsten Tanggaard fra Institut for Økonomi på Aarhus Universitet. Med på telefonen er også investor Christian Kongsted, der trækker de store linjer op fra gårsdagens Apple-event. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Come back til bankaktier?

Sep 10, 2019 55:04

Description:

Hvad taler verdens største olieselskaber om, hvad betyder Volfefe, og får de danske bankaktier come back? Pernille Enggaard og Lau Svenssen er klar i studiet og tager en snak med Ole Hansen, råvarestrateg i Saxo Bank

Crowdlending

Sep 9, 2019 54:59

Description:

Kan crowdlending være et alternativ til traditionel aktieinvestering? Millionærklubben spørger én af feltets deltagere, Jesper Johansen, direktør hos Kameo. I studiet sætter Lars Persson fokus på det aktuelle marked, og med på telefonen leverer Lau Svenssen en aktuel analyse af bl.a. Pandora. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 37 – Købelysten er tilbage

Sep 6, 2019 10:29

Description:

De sidste halvårsregnskaber er leveret og tygget igennem af investorerne, der nu retter deres fulde opmærksomhed mod kommende rentemøder i den europæiske og amerikanske centralbank plus den allestedsværende handelskrig mellem USA og Kina. Pernille Enggaard og Lau Svenssen leverer aktietips og fikspunkter for uge 37 på de finansielle markeder. 

Fredagsfest - også i markedet

Sep 6, 2019 54:52

Description:

Skal Tom Hougaard på pension? Vil Lau Svenssen sælge hele Danmark til Trump, og modtager Lars Persson nogle købssignaler? Pernille Enggaard og panelet tager imod spørgsmål fra lytterne og leverer friske aktietips.


Håb og drømme

Sep 5, 2019 55:06

Description:

Søde toner mellem USA og Kina skubber investorerne ind i markedet, og i Millionærklubben drømmer Lau Svenssen om 2 år med godt vejr i aktieindeksene. Pernille Enggaard og Lars Persson griber dagen nyheder, der byder på ny ledelse i både Danske Bank og Nordea. 

Teknikernes syn på finans

Sep 4, 2019 55:11

Description:

Millionærklubben går all in på teknisk analyse og får Christopher Wold og Lars Perssons aktuelle syn på aktier, råvarer og valuta. Hør bl.a. hvorfor Christopher Wold synes, det giver mening at være stærkt eksponeret mod cannabis-markedet.

Vært: Bodil Gantzel.

Globaliseringens veje

Sep 3, 2019 55:11

Description:

Er globaliseringen død eller udvikler den sig blot i nye retninger? Millionærklubbens Bodil Gantzel og Lau Svenssen diskuterer spørgsmålet med Eva Rytter Sunesen, cand. oecon & ph.d i økonomi, der til daglig er konsulent i Copenhagen Economics. 

Stille opstart på ny uge

Sep 2, 2019 55:08

Description:

Med lukkede finansmarkeder i USA pga. Labour Day lægger det danske aktiemarked stille og afventende fra land. I studiet sætter Bodil Gantzel og Lars Persson scenen for finansuge nr. 36 sammen med Jyske Banks valuta-, rente- og oliestrateg Jan Bylov, og sidst i udsendelsen leverer aktieanalytiker Lau Svenssen en stemningsrapport.

Markedsudsigt uge 36 - makro-tal og svenske regnskaber

Aug 30, 2019 10:10

Description:

Med regnskabssæsonen bag os er det småt med plantagte finansbegivenheder i uge 36. På nøgletalsfronten vil investorerne dog holde øje med “kongen af nøgletal”, Nonfarm Payrolls, der lander fredag. Fra Sverige får vi regnskabstal fra Sectra AB og Clas Ohlson, og onsdag er der relevante nyheder til Pandora-aktionærer, idet amerikanske Signet Jewelers lægger tal på bordet. Bodil Gantzel har inviteret Lars Persson i studiet til en snak om næste uge i finans. 

Aktie Q&A

Aug 30, 2019 55:10

Description:

Millionærklubben svarer på spørgsmål fra lytterne - hør bl.a hvad Lau Svenssen og Lars Persson mener om Invisio, SKF og SAAB.

Vært: Bodil Gantzel.


Back to basics med Ditte Okman

Aug 29, 2019 54:58

Description:

Journalist og radiovært på Radio24syv, Ditte Okman, lægger ryg til, når Millionærklubben går back to basics og taler om alt det, man skal overveje, inden man kaster sig over investering. Hør, hvilke gode råd hun får med sig af klubbens analytikere, Lau Svenssen og Lars Persson. 

Millionærklubben 28-08-2019

Aug 28, 2019 54:52

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Guldjyderne

Aug 27, 2019 55:01

Description:

Nye milliardærer popper lystigt op i Jylland mens det tørrer ud i Whiskeybæltet nord for København, hvor Danmarks økonomiske magt traditionelt har været samlet. Søren Jakobsen, forfatter til bogen “Guldjyderne”, er i studiet sammen med Pernille Enggaard og Lau Svenssen, der også kigger på dagens regnskab fra SAS.

Handelskrigen eskalerer

Aug 26, 2019 54:41

Description:

Kina og USA har brugt weekenden på at kaste yderligere toldsatser i hovedet på hinanden, og aktiemarkedet ser rødt. Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, tager os med til Centralbankernes sommermøde i Jackson Hole og G7 topmøde i Frankrig. I studiet Pernille Enggaard og Lars Persson der griber de faldende aktier og på telefonen Lau Svenssen om Matas og shortselling. 

Markedsudsigt uge 35 - luftfart, tobak og laks

Aug 23, 2019 09:55

Description:

Regnskabssæsonen lakker stiller og roligt mod enden, men der er dog stadig interessante regnskaber at kaste sig over i løbet af uge 35, bl.a. fra SAS, Scandinavian Tobacco Group og Sydbank. Hør, hvor Lau Svenssens fokus vil være, når vi tager hul på en ny uge i finans. Vært: Bodil Gantzel.

Lytternes dag

Aug 23, 2019 55:07

Description:

Millionærklubben svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad Lau Svenssen og Lars Persson mener om Rockwool, Conferize og Tomra. Vært: Bodil Gantzel.

Køb dansk

Aug 22, 2019 57:00

Description:

Glem risikospredning og køb danske aktier. Sådan lyder det fra dagens gæst Jesper Lund, Dansk Finansservice, der griber dagens regnskaber fra Ambu og GN sammen med Lars Persson og Pernille Enggaard og kommer med gode råd til nybegyndere i markedet. Lau Svenssen på telefonen om B&O. 

Med eller mod strømmen?

Aug 21, 2019 55:19

Description:

Kan det bedst betale sig for private investorer at gå med eller mod strømmen? Millionærklubben spørger Formueplejes aktiestrateg, Otto Friedrichsen. Med på en telefon fra London er også Tom Hougaard, der fortsat har positioneret sine penge mod lavere aktiekurser og oliepriser. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Smykker, finans og shipping

Aug 20, 2019 55:01

Description:

Regnskaber ude fra bl.a. Pandora, Jyske Bank og Matas - Millionærklubbens senioranalytiker, Lau Svenssen, tager et første blik på selskaberne og dagens aktuelle kursudvikling. Med i studiet er også chefanalytiker Peter Sand fra Bimco, som disker op med de sidste nye indsigter om shippingbranchens udfordringer og muligheder.

Vært: Bodil Gantzel.

Kinesisk tech og danske regnskaber

Aug 19, 2019 55:06

Description:

August har indtil videre været en hård nyser på aktiemarkedet, hvor handelskrig, og rentekurver der råber recession, har skramt investorerne. Nye makrotiltag i Kina og Tyskland giver dog nyt håb til investorerne, der i denne uge tager imod regnskab fra bl.a. Pandora, NetCompany og Ambu plus IT-giganten BAIDOU. I studiet Lars Persson, Michael Friis-Jørgensen og på telefonen Lau Svenssen.

Vært: Pernille Enggaard

Markedsudsigt uge 34 - Detailsalg, IT og FED-referat

Aug 16, 2019 10:13

Description:

Det kommer fortsat til at vælte ind med danske regnskaber den kommende uge, som bringer dugfriske tal fra bl.a. Pandora, Matas, Alm. Brand og Ambu. Også IT-branchen er klar med meldinger fra Netcompany, Columbus og Simcorp, og i USA er det særligt detailbranchen, der bliver værd at holde øje med. Onsdag bringer desuden indsigt i diskussionerne i den amerikanske centralbanks pengepolitiske komite, når referatet fra seneste FOMC-møde lander. Lars Persson og Bodil Gantzel varmer op til endnu en spændende uge i finans. 

Millionærklubben 16-08-2019

Aug 16, 2019 55:05

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Nyt fra Vestas og Mærsk

Aug 15, 2019 54:45

Description:

En omvendt amerikansk rentekurve, sløje nøgletal fra Kina og nul-vækst i Europas største økonomi Tyskland suger den nyvundne optimisme ud af investorerne og sender aktiemarkederne i rødt. Samtidig skal de danske investorer fordøje regnskabstal fra bl.a. Vestas, Mærsk og Carlsberg. I studiet Morten Dyrholm, VP i Vestas, Pernille Enggaard og Lars Persson og på telefonen Lau Svenssen om Bavarian og Torm

Regnskaber en masse

Aug 14, 2019 54:51

Description:

Aktuelle regnskabstal fra Demant, Lundbeck, D/S Norden og NNIT sætter dagsordenen i dagens udgave af Millionærklubben. Bodil Gantzel, Lars Persson og Jens Løgstrup fra PP Capital tygger tallene igennem. Med på telefonen fra London er også daytrader og spekulant, Tom Hougaard, der fastholder sit sort-syn på markedet.


Vært: Bodil Gantzel

Millionærklubben 13-08-2019

Aug 13, 2019 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Trump og danske regnskaber

Aug 12, 2019 54:58

Description:

Handelskrig, Tech-krig, valutakrig - hvad venter investorerne i denne uge, der med sikkerhed byder på regnskaber fra nogle af Danmarks største selskaber bl.a. Vestas og Mærsk, plus vi også får tal fra de kinesiske Tech-giganter Alibaba, Tencent ogJD.com. Tine Choi Danielsen, chefstrateg i PFA, er i studiet med Lars Persson og Pernille Enggaard.  

Markedsudsigt uge 33 - Danske og kinesiske regnskaber

Aug 9, 2019 10:19

Description:

De største danske virksomheder præsenterer i denne tid investorerne for deres halvårsregnskaber - således får vi i uge 33 mulighed for at tjekke bundlinjen hos bl.a. Mærsk, Vestas, Genmab og Lundbeck. Ude i den store verden vil der fortsat være fokus på renteniveauet, faldende vækst og ikke mindst handelskrigen mellem USA og Kina, og her bliver det interessant at se regnskabstallene fra de kinesiske tech-giganter Alibaba, Tencent og JD.com der også lander i den kommende uge. Pernille Enggaard og Lau Svenssen sætter scenen.

Novo og Carlsberg skaber begejstring

Aug 9, 2019 54:57

Description:

En hård uge på de finansielle markeder lukker med en opjustering fra Carlsberg og Novo, der holder hånden under det danske eliteindeks. Lau Svenssen, Lars Persson og Pernille Enggaard samler markedet op og svare på lytterspørgsmål. 

Regnskaber, renter og recessionsfrygt

Aug 8, 2019 55:10

Description:

Regnskaber ude fra Ørsted, Novozymes og FL Schmidt - Millionærklubbens porteføljeforvaltere, Lau Svenssen og Lars Persson, ser på tallene og vurderer selskabernes kursmuligheder fremadrettet. 

Vært: Bodil Ganzel 

Gaming-branchen blomstrer fortsat

Aug 7, 2019 55:03

Description:

Kvartalsregnskaber fra gaming-selskaberne synes igen at vidne om en branche i flot vækst. Millionærklubben tager temperaturen på sektoren sammen med investor Mads Christiansen, der følger selskaberne tæt. Med fra London er også daytrader og spekulant, Tom Hougaard, der bestemt ikke er positiv på markedsstemningen, og i studiet sætter Lau Svenssen scenen for dagens aktuelle markedsudsving.

Vært: Bodil Gantzel

Stilhed før storm?

Aug 6, 2019 55:03

Description:

Efter et par dage med store fald på aktiemarkederne, synes investorerne igen at foretage små hop på stedet i forsøget på at finde en retning. Millionærklubben tager temperaturen på dagens aktuelle marked, og følger op på et tidligere stillet spørgsmål om private investorers rettigheder i forbindelse med depotbankers konkurs sammen med adm. direktør i VP, Niels Olsen. Vært: Bodil Gantzel

Råvaretjek

Aug 5, 2019 54:58

Description:

Nervøse aktiemarkeder og bekymrede investorer så langt øjet rækker - men hvor alvorlig er situationen egentlig? Millionærklubben tager temperaturen på mandagens finansmarkeder og får Lars Persson og Lau Svenssens vurdering af, om det er tid til køb, salg eller hold. Med i studiet også chefanalytiker Tom Bundgaard fra Kairos Commodities, der leverer dugfriske analyser på bl.a. olie, kobber og soyabønner.

Vært: Bodil Gantzel

Handelskrig ryster atter markederne

Aug 2, 2019 54:34

Description:

Trump blæser atter handelskrigen igang med nye toldtariffer på kinesiske varer, og investorerne svarer igen ved at trykke på salgsknappen. Ulrik Bie, økonomisk redaktør Berlingske, Christopher Wold, teknisk trader, og Pernille Enggaard er klar ved den finansielle frontlinje. 

Norske aktier

Aug 1, 2019 54:50

Description:

USA sænker for første gang siden finanskrisen renten, og aktieindeksene er ikke glade. Christopher Wold og Pernille Enggaard samler op på dagens marked og tager sammen med Helge Larsen, ProInvestor, til Norge og kigger på shipping, olie og laks. 

Tech og transport

Jul 31, 2019 54:59

Description:

Danske DSV er ude med regnskab og det samme er verdens to største smartphone producenter Apple og Samsung. Michael Friis-Jørgensen, aktieanalysechef Alm. Brand., Christopher Wold og Pernille Enggaard er i studiet. 

Medicinalaktier

Jul 30, 2019 54:45

Description:

Danskernes aktie-darling Novo Nordisk tager mod regnskabstal fra de største konkurrenter Sanofi og Eli Lilly. og Vestas dykker på nyt fra konkurrenten Siemens Games. Pernille Enggaard og Christopher Wold er i studiet og på telefonen John Stihøj, Aktieinfo. 

Millionærklubben 29-07-2019

Jul 29, 2019 54:55

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Bobler og Big Tech

Jul 26, 2019 54:53

Description:

Vi lukker ugen med endnu et skud regnskaber fra USA nemlig Amazon, Google og Starbucks. I studiet Philip Gunst - der har sidste formiddag med klubben - og Pernille Enggaard. På telefonen John Stihøj, Aktieinfo, med kommentar til Nestlé og FLS. 

Amerikanske selskaber

Jul 25, 2019 55:14

Description:

Facebook, Tesla og chipproducenterne tager fokus på det amerikanske marked, og Michael Friis-Jørgensen, aktieanalysechef alm. Brand, Philip Gunst og Pernille Enggaard går de amerikanske regnskaber efter i sømmene med optakt til Amazon og Google. 

Hvad nu Europa?

Jul 24, 2019 55:04

Description:

Boris Johnson og regnskab fra en af Europas største banker, Deutsche Bank - Philip Gunst og Pernille Enggaard har dagens marked og varmer op til regnskab fra Facebook og rentemøde i den europæiske og amerikanske centralbank sammen med Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske. 

Transport, Tech og læskedrikke

Jul 23, 2019 55:00

Description:

Aktieindeksene står stille og venter på regnskaber fra de amerikanske Tech-giganter midt på ugen - Philip Gunst, John Stihøj, Aktieinfo, og Pernille Enggaard tager det aktuelle marked med regnskaber fra Norsk Hydro, Kuhne og Nagel plus Coca-Cola, Snap og Visa.


Laksen går på land

Jul 22, 2019 55:04

Description:

Helge Larsen, ProInvestor, Philip Gunst og Pernille Enggaard kigger på potentialet i lakseindustrien og Cannabis, mens vi venter på, at den amerikanske regnskabssæson peaker midt på ugen med regnskaber fra de store tech-giganter Facebook, Amazon og Google.

Markedsudsigt uge 30 - ECB, tech og stabilt forbrug

Jul 19, 2019 10:11

Description:

Der bliver skruet op for blusset fra de store amerikanske tech-selskaber, hvor bl.a. Amazon, Alphabet og Twitter leverer regnskabstal til markedet. Men også en del regnskaber fra kategorien “stabilt forbrug” offentliggøres i løbet af en særdeles regnskabstung uge 30. På makrosiden bliver ugens vigtigste begivenhed rentemøde i ECB med efterfølgende pressemøde torsdag. Få overblikket over nogle af ugens væsentligste finansbegivenheder på 10 minutter her med Bodil Gantzel og Lau Svenssen. 

Millionærklubbens Q&A

Jul 19, 2019 55:00

Description:

Lau Svenssen og Philip Gunst stiller op til aktiedebat og svarer på spørgsmål fra lytterne om bl.a. AP Møller - Mærsk, Patriot One og Fingerprint Cards. Vært: Bodil Gantzel.

Fokus på finans

Jul 18, 2019 55:00

Description:

Det er store regnskabsdag for Nordea og Danske Bank, og Millionærklubben dykker ned i tallene sammen med Sydbanks aktieanalytiker, Mikkel Emil Jensen. I studiet tager Philip Gunst temperaturen på de aktuelle markeder og gårsdagens amerikanske regnskaber bl.a. fra Netflix, og på telefonen er Lau Svenssen ved at ‘kaste op’ over verdens syn på medicinalselskaberne og således den noget slunkne udvikling i Tevas aktiekurs. Vært: Bodil Gantzel.

Med aktiebussen rundt i Europa

Jul 17, 2019 55:00

Description:

Millionærklubben følger i de ferierende danskeres fodspor og kigger på økonomier, brancher, industrier og aktier syd for grænsen sammen med investeringsstrateg i Nordea, Andreas Østerheden. Med på telefonen fra London leverer Tom Hougaard sit syn på markedet, og fra studiet tager aktieanalytiker Lau Svenssen temperaturen på det aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel. 

Tjek på tech

Jul 16, 2019 55:03

Description:

Millionærklubben zoomer ind på de amerikanske FAANG-aktier, og ser på Facebook, Amazon, Apple, Netflix og Alphabet (Google) sammen med journalist, forfatter og medstifter af daytrader.dk og invested.dk, Christian Jain Kongsted. I studiet har Lau Svenssen fingeren på dagens aktuelle markedspuls. Vært: Bodil Gantzel. 

Finans og tech på agendaen hele ugen

Jul 15, 2019 54:39

Description:

Bankregnskaber fra både ind- og udland kommer til at præge ugen i finans, men i det hele taget er der lagt op til spænding i forhold til regnskabstallene, for med store forventniger fra investorernes side, vil selv små afvigelser kunne skræmme markedet. Det mener i hvert fald aktieanalysechef i Sydbank, Jacob Pedersen, der er med på en telefon i dagens udgave af Millionærklubben. I studiet debatterer Lau Svenssen og Bodil Gantzel aktuelle kursniveauer og ser bl.a. på Bioporto, der falder ca. 17% på dårlige nyheder fra selskabet. 

Markedsudsigt uge 29 - bankregnskaber så lang øjet rækker

Jul 12, 2019 09:38

Description:

Der bliver for alvor skruet op for regnskaberne den kommen uge, hvor især finanssektoren i USA sprøjter tal ud, og Norden bidrager til festen med regnskaber fra bl.a. Nordea, Danske Bank og Topdanmark. Også minedrift og råvaresektoren viser vej med regnskaber fra Alcoa og Sandvik, og så får vi bøgerne at se fra svenske Swedish Match, der ligger fast i Lars Perssons portefølje. Hør, hvilke andre selskaber Millionærklubbens faste tekniske analytiker vil holde øje med, når han her sætter scenen for  den kommende uge i finans sammen med vært Bodil Gantzel.

Spørg og få svar

Jul 12, 2019 55:13

Description:

Millionærklubbens Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de mener om Veloxis, H+H og Novo Nordisk. Vært: Bodil Gantzel.

Svage tal fra både B&O og Norwegian

Jul 11, 2019 55:09

Description:

Som ventet er der ikke meget optimisme at hente i dagens regnskaber fra danske B&O og norske Norwegian, og begge steder skal man kigge langt efter positive nyheder. Lars Persson og Lau Svenssen leverer de første analyser af begge regnskaber på en dag, hvor finansmarkederne ellers er tilbage i positivt ridt efter udmeldinger fra både den europæiske og amerikanske centralbank i går. Med på telefonen er også aktiestrateg Jens Løgstrup fra PP Capital, der gør status over første halvdel af investeringsåret. 

Vært: Bodil Gantzel.

Tryg triumferer

Jul 10, 2019 55:04

Description:

Endnu et bedre-end-ventet regnskab fra forsikringsselskabet Tryg, der dog alligevel må se sin aktie falde i børsmarkedets første time. Bodil Gantzel og Lars Persson har selskabets koncerndirektør, Johan Kirstein Brammer, med på telefonen til en snak om kvartalet udvikling og branchens fremtidsudsigter. Sidst i udsendelsen leverer daytrader og spekulant Tom Hougaard sit ugentlige blik på de aktuelle markeder og tendenser. 

Cola, cowboybukser, forsikring og medicin

Jul 9, 2019 55:10

Description:

Børsdagen byder på regnskaber fra Pepsico og Levis Strauss, og Millionærklubben ser mod vest for at vurdere markedsstemningen. I studiet sætter Philip Gunst og Lau Svenssen desuden fokus på forsikrings- og medicinalbranchen. Vært: Bodil Gantzel.

Fremtidens energiform er radioaktiv

Jul 8, 2019 55:04

Description:

Hvilke energikilder vil verdenssamfundet bruge i fremtiden, og kan vi for alvor sætte fart på en udvikling, der fører os væk fra sort energi og frem mod mere bæredygtige løsninger? Millionærklubben tager debatten med bestyrelsesformand i Copenhagen Atomics, Thomas Jam Pedersen, der bl.a. arbejder på at gøre thorium til én af fremtidens fortrukne energikilder. I studiet sætter Lars Persson scenen for dagens aktiemarked, og med på telefonen serverer Lau Svenssen interessante nyheder om Scottish Salmon. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 28 - første danske regnskaber

Jul 5, 2019 10:57

Description:

Den kommende uge tager vi endelig hul på regnskabssæsonen, traditionen tro med Tryg i førertrøjen. Også B&O er klar med tal, men til forskel fra Tryg forventes her en lidt mere dyster beretning. Fra USA bringer ugen et referat fra det seneste FOMC-møde i den amerikansk centralbank og et par enkelte regnskaber, mens Norge giver den gas sidst på ugen med regnskabstal fra bl.a. Norwegian, DNB, Orkla, Storebrand, Bonheur og Kværner. Bodil Gantzel og Lau Svenssen er i studiet for at sætte scenen for uge 28 i finans. 

Q&A med lytterne

Jul 5, 2019 55:14

Description:

Millionærklubben inviterer til aktiedebat og svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad Lau Svenssen mener om finansbranchen og tankskibsmarkedet og få Lars Perssons vurdering af Soltech Energy, BIBB Instrument og Bavarian. Vært: Bodil Gantzel.

I en blanding af eufori og bekymring

Jul 4, 2019 54:59

Description:

De globale aktiemarkeder tager en lille puster oven på flere kurs-rekorder i USA, og med amerikanerne ude af markedet i dag (Independence Day) er der lagt op til en relativt stille dag i finans. Millionærklubbens porteføljeforvaltere Tom Hougaard, Lau Svenssen og Lars Persson benytter pausen til at zoome ud og danne sig et overblik over stemningen. Vært: Bodil Gantzel. 

Gang i guld

Jul 3, 2019 54:59

Description:

Den umiddelbare glæde over weekendens opnåede våbenhvile i handelskrigen mellem USA og Kina har lagt sig, og i stedet har frygten for faldende global vækst igen grebet investorerne. Philip Gunst, Lars Persson og Pernille Enggaard er i studiet og på telefonen Ole Hansen, råvarestrateg Saxo Bank, med status på guld og olie. 

Aktierne det næste halvår

Jul 2, 2019 54:58

Description:

Hvor går verdensøkonomien og aktiemarkedet hen de næste seks måneder? Steen Jakobsen, chefstrateg Saxo Bank, og Ulrik Bie, økonomisk redaktør Berlingske tager debatten med Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Køberne er tilbage

Jul 1, 2019 55:02

Description:

Lettelse i markedet efter G20 topmøde hvor USA og Kina fandt hinanden omkring en ny våbenhvile i handelskrigen. Jacob Pedersen, aktieanalysechef i Sydbank, kigger frem på det næste halvår i aktiemarkedet sammen med Lars Persson, Lau Svenssen og Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 27 – Hvad sker der i Osaka?

Jun 28, 2019 09:00

Description:

Aktiemarkedets ve og vel i uge 27 ligger i hænderne på den kinesiske og amerikanske præsident, der i weekenden mødes under G20-topmødet i Osaka. Ugen vil også være præget af et OPEC-møde, nøgletal fra både Kina, USA og Eurozonen og en børslukkedag torsdag i USA. Pernille Enggaard og Lars Persson giver dig de vigtigste fikspunkter.

Millionærklubben 28-06-2019

Jun 28, 2019 54:50

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Endnu en nedjustering

Jun 27, 2019 54:37

Description:

Det danske marked er torsdag morgen ramt af endnu en nedjustering - denne gang fra Chr. Hansen, der med gårsdagens udmeldingen får et gevaldigt tilbageslag på børsen. På den mere generelle bane er markederne stadig i venteposition op til G20-mødet, der starter fredag. Millionærklubben tager markedstemperaturen sammen med chefstrateg Otto Friedrichsen fra Formuepleje. Med på telefonen er også Lau Svenssen om bl.a. SAS og Dolphin Drilling, og i studiet kommenterer Lars Persson bl.a. dagens regnskab fra H&M. 

Vært: Bodil Gantzel

Pengene venter på Osaka

Jun 26, 2019 55:12

Description:

Købs og salgsknappen er blevet lidt sløv i sommervarmen, men det er især det kommende G20 topmøde i Osaka, der suger kampgejsten ud af markedsaktørerne. Lars Persson og Tom Hougaard finder dog altid muligheder i markedet, og sammen med Pernille Enggaard bliver der bl.a. kigget på bryggerisektoren og  detailbranchen - og så går en af Lau Svenssens investeringer konkurs. 

Facebook banker til crypto-markedet

Jun 25, 2019 54:48

Description:

Inden for det næste år er Facebook klar med sin egen digitale valuta - Facebook Libra. Nogen kalder det for startskuddet til det endelige opgør med det etablerede banksystem, andre for endnu en mulighed for Tech-giganterne til at styrer vores liv og fremtid - de mest begejstrede er pt crypto-spekulanterne, der oven på nyheden kan se en anden cryptovaluta nemlig Bitcoin på sit højeste niveau i 15 måneder. Lau Svenssen og Pernille Enggaard kigger på sagen sammen med Lasse Birk Olesen, MakerDao. 

Danske Bank i endnu en møgsag

Jun 24, 2019 54:58

Description:

Danske Bank trækker endnu engang kedelige overskrifter med en ny gebyrsag og fyringen af den tidligere konstituerede topchef, Jesper Nielsen. Millionærklubbens Lars Persson giver sin vurdering af sagen og ser på aktiens kursudvikling. Med på telefonen er også gaming-investor Mads Christiansen, der serverer en statusrapport på gamingsektoren og udvalgte aktier. Dagens vært: Bodil Gantzel. 

Markedsudsigt uge 26 - mens vi venter på Trump og Xi

Jun 21, 2019 10:34

Description:

Særligt én ting forventes at præge finansmarkederne i uge 26, nemlig G20-topmødet i Japan, hvor Donald Trump og Xi Jinping skal debattere handelspolitik. Med en overvejende forventning om, at de to parter når til én eller anden form for enighed, er der dog stadig stor tvivl om udfaldet, og alt tyder på, at de globale investorer vil se tiden an, inden de positionerer sig påny. På selskabsfronten kommer der friske regnskabstal fra danske Harboe og Flügger, og fra udlandet er det særligt tal fra FedEx,  som økonom og aktieanalytiker Lau Svenssen vil holde øje med. Hør ham sætte scenen for uge 26 på 10 minutter sammen med vært Bodil Gantzel.

Køb eller salg?

Jun 21, 2019 55:01

Description:

Flotte dage tæt på nye aktierekorder, men lægger få dages positiv tendens op til køb eller salg af aktier? Millionærklubben diskuterer markedsstemningen og svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad Lau Svenssen og Lars Persson mener om Husqvarna, BWLPG og Microsoft. Vært: Bodil Gantzel.


Aktiv eller passiv forvaltning

Jun 20, 2019 55:06

Description:

Mere end 90 % af de aktivt forvaltede fonde leverer ikke det mer-afkast, de lover, og burde derfor forbydes. Det mener i hvert fald økonom Thomas Peter Clausen, der er gæst i dagens udgave af Millionærklubben. I samarbejde med forfatter og investor, Christian Kongsted, har han undersøgt hvilke typer af fonde, der giver det bedste afkast, og pilen peger utvetydigt i retning af de passivt forvaltede. I studiet ser Lars Persson på dagens aktuelle marked og endnu en opjustering fra Chemometec.

Vært: Bodil Gantzel

Millionærklubben 19-06-2019

Jun 19, 2019 54:57

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Uran er hot

Jun 18, 2019 54:51

Description:

Han slår sine modstandere i skak og poker, men kan han også slå markedet? Sune Berg Hansen er gæst og kommer bl.a. omkring investeringer i Uran. Ambu har dagens hovedrolle efter en nedjustering, som Lau Svenssen kalder kriminel og så er investorerne - stadig - lunkne på Novozymes efter deres kapitalmarkedsdag. 

Vært: Pernille Enggaard

Ekstra: Bæredygtig bundlinje

Jun 17, 2019 55:02

Description:

Hvor bæredygtig er de danske C25 selskaber? Millionærklubben sender fra Folkemødet på Bornholm med Jakob Bøss, kommunikations- og strategichef i Ørsted, Varan Pathmanathan, grundlægger af MakeImpact, Lau Svenssen og Pernille Enggaard - Tine Choi Danielsen, chefstrateg PFA, blander sig i debatten fra publikumspladserne.

Tid til udbytteaktier

Jun 17, 2019 55:14

Description:

Med nervøse aktiemarkeder og bekymrede investorer er det tid til at overveje udbytteaktier til porteføljen. Det mener i hvert fald Danske Banks investeringsstrateg Lars Skovgaard, der besøger Millionærklubstudiet til en snak om, hvordan man griber den sag an. I studiet giver Lars Persson og Philip Gunst gode bud på konkrete selskaber i kategorien. Vært: Bodil Gantzel.

Live fra Folkemødet

Jun 14, 2019 55:00

Description:

Hvilke danske virksomheder skal du investere i, hvis du vil hjælpe klimaet? Peder Holk Nielsen, topchef i Novozymes, og Mogens Birk, udviklingschef i Bluetown, der leverer bæredygtigt internet til fx Indien og Afrika, er gæster hos Pernille Enggaard og Lau Svenssen. 

Value-investering og Buffett-strategi

Jun 13, 2019 54:48

Description:

Verdens måske mest berømte investor, Warren Buffett, har gjort det med stor succes, men giver det stadig god mening at kaste sig over value-investering? Millionærklubben spørger investor og indehaver af Juulvalueinvest, Per Juul. Med på telefonen er Lau Svenssen klar med en kommentar til bl.a. Mærsk og i studiet sætter Lars Persson scenen for dagens marked. 

Hvor rustet er Kina til en handels- og techkrig?

Jun 12, 2019 54:55

Description:

Finansmarkederne venter på at verdens to største økonomier begraver stridsøksen efter en lang handelskrig - Trump er klar til at give Xi hånden under det kommende G20 topmøde i Japan, men hvor klar er kineserne? Christina Boutrup, erhvervsjournalist og forfatter, er dagens gæst og tager os med til Tech-Kina. Lars Persson og Pernille Enggaard vender det aktuelle marked, hvor Lau Svenssen har købt SAS.

Vi er glade igen

Jun 11, 2019 55:03

Description:

Markedsdeltagerne har rystet de seneste ugers mismod af sig og er atter parate til at købe aktier. Lau Svenssen, Phillip Gunst og Tom Hougaard sætter handelsugen og runder bl.a. Ambu, Cannabis sektoren, kinesiske aktier og investeringer i guld. Vært Pernille Enggaard

Topleder for en dag

Jun 10, 2019 55:00

Description:

Han er topchef i Matas - hun studerer på CBS, og fornyligt tilbragte de en hel dag i hinandens selskab sat sammen af et af Europas største headhunterbureauer i projektet "CEO for en dag". Cecilie Gyldenvang og Gregers Wedell-Wedellsborg er gæster hos Pernille Enggaard i denne særudgave af Millionærklubben 2. Pinsedag, hvor markederne har lukkede. 

Markedsudsigt uge 24 - fly, lufthavne og forbrug

Jun 7, 2019 10:28

Description:

Børsugen lægger stille fra land med helligdag i Danmark mandag. I løbet af ugen er der dog en række spændende nyheder for fly- og lufthavnsinvestorer med trafiktal fra en række spillere i den kategori. Også den pt. trængte tøjindustri leverer nyheder i løbet af ugen med regnskaber fra både Inditex og Lululemon. Millionærklubbens Bodil Gantzel og Lars Persson varmer op til endnu en uge i finans. 

Lytternes dag

Jun 7, 2019 54:55

Description:

Millionærklubbens panel med Lau Svenssen og Lars Persson tager imod spørgsmål fra lytterne og giver gode råd om det, at investere i aktier. Hør bl.a., hvad de mener om Teva, Torm og Nordea.

Vært: Bodil Gantzel

Dagen derpå

Jun 6, 2019 55:19

Description:

Millionærklubben ser på aktiemarkedet dagen derpå og vurderer, om det danske folketingsvalg overhovedet får betydning for de danske aktier. Globalt er det fortsat handelkrig mellem USA og Kina og centralbankernes udmeldinger, der sætter retningen. Med på en telefon giver Philip Gunst sit besyv med om de amerikanske aktier og vurderer bl.a. tech-sektoren, Uber og Beyond Meat. Lau Svenssen ser på autobranchen og Fiat Chryslers udmelding om at droppe fusionen med Renault, og i studiet tager Lars Persson og Bodil Gantzel temperaturen på de aktuelle markeder. 

Valgdag, Grundlovsdag og fridag

Jun 5, 2019 55:06

Description:

Selvom de danske finansmarkeder holder fri, er Millionærklubben traditionen tro klar med årets udgave af Lau Svenssens grundlovstale. Hør opråbet fra klubbens indignerede senioranalytiker og efterfølgende kommentarerne fra daytrader og spekulant Tom Hougaard, der er med på en telefon fra London.

Vært: Bodil Gantzel

Millionærklubben 04-06-2019

Jun 4, 2019 55:07

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Stigende usikkerhed - ‘billige’ aktier

Jun 3, 2019 54:39

Description:

Mens handelskrigen mellem USA og Kina kun ser ud til at eskalere, er spørgsmålet, om en klog investor bør panikke og sælge alt, eller i højere grad bør benytte muligheden til at få fingrene i ‘billige’ aktier. Millionærklubben tager temperaturen på markeder og ser efter interessante opkøbsmuligheder sammen med Formueplejes chefstrateg, Otto Friedrichsen. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Markedsudsigt uge 23 - Makro og geopolitik

May 31, 2019 09:12

Description:

Bodil Gantzel og Lau Svenssen varmer op til den kommende uge i finans, der med kun få regnskaber i vente og flere helligdage i Skandinavien alt andet lige kommer til at handle om makroøknomiske nøgletal og geopolitiske spændinger. Investorerne kan bl.a. se frem til amerikanske Nonfarm Payrolls-tal og Beige Book samt et europæisk ECB-møde. Derudover er der dog også regnskaber fra Tiffany og Signet Jewellers, som kan påvirke Pandora-aktien. Også fra tech-sektoren er der nyt i vente, da Apples måske vigtigste konference, WWDC19, løber af stablen for 30. gang i Californien den kommende uge. 

Lytternes Q&A

May 31, 2019 54:59

Description:

Trods lukkedag på den danske børs er Millionærklubbens Lau Svenssen og Philip Gunst klar til aktiedebat med lytterne. Hør bl.a., hvad de mener om Ambu, BetterCollective og Saniona. Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 30-05-2019

May 30, 2019 55:00

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Norsk laks, skibsfart og aluminium

May 29, 2019 54:50

Description:

Blikket er rettet mod nord og de norske aktier i dagens udgave af Millionærklubben, hvor Lau Svenssen og Helge Larsen ser på bl.a. laksesektoren, tank- og aluminiumssektoren. Med på en telefon fra London er også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der ved at satse på lavere aktiekurser i Tyskland nu er i besiddelse af en fin andenplads i klubbens konkurrence.

Vært: Bodil Gantzel

Regnskab fra SAS og Matas

May 28, 2019 55:07

Description:

Straftolden kan blive højere, betydeligt højere og meget nemt - sådan faldt ordene fra Trump under et pressemøde i Japan og således er det - stadig - handelskrigen mellem USA og Kina, der optager investorerne. På det danske marked er der årsregnskab fra Matas og halvårsregnskab fra SAS, som vi vender med Jacob Pedersen, aktieanalysechef i Sydbank. Ole Hansen, råvareanalytiker i Saxo Bank, fortæller om stigende oliepriser og sjældne jordarter. I studiet Pernille Enggaard og Lau Svenssen. 

Hvor går pengene hen efter EU-valget?

May 27, 2019 54:46

Description:

Stigende populisme og nationalisme vinder frem i Europa, i en tid hvor vi har brug for en fælles stemme mod bl.a. en amerikansk toldmur under opbygning og stigende konkurrence fra kinesiske, statsstøttede virksomheder. Hvor stærk er Europas stemme efter EU-valget, og hvad siger de globale pengestrømme til resultater? Frederik Engholm, chefstrateg Nykredit, er i studiet samme med Pernille Enggaard og Lars Persson. På telefonen Lau Svenssen om SAS og Matas.

Markedsudsigt uge 21 – SAS, Matas og handelskrig

May 24, 2019 10:03

Description:

Handelsugen bliver lidt abrupt idet USA holder lukket mandag og størstedelen af de europæiske markeder ikke åbner torsdag. Handelskrigen og Brexit holder stadig investorerne på dupperne og herhjemme får vi regnskab fra SAS, Matas og GomSpace. Pernille Enggaard og Lau Svenssen, Aktieinfo, er i studiet.

Millionærklubben 24-05-2019

May 24, 2019 54:34

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 23-05-2019

May 23, 2019 55:01

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Kinesiske aktier og amerikanske IPOs

May 22, 2019 55:02

Description:

Bipolare tendenser har ramt markedet, hvor investorerne trykker sælg den ene dag og køb den næste. Philip Gunst, Lars Persson og Tom Hougaard griber dagens regnskaber fra Bavarian Nordic, SimCorp og Maha Energy, plus der er kommentarer til regnskaberne fra de kinesiske Tech-giganter og børsnoteringen af Lyft, Uber og beyond Meat i USA.

Vært: Pernille Enggaard

Millionærklubben 21-05-2019

May 21, 2019 55:00

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Tilbage til markedet

May 20, 2019 55:07

Description:

Efter en god, lang weekend er det danske aktiemarked atter live. Millionærklubben tager temperaturen og taler med Christian Steen Larsen, direktør i Othania Invest, der i samarbejde med sin bror har udviklet sin helt egen investeringsmodel. 

Vært: Bodil Gantzel

Meditation på chefkontoret

May 17, 2019 55:00

Description:

Danske topchefer bruger hende som pauseknap og sparringspartner, og hun er lige nu en af de meste efterspurgte rådgivere på den danske ledelsesscene som et alternativ til traditionelle ledelsesuddannelser. Marie Kronquist er buddhistisk lærer og gæst i studiet hos Pernille Enggaard i denne særudgave af Millionærklubben.

Markedsudsigt uge 21 - Mærsk lukker regnskabsfesten

May 16, 2019 10:54

Description:

Millionærklubbens Bodil Gantzel og Lars Persson varmer op til uge 21 i finans, som byder på regnskaber fra både Københavns Lufthavn, Simcorp og Scandinavian Tobacco Group. Den vigtigste begivenhed bliver dog regnskabstal og - ikke mindst - udmeldinger fra verdens største rederi, AP Møller - Mærsk. Fra USA får vi en temperaturmåling på de amerikanske forbrugere med regnskaber fra Home Depot, Best Buy og Target, og på makro-siden vil investorerne bl.a. holde øje med referatet fra det seneste FOMC-møde, der lander onsdag. 

Tech-giganter og gaming

May 16, 2019 54:55

Description:

Regnskaber ude fra de kinesiske tech-giganter Alibaba og Tencent - Millionærklubben ser på tallene og vurderer mulige investeringer ind i dem begge sammen med gaming-investeringseksperten Mads Christiansen. Med på telefonen giver John Stihøj sin umiddelbare analyse af dagens regnskab fra NKT, og i studiet tager Lars Persson temperaturen på dagens aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel.

AI - undervurderet eller alt for ‘hypet’?

May 15, 2019 54:58

Description:

Mens finansmarkederne synes at have fundet en lille smule ro, dykker Millionærklubben ned i kunstig intelligens sammen med professor ved Datalogisk Institut på Københavns Universitet, Stephen Alstrup. Hør bl.a., hvilke brancher, der ifølge ham er langt fremme med brugen af AI og hvilke, der mest af alt bare taler meget om det. Med på en telefon leverer Tom Hougaard desuden en stemningsrapport fra daytraderens bord, og i studiet ser Lars Persson på dagens aktuelle regnskaber fra bl.a. Nilfisk og Fingerprint Cards.

Vært: Bodil Gantzel

Millionærklubben 14-05-2019

May 14, 2019 54:56

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Tariff man is back og banker aktiemarkedet

May 13, 2019 54:57

Description:

Handelskrigen mellem USA og Kina er tilbage på dagsordenen samtid med at investorerne har et øje på regnskaber fra de store kinesiske tech-giganter og herhjemme er det bl.a. Torm, Rockwool og Mærsk Drilling der kommer i fokus. Jacob Pedersen, aktieanalysechef i Sydbank, tager temperaturen på det generelle marked og dykker ned i Vestas og SAS, John Stighøj, Aktieinfo, kommenterer på kedeligt nyt om Teva og aktiefald i Ambu og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 20 – Kinesiske tech-giganter og handelskrig

May 10, 2019 10:21

Description:

De sidste regnskaber drypper ind herhjemme og i udlandet mens de globale aktiemarkeder endnu engang skal forholde sig til handelskrigen mellem USA og Kina. Pernille Enggaard og Lau leverer de finansielle fix-punkter for uge 20, hvor der kommer regnskaber fra de kinesiske tech-giganter plus et par danske regnskaber fra bl.a. Torm, Zealand Pharma og Rockwool.

Ny topchef i Danske Bank og Ambu

May 10, 2019 54:55

Description:

Danske Bank finder efter ni måneder deres nye topchef i Holland, og Ambu smider efter 10 år på posten deres topchef Lars Marcher på porten og henter ny chef hos Johnson og Johnson. Lars Persson, Lau Svenssen og Pernille Enggaard analyserer det aktuelle marked, der også skal forholde sig til en opblussen i handelskrigen mellem USA og Kina - lytterne er med på telefonen med spørgmål til bl.a. Tesla og Golden Ocean.

Ulmende handelskrig giver røde markeder

May 9, 2019 55:02

Description:

Investorerne trækker følehornene til sig, mens de spændt venter på nyt fra Kina og USA. I mellemtiden kaster Millionærklubben sig over de tekniske analyser sammen med Christopher Wold og Lars Persson. Hør bl.a., hvilke støtteniveauer på de store indeks som det ifølge teknikerne er værd at holde øje med. På telefonen afslører Lau Svenssen sin seneste investering. Vært: Bodil Gantzel. 

Regnskaber, Runevad og rentefald

May 8, 2019 55:06

Description:

Markederne synes usikre - nærmest rystede over tweets fra Donald Trump og de tilsyneladende svære forhandlinger om handel mellem Kina og USA. Det store spørgsmål er dog, om det er taktik fra præsidentens side eller om der er reelle problemer mellem parterne. Millionærklubben debatterer markedsstemningen og ser på dagens aktuelle regnskaber sammen med Philip Gunst, Lars Persson og Tom Hougaard. Med på en telefon er også Jesper Søgaard, adm. direktør i BetterCollective, der kommenterer selskabets 1. kvartalsregnskab.

Vært: Bodil Gantzel

Hvor sejler Mærsk hen?

May 7, 2019 54:56

Description:

Mærsk og konkurrenterne i den gobale container shipping-industri har det svært - Lars Jensen, SeaIntelligence, tegner et billede af industrien og Mærsk's muligheder. Pernille Enggaard og Lau Svenssen tager imod dagens regnskaber fra Pandora, Demant, Alm. Brand og DS Norden, hvor direktør Jan Rindbo er med på en telefon med kommentar til forventningerne i 2019.

Trump, Lundbeck og ny ETF-baseret fond

May 6, 2019 54:44

Description:

Endnu engang har den amerikanske præsident skubbet til frygten i markedet, der denne morgen ikke er i stand til at holde fast i den seneste tids stigninger. På selskabsfronten er der nyt fra Lundbeck, som ønsker at købe det amerikanske biotekselskab, Abide Therapeutics. Og så er en ny fond fra PP Capital lige ved og næsten klar til børsnotering. Adm. direktør, Palle Lund Hansen, besøger Millionærklubben for at berette om den lidt atypiske fond, der leverer aktiv forvaltning af passivt forvaltede ETF’er. Hør hvorfor og hvad forventningerne er til afkast og til markedsudviklingen i øvrigt. 

Vært: Bodil Gantzel

Millionærklubbens markedsudsigt uge 19

May 3, 2019 11:20

Description:

De sidste regnskaber fra de store, danske selskaber tikker ind i uge 19, hvor vi får tal fra bl.a. Vestas, Pandora og Jyske Bank. På makrofronten kommer der en række PMI’er fra både Kina, Japan og Eurozonen, og så har investorerne et øje på stemningen mellem Kina og USA. Pernille Enggaard og Lars Persson sætter overskrifterne for den kommende uge på aktiemarkedet. 

Millionærklubben 03-05-2019

May 3, 2019 54:57

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

På vej mod 5G-revolutionen

May 2, 2019 55:02

Description:

Kina har umiddelbart førertrøjen på, når det gælder fremtidens 5G-teknologi, men hvor efterlader det USA og resten af den vestlige verden? Millionærklubben spørger temaspecialist Morten Springborg fra C Worldwide. I studiet leverer teknisk analytiker Lars Persson en første vurdering af dagens regnskaber og markeder, og med på telefonen afslører Lau Svenssen, hvilke nye aktier, han har købt til porteføljen. 
Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 01-05-2019

May 1, 2019 54:50

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Varmt vand på Børsen

Apr 30, 2019 55:04

Description:

Greentech-selskabet Waturu, som har udviklet en teknologi, der sparer på vandforbruget og energien, er på vej til First North. Direktør Toke Reedtz og Business Angel Thomas Marschall er i studiet hos Lau Svenssen og Pernille Enggaard, der også taler med Jens Bjørn Andersen, direktør i DSV.

Dansk softwareselskab vil børsnoteres

Apr 29, 2019 54:59

Description:

Konsolidator vil på First North og direktør Claus Finderup Grove er i studiet. Lars Persson og Pernille Enggaard varmer op til en stærk regnskabsuge med tal fra bl.a. DSV, Novo og Danske Bank og Lau Svenssen tager os omkring NKT, GomSpace og Teva.

Markedsudsigt uge 18 – Regnskaber fra Novo, Danske Bank og Teva

Apr 26, 2019 10:17

Description:

Stærk regnskabsuge venter investorerne i uge 18, hvor vi i Danmark får tal fra bl.a. Novo, Ørsted og de store banker, mens vi fra USA får regnskab fra Apple, Google og Novo-konkurrenten Eli Lilly. På makrofronten holder vi øje med rentemøde i den amerikanske centralbank onsdag plus jobrapport fra USA fredag. Pernille Enggaard og Lau Svenssen leverer de finansielle take aways for den kommende handelsuge. 

Er Bitcoin på vej tilbage?

Apr 26, 2019 55:01

Description:


Skal du sælge dine SAS-aktier, er Novo et godt køb og er Bitcoin på vej tilbage? Lau Svenssen, Lars Persson og crypto-trader Jacob Skaaning er dagens panel, og lytterne er med på telefonen. Vært Pernille Enggaard. 

Når 8 mia. skal yngle

Apr 25, 2019 55:01

Description:

Millionærklubben har besøg af investeringsdirektør Teis Knuthsen fra Kirk Kapital, der beskriver, hvordan man griber sagen an, hvis man skal have rundt regnet 8 mia. kr. til at give et fornuftigt afkast. I studiet forklarer Philip Gunst desuden, hvorfor han har fået fornyet interesse for guld, og Lars Persson sætter scenen for dagens aktuelle nyheder og kursudsving.

Vært: Bodil Gantzel

Hvornår bider aktiefesten sig fast i Europa?

Apr 24, 2019 54:54

Description:

De amerikanske aktieindeks sætter nye rekorder, men festen ser ikke ud til at brede sig til de europæiske markeder. Hvorfor? Vi spørger Otto Friedriechsen, aktiestrateg i Formuepleje, der også tager os omkring de amerikanske Tech-aktier. Pernille Enggaard og Lars Persson tager imod det aktuelle marked med regnskab fra bl.a. Novozymes og den tyske softwaregigant SAP.

Aktiehanen er åben igen

Apr 23, 2019 54:55

Description:

Pengene flyder atter på de finansielle markeder efter påskens helligdage, og Millionærklubbens Bodil Gantzel og Lau Svenssen står klar til at tage temperaturen og vurdere investorernes aktuelle interesser. I studiet er også adm. dir. Morten Albrechtsen, der er på vej på børsen med biotekselskabet FluoGuide. Hør ham fortælle historien om selskabet og de fremtidsscenarier, de arbejder med.

Hvor langt kan vi nå med AI?

Apr 22, 2019 55:00

Description:

Mens finansmarkederne holder påskeferie zoomer Millionærklubben ind på feltet af kunstig intelligens sammen med PhD og ekspert i AI, Thomas Terney. Hør bl.a., hvordan han skyder Bodil Gantzels frygt for robotter og science fiction-agtige fremtidsscenarier til hjørne, og få hans umiddelbare og vilde bud på en fremtid, hvor din taxa-chauffør - måske - er en gris.

Klassens frække dreng

Apr 19, 2019 54:59

Description:

Han er kendt for sine meningers mod og bliver ofte betegnet som klassens frække dreng. Men er det overhovedet beskrivelser, han selv kan genkende? Bodil Gantzel er taget til Silkeborg for at få en snak med Jyske Banks administrerende direktør, Anders Dam, om bl.a. lederroller, finansverdens blakkede ry og fremtiden for Jyske Bank. 

Business Angel med iværksætter i maven

Apr 18, 2019 55:00

Description:

Mens finansmarkederne holder lukket, dykker Millionærklubben ned i en snak med iværksætter og business angel Nicolaj Højer Nielsen. Hør bl.a. hvordan han selv tog rejsen fra iværksætter til business angel, og få hans blik på iværksætterkulturen i Danmark. Vært: Bodil Gantzel.

 

Millionærklubben 17-04-2019

Apr 17, 2019 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Hvad skal du købe?

Apr 16, 2019 55:07

Description:

Der er gang i de svenske og amerikanske regnskaber - og der er gang i Millionærklubbens porteføljer, hvor Lau Svenssen er over de 300.000. Lars Persson og Pernille Enggaard vender dagens muligheder i aktiemarkedet, og hvad er Lau Svenssens næste træk?


Amerikanske aktier

Apr 15, 2019 55:01

Description:

Kaptajn Marvel, Anakin Skywalker og de utrolige går nu alle i flæsket på Netflix - Disney er klar med deres nye streamingtjeneste, og samtidig har Appel og Amazon også meldt sig på kamppladsen - Peter Garnry, aktiestrateg i Saxo Bank, griber den amerikanske regnskabssæson  og runder bl.a. Tesla, chipproducenterne og amerikanske Tech IPO’s. I studiet desuden Lars Persson og Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 16 – Amerikansk regnskabssæson og Påske

Apr 12, 2019 10:16

Description:

Vi tager for alvor hul på regnskabssæsonen - finanssektoren åbner som vanligt ballet i USA, men vi får også tal og ikke mindst vækstudsigter fra bl.a. Netflix, IBM og Johnson og Johnson, der står for salget af Genmabs blockbuster Darzalex.  Pernille Enggaard og Lars Persson tegner handelsugen, der også kommer til at bære præg af Påsken. 

Millionærklubben 12-04-2019

Apr 12, 2019 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Investering eller spekulation

Apr 11, 2019 54:47

Description:

Er det smart for selv den lille private investor at gå efter højere afkast via spekulation med handel frem og tilbage i volatile aktier? Bodil Gantzel diskuterer sagen med Philip Gunst og Lars Persson, der også tager os omkring dagens aktuelle markeder med bl.a. regnskab fra svenske Lindab og gårsdagens store udsving i G4S. Med på telefonen giver Lau Svenssen en status over de seneste handler fra Millionærklub-depotet. 

Solceller, laks og tank

Apr 10, 2019 54:57

Description:

Norske aktier, regnskab fra TRYG og day-traderens bevægelser i markedet. Helge Larsen, ProInvestor, er med i studiet med Lars Persson og på telefonen daytrader Tom Hougaard. Vært Pernille Enggaard.

Tid til flere aktier i depotet?

Apr 9, 2019 54:51

Description:

Lige ved og næsten all time high-niveauer får ikke Nykredit til at skrue ned for aktieeksponeringen. Tværtimod. Hør, hvorfor de har øget deres aktieanbefaling fra neutral til overvægt, når Millionærklubben taler med chefstrateg Frederik Engholm. I studiet er aktieanalytiker og økonom Lau Svenssen dagens mand på markederne. Hør bl.a., hvor han ville kigge hen, hvis han skulle have flere volatile aktier i depotet.

Vært: Bodil Gantzel.

Forventet afkast

Apr 8, 2019 54:59

Description:

Hvad kan man egentlig forvente at få i afkast på sine aktier i disse tider? Millionærklubben spørger Dansk Aktionærforenings nykårede bestyrelsesformand, Ole Søeberg, der peger på, at med udsigt til faldende global vækst må vi fremover stille os tilfreds med 3-4 procents lavere afkast, end vi har været vant til. I studiet sætter Lars Persson scenen for dagens aktuelle aktiemarked og afslører desuden, hvilke aktier han har købt til porteføljen.

Vært: Bodil Gantzel. 

Markedsudsigt uge 15 - ECB, Tryg og Brexit?

Apr 5, 2019 11:04

Description:

Uge 15 byder blandt andet på et rentemøde i ECB og referat fra det seneste rentemøde i USA. Men mest interessant bliver det at følge udviklingen i Brexit-forhandlingerne, da 12. april - uden en aftale på plads - kan vise sig at blive skelsættende for briterne og føre til et ‘hårdt' Brexit. På regnskabssiden er Tryg som altid først på banen med regnskab for første kvartal, og fra USA slutter ugen med regnskaber fra Blackrock, Wells Fargo og JP Morgan Chase. Hør Millionærklubbens Lau Svenssen og Bodil Gantzel sætte scenen for den kommende uge i finans. 

Aktiedebat med lytterne

Apr 5, 2019 54:58

Description:

Millionærklubben byder op til aktiedebat med lytterne, når Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål i dagens udsendelse. Hør bl.a., hvilke aktier de peger på, da Tobias ringede ind og søgte et par ‘friske aktier’, der skal købes for penge, han netop har fået retur i skat. Vært: Bodil Gantzel.

Bæredygtighed - fup eller fakta?

Apr 4, 2019 54:58

Description:

Bæredygtig investering har for alvor gjort sit indtog i finansverdenen, men hvad er fup, og hvad er fakta? Millionærklubben zoomer ind på feltet sammen med ekspert i Impact Investing, Pelle Pedersen. I studiet sætter Lars Persson scenen for dagens aktiemarkeder, og med på en telefon leverer Lau Svenssen sin uforbeholdne mening om dagens emne. 
Vært: Bodil Gantzel

Gaming-industrien skifter gear

Apr 3, 2019 54:57

Description:

Millionærklubben ser på gaming-industrien og den ændring af dynamikken, der ser ud til at foregå med de store tech-giganters indtog på feltet. Hør bl.a., hvordan Mads Christiansen, investor og gaming-ekspert, ser på sagen. I studiet leverer Lars Persson en første analyse af dagens regnskab fra Chr. Hansen, og med på telefonen giver Lau Svenssen sit bud på investering i AP Møller - Mærsk. Vært: Bodil Gantzel.

Live fra Aarhus

Apr 2, 2019 55:03

Description:

Millionærklubben er taget til Aarhus, hvor universitetet og FinanceLab byder op til aktiedebat med Lau Svenssen, Lars Persson og Tom Hougaard. Vært: Bodil Gantzel.

DSV og Panalpina finder fælles fodslag

Apr 1, 2019 55:08

Description:

Den lange proces mellem DSV og Panalpina får endelig en ende mandag morgen, tilsyneladende til blandet modtagelse fra investorerne, som sender aktien ned. Hør, hvordan aktieanalytiker Michael Friis Jørgensen, Alm. Brand. og Millionærklubbens Lau Svenssen ser på sagen, og få også deres aktuelle syn på høreapparatbranchen og finansmarkederne generelt. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 14 – Brexit, Mærsk og nøgletal

Mar 29, 2019 10:34

Description:

Generalforsamlinger, en børsnotering af Mærsk Drilling, et par regnskaber og en lang række nøgletal - uge 14 har massere i posen til investorerne, der også har Brexit og Handelskrigen mellem USA og Kina helt tæt på kroppen. Lars Persson og Pernille Enggaard giver dig overblikket over den kommende handelsuge.

A-kæden på banen

Mar 29, 2019 54:41

Description:

Philip Gunst, Lars Persson og Lau Svenssen vender markedet, selskaber, dagens regnskab fra svenske H&M og ikke mindst spørgsmål fra lytterne om bl.a. Aveo Pharmaceutical, JD.com og indeksfonde. Vært Pernille Enggaard.

Millionærklubben 28-03-2019

Mar 28, 2019 55:05

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Pyt så

Mar 27, 2019 55:05

Description:

Drop de enkelte aktier og læn dig passivt tilbage i markedet og bliv belønnet med et nemt og billigt afkast. Matti Tammi, Nordisk chef for iShares ETF i Blackrock, er i studiet sammen med Lars Persson og Pernille Enggaard, og på telefonen Tom Hougaard, der ser sorte skyer på aktiehimlen.


Investering til børn og unge

Mar 26, 2019 55:00

Description:

Er det en god idé at give aktier i gave til konfirmanden, og hvornår skal man i gang med at spare op til børn og børnebørn? Millionærklubben zoomer ind på afkommet og giver gode råd om investering gennem generationshierakiet sammen med Jacob Munk-Stander, stifter af Tobi og forfatter til “Den lille guide til børns opsparing”. I studiet sætter Lau Svenssen scenen for dagens aktuelle marked, der bl.a. giver kurs-klø til B&O. Vært: Bodil Gantzel.


Venture Kapitalmarkedet boomer

Mar 25, 2019 54:56

Description:

Risikovillig kapital flyder som aldrig før ind i små- og mellemstore nystartede virksomheder - vi kigger på det globale Venture Kapital marked sammen med Peter Warnøe, NordicEye, der bl.a. tager os en tur til Israel. Lars Persson og Pernille Enggaard tager imod der aktuelle marked og på telefon Lau Svenssen, der løfter sløret for en finanskrise 2.0.

Markedsudsigt uge 13 - Sidste udkald for kvartalet

Mar 22, 2019 11:22

Description:

Første kvartal lakker mod enden, og der er således ikke lagt op til de store finansielle nyheder i uge 13. De mest interessante udenlandske regnskaber at holde øje med, kommer iflg. Lau Svenssen fra brasilianske Vale og svenske H&M, hhv. onsdag og fredag, men også vindmøllebranchen kan komme i spil med regnskaber fra tyske Nordex og kinesiske Sinovel. Fra dansk side er der en række mindre regnskaber, mens generalforsamlingerne stadig løber af stablen bl.a. hos Lundbeck, DFDS, FLS og Nordea. Hør, hvilke Lau Svenssen særligt vil holde øje med og hvorfor i denne udgave af Millionærklubbens Markedsudsigt. Vært: Bodil Gantzel.

Lytternes dag

Mar 22, 2019 55:10

Description:

Millionærklubbens panel, Lau Svenssen, Lars Persson og Philip Gunst, svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de mener om Sydbank, SAS og B&O. Vært: Bodil Gantzel. 

Europæiske godbidder

Mar 21, 2019 54:55

Description:

Der er stadig interessante selskaber at samle op i de europæiske markeder, mener Lars Skovgaard, investeringsstrateg i Danske Bank. Hør, hvilke brancher han peger på i dagens udgave af Millionærklubben. Med på en telefon fra London maner Tom Hougaard til forsigtighed i forhold til tidens finansmarkeder, der ifølge ham indeholder store usikkerhedspunkter, og i studiet sætter Lars Persson scenen for dagens aktuelle marked.

Speak up!

Mar 20, 2019 55:08

Description:

Generalforsamlingen er aktionærens muilghed for at komme til orde, men giver det overhovedet mening at gå på talerstolen som privat investor? Millionærklubben spørger direktør i Dansk Aktionærforening, Mikael Bak. Med på telefonen er også Martin Ferro-Thomsen, direktør i Conferize, der bringer nyt om selskabets finansiering.. 

Råvarer, patentkrig og grøn aktie i porteføljen

Mar 19, 2019 55:10

Description:

Lars Persson har været på indkøb i Sverige, Ole Hansen, råvarestrateg Saxo Bank, tager os omkring weekendens møde i Baku mellem de olieproducerende lande, og Lau Svenssen beretter fra patentkrigen mellem medico-giganterne Novo og Teva.

Investorpsykologi

Mar 18, 2019 54:55

Description:

Hvad sker der i din hjerne, når du handler aktier? Er det sundt for din krop at være spekulant, og hvad er følelsesmæssigt bedst - aktier eller indeks? Hjerneforsker Jon Wegener er i studiet sammen med Uffe Dreiser, aktieakademiet - Lars Persson og Lau Svenssen taler bl.a. Deutsche Bank og vært er Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 12 - Rentemøde, EU-topmøde og generalforsamlinger

Mar 15, 2019 09:46

Description:

Rentemøde i den amerikanske centralbank, EU-topmøde med nyt om Brexit og generalforsamling i Danske Bank og Novo. Pernille Enggaard og aktieanalytiker Lars Persson sætter rammen for den kommende handelsuge, der også byder på regnskab fra Bavarian Nordic, BMW og Porsche.

Small- og mid cap selskaber

Mar 15, 2019 54:43

Description:

Thomas Tang, Medium Invest, besøger studiet med cases fra small- og midcap segmentet bl.a. Beijer Eletronics, Note og Kongsberg Automotive. Lau Svenssen og Lau Persson tager imod spørgsmål fra lytterne og vært er Pernille Enggaard.

Historien om Kasi-Jesper

Mar 14, 2019 54:51

Description:


Beundret og berygtet - meningerne er mange om Jesper ‘Kasi’ Nielsen, manden der bl.a. har været med til at gøre Pandora-brandet kendt. Millionærklubben ser på personen og den verserende voldgiftssag, han har kørende med Pandora, når Bodil Gantzel har besøg i studiet af forfatter og journalist Ole Hall, som netop er udkommet med bogen “Kasi-Jespers Kamp”. Teknisk analytiker Lars Persson leverer en første analyse af regnskabet fra STG, og med på en telefon giver fundamental analytiker Lau Svenssen sit syn på Pandora-sagen.

Spar dig til økonomiske optur

Mar 13, 2019 54:57

Description:

Det kræver mere end blot ‘køb billigt og sælg dyrt’ at skabe en investeringsformue. I hvert fald hvis man er helt almindelig lønmodtager, men den gode nyhed er, at det kan lade sig gøre. Hør hvordan i dagens udsendelse, hvor Pernille Wahlgren, der selv har gået vejen, besøger Millionærklubben.

Vært: Bodil Gantzel

Kvinderne ændrer aktiemarkedet

Mar 12, 2019 54:58

Description:

De seneste fem år har kvinderne for alvor fået smag for aktier - hvordan investerer de, og hvad gør det ved markedet? Barbara Stewart er førende i verden inden for forskning i kvinder og investeringer, og hun er i studiet sammen med Philip Gunst og Lau Svenssen, der også kommer omkring dagens regnskab fra Torm og G4S. Vært Pernille Enggaard. 

Guld, cannabis og krypto

Mar 11, 2019 55:04

Description:

Millionærklubben skyder finansugen igang med besøg af teknisk analytiker Christopher Wold, der ser på investering i bl.a. guld, cannabis og krypto. I studiet leverer Lau Svenssen desuden fundamentale analyser på bl.a. Teva og det generelle tyske marked. Vært: Bodil Gantzel

Markedsudsigt uge 11 - Global vækst og generalforsamlinger

Mar 8, 2019 10:05

Description:

Faldenede global vækst, hard Brexit og manglende handelsaftale mellem USA og Kina kaster fortsat nervøsitet i markedet, der i uge 11 på det danske marked får regnskab fra Torm og G4S plus der er generalforsamling i en lang række selskaber bl.a. Carlsberg og DSV. Lau Svenssen og Pernille Enggaard sætter handelsugen. 

Kampdag i Millionærklubben

Mar 8, 2019 54:36

Description:

Nanna Fick, Argo-Trade, og Anna-Sophie Hartvigsen, FemaleInvest, er i studiet sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard til en snak om, hvordan du kommer igang med at handle - er du spekulant eller investor, til teknik eller fundamental analyse? 

Draghi’s kanoner og Indien

Mar 7, 2019 54:53

Description:

Henrik Drusebjerg, Carnegie, Lars Persson og Pernille Enggaard åbner dagens marked, hvor investorerne venter på dagens melding fra ECB. Trump har åbnet en ny front mod Indien, der står til at miste en lukrativ toldordning på eksport til USA - vi runder indisk økonomi og aktier. På telefonen Lau Svenssen og Zealand Pharma og Teva. 

Chefen for det hele

Mar 6, 2019 54:52

Description:

Han bestyrer stedet, hvor virksomhederne hver dag er til eksamen, hvor køber og sælger mødes og drømmes fødes - eller bliver lagt i ruiner. Nikolaj Kosakewitsch, chef for Københavns Fondsbørs er i studiet til en snak om børsnoteringer, aktiekultur og lanceringen af den dansk ETF. Tom Hougaard er med fra London og i studiet Pernille Enggaard og Lars Persson.

Kinesisk økonomi og aktiemarked

Mar 5, 2019 55:02

Description:

Kinas mest magtfulde mænd er lige nu bænket i Folkets store hal i Beijing, hvor Folkekongressen de næste to uger godkender lovpakker og udstikker vækstmål for verdens 2. største økonomi. Det sker i skyggen af handelskrig, faldende vækst og stigende gæld - i hvertfald på overfladen. Allan Von Mehren, chefanalytiker i Danske Bank med fokus på Kina, tager os med til riget i midten. Lau Svenssen og Pernille Enggaard vender dagens regnskab fra Norden med deres CEO Jan Rindbo. 

Mere biotek - mindre søfart

Mar 4, 2019 55:02

Description:

Det svenske selskab, Ascelia Pharma AB, er på vej på børsen i Stockholm, og Millionærklubben ser på casen sammen med CEO Magnus Corfitzen. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der efter sin seneste analyse er godt og grundigt bekymret over AP Møller - Mærsks transformation. Hør hvorfor i dagens udsendelse med Bodil Gantzel og Lars Persson i studiet. 

Markedsudsigt uge 10 - godt begyndt, halvt fuldendt?

Mar 1, 2019 10:12

Description:

To måneders aktieoptur er bag os, men spørgsmålet er, om den positive stime kan fortsætte. Aktieanalytiker Lau Svenssen er umiddelbart fortrøstningsfuld, fortæller han Bodil Gantzel i denne udgave af Millionærklubbens Markedsudsigt. Hør også, hvorfor han mener, det er værd at holde øje med de australske BNP-tal onsdag, og få en kort oversigt over nogle af de danske regnskaber, der lander i løbet af ugen - bl.a. D/S Norden, som særligt vil have Lau Svenssens opmærksomhed. 

Aktiedebat med lytterne

Mar 1, 2019 55:01

Description:

Millionærklubbens panel med Lau Svenssen, Lars Persson og Philip Gunst svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de mener om Saniona, Powercell og Teva. Vært: Bodil Gantzel.

Gaming-branchen sprudler

Feb 28, 2019 55:01

Description:

Med to-cifrede vækstrater vidner de seneste regnskaber og ønsker om opkøb om en gaming-branche, der fortsat sprudler. Millionærklubben dykker ned i nogle af de mest interessante selskaber iflg. privat investor og gaming-ekspert, Mads Christiansen. I studiet giver Lars Persson og Philip Gunst de første analyser af dagens regnskaber fra bl.a. NKT og Gomspace. Vært: Bodil Gantzel.

Nustay.com skal på børsen

Feb 27, 2019 55:00

Description:

Den danske hotelportal Nustay, der vil bide skeer med bl.a. Booking.com og Expedia, skal børsnoteres på den svenske vækstbørs spotlight stock markedet. Bestyrelsesformand Lone Fønss og grundlægger Mathias Nielsen er med i studiet. Lars Persson tager imod regnskaber fra GN, SAS og Sydbank.

Tale er guld

Feb 26, 2019 55:07

Description:

Tale er guld - ihvertfald på aktiemarkedet hvor de helt rigtige ord fra virksomhedens ledelse kan skubbe aktiekursen i vejret. Men hvor gode er de danske topchefer til at få tungen rigtigt på gled, og hvornår skal du som investor spidse ører? Pernille Enggaard og Lau Svenssen har besøg i studiet af erhvervsretoriker Mette Højen.

Europas forfald

Feb 25, 2019 54:40

Description:

Struktur og demografi truer Europas fremtid, og spørgsmålet er, om det gamle kontinent formår at rejse sig eller blot ser nedturen eskalere. Millionærklubben dykker ned i europæisk økonomi og ser på udviklingen i kontinentets aktier sammen med temaspecialist i C Worldwide, Morten Springborg. I studiet tager Lars Persson temperaturen på de aktuelle markeder, og med på en telefon giver Lau Svenssen sit bud på nutidens store, europæiske dilemmaer. 

Markedsudsigt uge 9 - Handelskrig, bankregnskaber og øl

Feb 22, 2019 10:52

Description:

Våbenhvilen i handelskrigen mellem USA og Kina ophører 1. marts og i den kommende uge skal investorerne også gribe regnskaber fra bl.a. SAS, Jyske Bank og Sydbank, og fra udlandet får vi tale fra verdens største bryggeri AB InBew og Schweiziske Panalpina, som stadig har et købstilbud fra danske DSV liggende på skrivebordet. Teknisk analytiker Lars Persson og Pernille Enggaard sætter scenen for den kommende handelsuge.

Kamp i luftrummet

Feb 22, 2019 54:58

Description:

Millionærklubbens panel inviterer lytterne inden for til en snak om luftfartsselskaber, svensk finger touch teknologi og bristede drømme i Mærsk. I studiet Lau Svenssen, Lars Persson og Pernille Enggaard.

Millionærklubben 21-02-2019

Feb 21, 2019 55:05

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millennials vil ha’ bæredygtige investeringer

Feb 20, 2019 55:03

Description:

De unge generationer har fokus på virksomheders aftryk i verden og sætter bæredygtighed højt på dagsordenen, når de investerer. Det mener i hvert fald debattør og stifter af MakeImpact, Varan Pathmanathan, der sammen med iværksætter og eventmager Sarah Ophelia Møss sætter mega-trenden “Impact Investment” på dagsorden i Millionærklubben. Med på en telefon fra London leverer daytrader og spekulant Tom Hougaard en statusrapport over seneste køb til porteføljen, og i studiet sætter Lars Persson fokus på dagens aktuelle marked.

Vært: Bodil Gantzel

Danmarks Warren Buffet

Feb 19, 2019 57:00

Description:

Han rykker rundt med milliarder i aktiemarkedet og er en af verdens bedste til det. Kurt Kara plukker aktierne til Maj Invest Value, og investorerne har siden finanskrisen hentet sikkert afkast hos ham - hvad er hans strategi, hvordan sammensætter han porteføljen, og kan du gøre det samme? I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard

De sidste store danske regnskaber

Feb 18, 2019 54:59

Description:

De danske eliteselskaber er tilbage fra vinterferie, og Philip Gunst og Lars Persson kigger frem mod regnskaber fra Mærsk, ISS og Genmab. Ulrik Bie, økonomisk redaktør på Berlingske, taget os omkring USA med en deadline for våbenhvilen i handelskrigen med Kina lige om hjørnet. Vært Pernille Enggaard

Aktiedebat med lytterne

Feb 15, 2019 10:45

Description:

Millionærklubben åbner telefonerne og lader dagens panel, Helge Larsen og Lau Svenssen, debattere aktier og investeringer med lytterne. Hør bl.a., hvad de de to erfarne investorer mener om lakseaktier og e-handel. Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 15-02-2019

Feb 15, 2019 55:06

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Sundhedstjek på US-selskaber

Feb 14, 2019 55:02

Description:

Tæt ved 70 % af regnskaberne fra de amerikanske S&P 500-selskaber er i hus, så hvordan står det egentlig til med amerikansk erhvervsliv? Millionærklubben spørger seniorstrateg Andreas Østerheden fra Nordea, der også giver et indblik i de globale kreditmarkeder. Med på en telefon fra Aarhus er også Mads Christiansen, ekspert i gaming-aktier, der trækker de vigtigste linjer op fra nogle af branchens store regnskaber. I studiet analyserer Lau Svenssen gårsdagens regnskab fra Teva. Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben kigger dybt i ølglasset.

Feb 13, 2019 54:58

Description:


Danmarks største bryggeri Carlsberg har siden 2016 været på en strategisk rejse sammen med adm. direktør Cees t’ Hart med ambitionen om at blive et succesrigt, professionelt og attraktivt bryggeri i deres markeder - hvad siger regnskabet og Michael Friis-Jørgensen, aktiestrateg Alm. Brand Markets, til den strategi? I studiet Pernille Enggaard og Lau Svenssen og på telefonen daytrader Tom Hougaard. 

Deadlines for verdenshandelen

Feb 12, 2019 55:00

Description:

To vigtige deadlines nærmer sig for verdenshandlen og dermed aktiemarkedet - om 16 dage udløber våbenhvilen mellem USA og Kina og om 46 dage skal Storbritannien træde ud af EU. Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit giver en status på handelskrigen - hvor en ny fløj måske åbnes mod Europa i den kommenden uge - og Brexit. Jacob Pedersen, aktieanalysechef i Sydbank, tager os omkring Vestas, hvor topledelsen har travlt med at sælge ud, og i studiet Pernille Enggaard og Lau Svenssen.

Fokus på udlandet

Feb 11, 2019 55:07

Description:

Mens der er gået vinterferie i den herhjemme, sprøjtes der stadig regnskaber ud fra de udenlandske selskaber. Millionærklubbens Lau Svenssen og Philip Gunst ser på de aktuelle markeder, og debatterer også værdien af de mange udmeldinger, der konstant kommer fra analytikere, strateger og medier. Dagens Vært: Bodil Gantzel

Markedsudsigt uge 7 - Teva melder ud om fremtiden

Feb 8, 2019 09:42

Description:

Regnskaberne begynder at løje af, og vinterferien kan derfor bruges til at reflektere over de seneste ugers meldinger fra verdens største virksomheder, men i uge syv skal markedet dog også lige gribe et regnskab fra bl.a. TEVA plus udmeldinger fra Trump og Brexit-lejren fortsat kan sætte skub i tingene. Lau Svenssen og Pernille Enggaard giver dig overskrifterne for den kommende handelsuge. 

Er aktier en god konfirmationsgave?

Feb 8, 2019 55:01

Description:

Jesper ringer ind til Millionærklubbens panel med er aktuelt problem - hans søn har fået aktier i konfirmationsgave, og mangler nu råd og vejledning omkring hvordan han skal angribe markedet med 20.000 kroner. Lau Svenssen, Lars Persson og Pernille Enggaard står klar, og vender også dagens regnskab fra Rockwool.

Teknik - tak!

Feb 7, 2019 54:53

Description:

De tekniske analytikere benytter ofte januar måned som indikator for kursudviklingen resten af året, men giver det overhovedet mening? Millionærklubben ser på sagen sammen med analysechef Klaus Ikast fra Netdania og klubbens ‘egen’ tekniske analytiker, Lars Persson. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der har travlt med dagens mange regnskaber. Hør hvilke, han finder interessante i dagens udsendelse. Vært: Bodil Gantzel. 

Aktionærens stemme

Feb 6, 2019 54:58

Description:

Hvordan får man som privat investor indflydelse og indsigt i selskabernes ve og vel? Millionærklubben spørger Mikael Bak, direktør i Dansk Aktionærforening. Med på telefonen er også Tom Hougaard, der holder fast i sin gearede DAX-position, og i studiet sætter Lars Persson fokus på dagens regnskaber fra Nordea, Netcompany og Carlsberg.

Vært: Bodil Gantzel

Nytårskur i Millionærklubben

Feb 5, 2019 55:07

Description:

Verden og aktiemarkedet 2019 - Pernille Enggaard har inviteret tre af Danmarks førende økonomiske strateger til nytårskur - Steen Jakobsen, Saxo Bank, Ulrik Bie, Berlingske, og Henrik Drusebjerg, Carnegie Investment Bank, tager os omkring USA, Kina og Europa, og fortæller hvordan de vil investere 1 mio. kroner. Lau Svenssen tager imod dagens aktuelle regnskaber fra Pandora og Lundbeck.

Stærk danske regnskabsuge

Feb 4, 2019 55:00

Description:

Vestas, Pandora og NetCompany leverer tal i denne uge, men vi fra USA får bl.a. Google, Twitter og Disney. Pernille Enggaard, Philip Gunst og Lars Persson åbner ugen og kigger på Tech, Cannabis og svenske aktier, mens Lau Svenssen har travlt med at sælge GomSpace. 

Markedsudsigt uge 6 - Regnskab på regnskab

Feb 1, 2019 09:59

Description:

Uge 6 er fyldt med spændende regnskaber, der hver især kommer til at præge markedet. Fra Danmark får vi bl.a. tal fra Pandora, Lundbeck og Vestas, og hinsidan lægger de regnskabstal på bordet fra bl.a. Fingerprint Cards. Hør hvilke, teknisk analytiker Lars Persson vil være særligt opmærksom på, når han gæster Bodil Gantzel i Millionærklubbens Markedsudsigt. 

Novo Nordisk, Danske Bank - og spørgsmål fra lytterne

Feb 1, 2019 55:00

Description:

Regnskaber ude fra to af de store, danske selskaber, nemlig Novo Nordisk og Danske Bank. Lau Svenssen og Lars Persson leverer en første analyse i dagens udgave af Millionærklubben, hvor de også svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a. hvad panelet mener om Novozymes, Chr. Hansen og Coloplast. 

Millionærklubben 31-01-2019

Jan 31, 2019 54:53

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Gode udsigter for spil-selskaber

Jan 30, 2019 54:32

Description:

Millionærklubben zoomer ind på gaming-selskaber i dagens udsendelse, hvor privat investor og gaming-analytiker Mads Christiansen giver sit bud på branchens fremtid. Hør bl.a., hvad det er, der er foregået i Activision Blizzard, og hvad hans bud er på aktiens fremtid. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der leverer en første analyse af verdens største medicinalselskab, Norvartis, og i studiet følger Lars Persson blandt andet dagens voldsomme stigning i Orphazyme.

Vært: Bodil Gantzel

Hvad skal verden med Blockchain?

Jan 29, 2019 55:02

Description:

Jack Nikogosian har stiftet Aryze, der leverer internationale betalingsløsninger baseret på Blockchain. Virksomheden blev kåret som årets danske FinTech startup 2018 og har netop henter 10 millioner i en ICO. Lau Svenssen og Pernille Enggaard håndterer det aktuelle marked med negativt nyt fra Norwegian, Nvidia og Tesco. 

Tech-giganternes fremtid

Jan 28, 2019 54:40

Description:

I denne uge fortæller verdens førende tech-selskaber om deres forventninger til fremtiden, når Apple, Amazon, Alibaba og Facebook kommer med regnskaber. Vi varmer op i studiet sammen med Peter Garnry, aktiestrateg i Saxo Bank, og vender det aktuelle marked sammen med Lau Svenssen og Lars Persson, der har handelskrig, Brexit og rentemøde i FED i ugekalenderen. Vært Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 5 - Tech, pharma og finans

Jan 25, 2019 10:22

Description:

Uge 5 bringer et hav af spændende regnskaber med sig bl.a. fra Apple, Facebook, Amazon og Microsoft. Fra medicinalsektoren bringes også nyt, når nogle af verdens helt store spillere som Novartis, Pfizer, Roche - og vores helt egen - Novo Nordisk melder tal på bordet. Også finansbranchen bliver værd at holde øje med. På det danske marked måske især i forhold til regnskabet fra Danske Bank, der lander fredag. Derudover får vi herhjemme nyt fra NNIT, Ørsted, FLS og Ambu. Lau Svenssen og Bodil Gantzel varmer op til en travl uge på finansmarkederne. 

Lytternes dag

Jan 25, 2019 54:59

Description:

Millionærklubbens Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de mener om Essity, Torm og Danske Bank. Vært: Bodil Gantzel.

Tjen penge i både op- og nedgangstider

Jan 24, 2019 54:53

Description:

Med en markedsneutral strategi lykkedes det Formue Nord at hente mere end 13 % hjem til sine investorer i 2018. Hør hvordan i dagens udgave af Millionærklubben, hvor stifter, partner og Investeringsdirektør Rasmus Viggers er på besøg i studiet. Med på en telefon fra Davos beretter Pernille Enggaard fra årets World Economic Forum, og i studiet sætter Lars Persson fokus på regnskab fra Novozymes. Vært: Bodil Gantzel. 

Der er håb for 2019

Jan 23, 2019 55:03

Description:

Ser man tilbage i historien, er der grund til optimisme, for år med store negative aktieafkast, som fx 2018, er ofte blevet efterfulgt af endda særdeles pæne aktiestigninger. Det fortæller aktiestrateg Jens Løgstrup fra PP Capital i dagens udgave af Millionærklubben. Hør, hvilke selskaber han finder interessante lige nu. Med på en telefon fra London er også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der holder skarpt øje med udviklingen i det tyske indeks DAX. Vært: Bodil Gantzel.

Gunst og Svenssens kandidatbænk

Jan 22, 2019 54:58

Description:

Hvilke aktier, er de lige ved og næsten ved at købe, og hvilke har de særlige forventninger til? Lau Svenssen og Philip Gunst diskuterer hot or not på det aktuelle aktiemarked og afslører, hvor deres egen opmærksomhed er pt. Med på en telefon fra Davos er også Pernille Enggaard, der leverer en stemningsrapport fra World Economic Forum. Vært: Bodil Gantzel. 

Nyt fra New York

Jan 21, 2019 54:51

Description:

De amerikanske investorer og markedsdeltagere synes splittet i to lejre, når det gælder markedsforventningerne. Det fortæller investeringsstrateg Andreas Østerheden fra Nordea, som netop er returneret fra New York. Hør ham beskrive stemningen på Wall Street og give sit eget besyv med i forhold til de aktuelle globale markedstendenser. I studiet tager Lars Persson et første blik på regnskabet fra svenske Sandvik, og på telefonen afslører Lau Svenssen, hvilken kinesisk aktie han har investeret i. Vært: Bodil Gantzel. 

Markedsudsigt uge 4 - Fokus på regnskaber, Brexit og handelskrig

Jan 18, 2019 11:00

Description:

Regnskabssæsonen er skudt igang af de amerikanske banker og i uge 4 får vi tal fra en række danske selskaber heriblandt Tryg og Novozymes, mens vi fra USA bl.a. skal hører fra IBM og Johnson og Johnson, der står for salget af Genmabs blockbuster Darzalex. Pernille Enggaard og Lars Persson sætter rammen for den kommende handelsuge, hvor Brexit og Handelskrig også kommer til at spille en rolle.

Millionærklubben 18-01-2019

Jan 18, 2019 54:52

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Godt fra start i USA

Jan 17, 2019 54:52

Description:

De amerikanske bankregnskaber lægger overordnet flot fra start, og med kun få bekymringer i gårsdagens Beige Book fra den amerikanske centralbank, synes investorerne at være en anelse mindre nervøse. Fokus er dog fortsat fæstet på Kinas udvikling, fortæller chefstrateg i Velliv, Henrik Henriksen, i dagens udgave af Millionærklubben. Hør ham tage temperaturen på både de store økonomier og globale aktiemarkeder. Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 16-01-2019

Jan 16, 2019 57:00

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Hvad er en bæredygtig aktie?

Jan 15, 2019 55:12

Description:

Etik, moral og bæredygtighed har sneget sig ind i aktiemarkedet, hvor investorer og virksomheder  især læner sig op ad to begreber - ESG og SDG. Vi ser, hvad der gemmer sig bag sammen med Jane Jagd, leder af Center for ESG Research, og kigger på mulighederne for en bæredygtig portefølje. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard

Hvidvaskningssagen i Danske Bank

Jan 14, 2019 54:54

Description:

Danmarkshistoriens måske største erhvervsskandale ramte Danske Bank for små to år siden, og slutningen i hvidvaskningssagen er ikke skrevet endnu - i sidste uge ramte en fransk sigtelse og et amerikansk søgsmål Danmarks største bank. I studiet journalist Simon Bendtsen der sammen med to kollegere på Berlingske har afdækket sagen de seneste to år og netop modtaget en Cavling for deres arbejde. Lars Persson og Lau Svenssen tager imod dagens aktuelle marked med ny og bl.a. Ørsted og Pandora. Vært Pernille Enggaard

Markedsudsigt uge 3 - Brexit, finans og detail

Jan 11, 2019 09:46

Description:

Ugens vigtigste begivenhed bliver Brexit-afstemningen, der finder sted tirsdag, og ikke mindst Theresa Mays politiske videre færd derefter. Fra USA kommer en række spændende finansregnskaber, og i Tyskland lægger den store detailkoncern Metro AG regnskabstal på bordet. Ugen starter dog med økonomiske nøgletal fra Kina, der kan sætte aktiemarkedet i bevægelse. Får Bodil Gantzel og Lau Svenssens syn på ugen der kommer på 10 minutter. 

Aktiedebat med lytterne

Jan 11, 2019 54:55

Description:

Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål i dagens udgave af Millionærklubben. Hør bl.a. deres aktuelle syn på NNIT, Jyske Bank og Bavarian Nordic.

Vært: Bodil Gantzel

Usikkerheden fortsætter

Jan 10, 2019 54:55

Description:

Investorerne synes stadig at være uenige om aktiemarkedets retning, men trods de mange usikkerhedspunkter i horisonten, er der ingen grund til panik. Det mener i hvert fald Managing Director Mark Andersen fra UBS i Zürich, der fortsat ser gode muligheder for at finde afkast på de globale aktiemarkeder. Hør hans syn på både global økonomi og aktiemarkeder i dagens udgave af Millionærklubben.

Vært: Bodil Gantzel

Millionærklubben 09-01-2019

Jan 9, 2019 54:55

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 08-01-2019

Jan 8, 2019 55:04

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Tech-samling i Las Vegas

Jan 7, 2019 55:00

Description:

I denne uge drager 180.000 mennesker fra hele verden på pilgrimsrejse til Las Vegas og verdens største elektronikmesse CES. Verdens største Tech-giganter løfter sløret for, hvad de byder på i 2019, og Millionærklubben kigger på de virksomheder, der skal sætte strøm til tech-revolutionen med AI, Virtual Reality og IoT bl.a. Nvidia, Intel og AMD. Philip Gunst og Lars Persson er i studiet og runder kinesiske aktier, Lau Svenssen er med på telefonen om bl.a. GomSpace og Pernille Enggaard er vært.

Markedsudsigt uge 2 – Elektronik og luftfart

Jan 4, 2019 10:16

Description:

Investorerne og markedet finder for alvor hinanden i næste uge, hvor vi får årets første hele handelsuge, der bl.a. byder på regnskab fra B&O, trafiktal fra en række luftfartsselskaber og  verdens største elektronik-messe CES i Las Vegas. Lars Persson og Pernille Enggaard giver dig overblikket for den kommende handelsuge.

Kan jobrapport og FED vende markedet?

Jan 4, 2019 55:02

Description:

Investorerne er ikke vendt sultne tilbage til aktiebordet efter ferien, men måske kan de amerikanske jobtal puste nyt liv i markedet, der også holder vejret op til den kommende regnskabssæson. Lau Svenssen og Lars Persson tackler det aktuelle marked og svarer på lytterspørgsmål om bl.a. kinesiske aktier, medico og investeringsforeninger. Vært Pernille Enggaard

Helges favoritter

Jan 3, 2019 55:00

Description:

Privatinvestor og redaktør på Proinvestor, Helge Larsen, er i studiet til en snak om de aktier, han pt. finder interessante. Hør bl.a., hvorfor han bliver ved at være positiv på laksesektoren. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der slår et slag for mere aktiv stillingtagen i 2019, og i studiet sætter Lars Persson scenen for dagens aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel.

Negativ start på 2019

Jan 2, 2019 55:07

Description:

Investeringsåret lægger umiddelbart skidt fra start, men meget kan naturligvis ændre sig de kommende 12 måneder. Millionærklubben spørger aktiestrateg Otto Friedrichsen fra Formuepleje, hvilke makroøkonomiske og geopolitiske begivenheder, han særligt vil holde øje med i år. Med på en telefon er også teknisk analytiker Christopher Wold, der bl.a. peger på nogle af de aktier, han har på kandidatbænken eller allerede i porteføljen. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Markedsudsigt uge 1 - Nye penge, men stor usikkerhed

Dec 28, 2018 11:52

Description:

Uge 1 byder med 3 handelsdage kun på få økonomiske data at læne sig op ad som investor, men traditionen tro kan nye penge ind i markedet sætte gang i væsentlige bevægelser. Spørgsmålet er dog, om ikke alverdens investorer vil holde hesten, til nogle af årets formentlig vigtigste begivenheder, som fx Brexit, handlen mellem Kina og USA samt centralbankernes tiltag, er afklaret. Lyt med, når Lau Svenssen og Bodil Gantzel sætter scenen for aktieårets start.

Millionærklubben 28-12-2018

Dec 28, 2018 55:00

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Svingtur i aktierne

Dec 27, 2018 54:59

Description:

De globale aktiemarkeder tager sig nogle gevaldige kursudsving her, hvor året går på hæld, og ser dermed ud til at efterlade investorerne mere forvirrede end godt er. For er vi på vej op eller ned? Millionærklubben ser på sagen og vurderer de aktuelle markeder på basis af året, der - næsten - er gået. I studiet: Bodil Gantzel, Lau Svenssen, Philip Gunst og Lars Persson. 

Hård jul på aktiemarkedet

Dec 21, 2018 55:01

Description:

Julefreden har svært ved at indfinde sig på aktiemarkedet, hvor investorerne bliver ved med at smide aktier overbord. Lau Svenssen og Lars Persson tager imod spørgsmål fra lytterne og Tom Hougaard siger god jul fra London. Vært Pernille Enggaard.

Powell skubber til nervøst marked

Dec 20, 2018 54:55

Description:

Gårsdagens renteforhøjelse fra den amerikanske centralbank fik i forvejen nervøse markeder til at blive endnu mere skræmte. Millionærklubben får chefstrateg Frederik Engholms vurdering af sagen. Med på telefonen er også fremtidsforsker Jesper Bo Jensen fra Fremforsk, der ser mod 2019 og de tendenser, der er på vej.

Chefkontoret 2019

Dec 19, 2018 54:56

Description:

Hvordan er formen på ledelsesgangen i de danske C20 virksomheder, og hvilke egenskaber kræver fremtiden af erhvervslivets top? Pernille Hippe-Brun, strategisk rådgiver, og erhvervskommentator Henrik Ørholst er gæster i studiet hos Lars Persson og Pernille Enggaard.

Grønne aktier og ren samvittighed

Dec 18, 2018 54:57

Description:

Bæredygtige investeringer er big business og jagten på grønne afkast og ren samvittighed i porteføljen har aldrig været mere intensiv. Susanne Stormer, global chef for bæredygtighed i Novo Nordisk, og Thomas Kähler fra Rockwool-familien er dagens gæster hos Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Stock pick i amerikanske aktier

Dec 17, 2018 54:59

Description:

Som optakt til ugens renteudmelding fra den amerikanske centralbank sætter Millionærklubben fokus på amerikanske aktier og lader dagens panel, Mogens Vad, Philip Gunst og Lars Persson pege på aktier, som de finder interessante. Hør bl.a. Hr. Vads seneste analyse af Nvidia.

Vært: Bodil Gantzel

Får vi et Santa Rally?

Dec 14, 2018 10:05

Description:

Den kommende handelsuge får porteføljeforvalterne travlt med at sætte de sidste positioner i 2018 og lukke bøgerne. Markedet vil især rette opmærksomheden mod rentemødet i den amerikanske centralbank onsdag, vi får salgstal fra H&M mandag og så holder vi øje med ordrefaxen hos bl.a. Vestas og FLS. Lars Persson og Pernille Enggaard giver dig overblikket for den kommende uge. 

Skal der aktier under juletræet?

Dec 14, 2018 55:02

Description:

Sidste handelsuge i 2018 er lige om hjørnet - skal du købe, holde eller sælge? Lau Svenssen og Lars Persson tager imod spørgsmål fra lytterne og kommer bl.a. omkring Bavarian, Rockwool og kaffe-aktier. Vært Pernille Enggaard

Spil på gaming- og gamblingaktier

Dec 13, 2018 55:01

Description:

Markedet for gaming- og gambling-aktier er fortsat i vækst, og på trods af faldende finansmarkeder generelt, bidrager brancherne med rigeligt af godbidder til investorerne verden over. Millionærklubben får i dagens udsendelse Mads Christiansens bud på, hvilke områder og selskaber der er værd at holde øje med. I studiet sætter Lars Persson fokus på dagens marked, og med på telefonen argumenterer Lau Svenssen for sit seneste køb til porteføljen. Vært: Bodil Gantzel.


Hvordan AI ændrer verden og din opsparing

Dec 12, 2018 55:02

Description:

Kunstig Intelligens er den mest samfundsændrende teknologi i det 21. århundrede og derfor også et stort investeringstema nu og de kommende år. Vi dykker ned i temaet sammen med Kina-ekspert Christina Boutrup og Morten Springborg, Temaspecialist C Worldwide. Lars Persson tager sig af det aktuelle marked.

Vært: Pernille Enggaard

Macron og May ryster markedet

Dec 11, 2018 54:59

Description:

Hvor står Europa og de europæiske aktier efter en aflyst Brexit-afstemning i det britiske parlament plus den franske præsidents tale til nationen efter borgerkrigsligende tilstande i Paris? Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, og Millionærklubbens faste panel med Tom Hougaard, Philip Gunst og Lau Svenssen tager imod dagens marked med vært Pernille Enggaard. 

Verden set fra oven

Dec 10, 2018 54:59

Description:

Geopolitiske uroligheder så langt øjet rækker, så hvor skal man se hen, hvis man er på udkig efter et nogenlunde fornuftigt afkast? Millionærklubben tager temperaturen og tjekker 'de store overskrifter’ i markedet sammen med den internationale økonom, Lars Christensen. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 50 - fokus på de store linjer

Dec 7, 2018 10:22

Description:

Det bliver i høj grad makroøkonomi og politik, der kommer til at præge markederne i uge 50. Dels skal det britiske underhus stemme om Brexit-aftalen tirsdag, mens centralbankchef Mario Draghi fra ECB melder nyt fra banken efter et pengepolitisk møde torsdag. Det overordnede fokus forventes dog fortsat at være på den volatilitet, der tilsyneladende har bidt sig fast ovenpå en verserende handelskrig mellem USA og Kina og frygten for højere renter i USA. Millionærklubbens Lau Svenssen og Bodil Gantzel varmer op til ugen, der kommer. 

Volatilitet så det kan mærkes

Dec 7, 2018 54:59

Description:

Aktieugen var præget af store kursudsving og spørgsmålet er, hvad man som investor skal gribe og gøre i. Millionærklubben åbner telefonerne og taler aktier og investeringer med lytterne. Hør bl.a. hvad Lars Persson og Lau Svenssen mener om Ericsson, Teekay Tankers og Gomspace. I studiet dukker økonom Ulrik Bie også op og med indsigter om amerikansk og europæisk økonomi. Vært: Bodil Gantzel. 

Danske medico-aktier

Dec 6, 2018 55:08

Description:

Investorerne frygter faldende global vækst, men det kan betyde godt nyt for de danske medicinal- og medico aktier. Lars Persson, Lau Svenssen og aktiestrateg Michael Friis-Jørgensen kigger på bl.a. Novo, Lundbeck og Ambu.

Tid til stockpick

Dec 5, 2018 55:01

Description:

I disse volatile tider gælder det om at plukke de helt rette aktier til de helt rette kurser. Hør, hvilke selskaber teknisk analytiker Christopher Wold har kig på pt. I studiet: Bodil Gantzel, Lars Persson og Philip Gunst. 

Millionærklubben 04-12-2018

Dec 4, 2018 55:05

Description:

Appetit og risikovillighed er tilbage i markedet, men holder det? Lau Svenssen og Pernille Enggaard tager imod dagens marked og på telefonen Tom Hougaard og Jacob Skaaning om Crypto markedet.

Stigende aktiekurser efter G20-møde

Dec 3, 2018 54:59

Description:

Kina og USA holder 90 dages våbenhvile i handelskrigen, og det får investorerne til at løbe ind i markeder og købe op i især kinesiske aktier. Henrik Drusebjerg, chefstrateg Carnegie Investment Bank, analyserer weekendens møde og aktiemarkedet fremadrettet, Lau Svenssen har analyseret ugens børsnotering, Adform, og i studiet tager Lars Persson og Pernille Enggaard imod det aktuelle marked. 

Markedsudsigt uge 49 - global handel og OPEC i fokus

Nov 30, 2018 10:07

Description:

Investorerne vil uden tvivl holde et skarpt øje på G20-topmødet, når vi mandag tager hul på en ny handelsuge. Men også OPEC-mødet i Wien forventes at trække opmærksomhed. Mere lokalt er der enkelte regnskaber fra bl.a. SAS, og ugens mest interessante generalforsamling står Danske Bank for, når de fredag forsøger at få Karsten Dybvad i formandsstolen. Bodil Gantzel og Lars Persson ser frem mod uge den kommende uges allerede kendte begivenheder. 

Aktiedebat med Persson

Nov 30, 2018 54:43

Description:

Millionærklubben med Lars Persson i front svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a. hvad han mener om Fingerprint, Ambu og Rockwool. Vært: Bodil Gantzel.

Fart på teknologisk udvikling

Nov 29, 2018 55:17

Description:

Den teknologiske udvikling står på tærsklen til et kvantespring, der formentlig vil ændre erhvervslivet. Men hvem bliver ‘vinderne’, og hvem kaster sig mere forsigtigt ud i de nye muligheder? Millionærklubben ser på sagen sammen med Anders Fæste fra Boston Consulting Group.

Vært: Bodil Gantzel

Mens vi venter på Xi og Trump

Nov 28, 2018 55:05

Description:

Millionærklubben dykker ned i small-cap selskabet Gabriel A/S, og taler med adm. direktør Anders Hedegaard Petersen om fremtidens muligheder og udfordringer. Med på en telefon fra London er også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der har sat alle sejl op i konkurrencen om at skabe det bedste afkast i år. Hør, hvad han satser på i dagens udsendelse

Fremtiden i detail

Nov 27, 2018 55:13

Description:

Detailhandlens bevægelse fra off- til online kommer til at ændre vores indkøbsvaner markant. Men hvilke selskaber har førertrøjen på, og hvor skal man investere, hvis man skal med på den vogn? Investor og bestyrelsesmedlem Ole Søeberg leverer en række bud på den sag i dagens udgave af Millionærklubben. Med på telefonen er også Philip Gunst, der ser fremad for nogle af sine aktuelle investeringer, og i studiet tager Lau Svenssen hånd om dagens marked.

Dansk virksomhed vil revolutionere shipping

Nov 26, 2018 54:50

Description:

Med afsæt i en af fremtidens helt store teknologier - Blockchain - vil Blockshipping.io reformere og puste ny vind i sejlende hos en globalt presset shippingindustri. Grundlæggerne Peter Ludvigsen og Jesper Vedelsby er i studiet, Lars Persson tager imod markedet og Lau Svenssen scorer på NKT. Vært Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 48 - Makro, politik og G20-møde

Nov 23, 2018 10:32

Description:

Med regnskabssæsonen passeret er markedsdeltagernes fokus mest af alt på makroøkonomiske nøgletal, politiske udmeldinger og i særdeleshed det kommende G20-topmøde, hvor Kina og USA bl.a. forventes at debattere handelsaftaler. Også IFO-tal fra Tyskland og BNP-tal fra USA ventes dog at fange investorernes opmærksomhed hhv. mandag og onsdag. Fra dansk side leverer Bording, Firstfarms, RTX, Arkil og Intermail regnskabstal. I studiet: Lau Svenssen og Bodil Gantzel.

Millionærklubben 23-11-2018

Nov 23, 2018 55:00

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Olien i trekantsdrama

Nov 22, 2018 55:00

Description:

Spekulanter, Trump og Saudi Arabien rusker rundt i olieprisen - Ole Hansen, råvarestrateg i Saxo Bank, fortæller historien og kommer med bud på et niveau for olieprisen - og kan soyabønner virkelige vise temperaturen på stemningen mellem USA og Kina? Lars Persson og Lau Svenssen angriber det aktuelle aktiemarked, hvor Ambu og Royal Unibrew er i fokus. Vært Pernille Enggaard.

Væk med følelserne

Nov 21, 2018 54:45

Description:

Frygt og grådighed kæmper om at få bedst tag i investorerne og i øjeblikket er det frygten, der har sat sig hårdest i markedet. Millionærklubben parkerer følelserne og går på afkast-jagt med tre tradere, der har tekniske analyse som deres primærer våben - Nanna Fick, Tom Hougaard og Lars Persson. Vært Pernille Enggaard.

Politikerne leger med investorerne

Nov 20, 2018 55:01

Description:

Handelskrig, Brexit, G20 topmøde og et Italiensk statsbudget - markedet har svært ved at orientere sig og finde retning. Henrik Drusebjerg, chefstrateg Carnegie Investment Bank, guider os gennem verdensøkonomien og de internationale pengestrømme, Philip Gunst kommenterer på regnskab fra den kinesiske Techgigant JD.com og i studiet taklet Lau Svenssen og Pernille Enggaard det aktuelle marked. 

Cannabis - tid til køb?

Nov 19, 2018 54:59

Description:

Er løbet allerede kørt for cannabis-aktierne, eller er det måske snarere for tidligt at samle enkeltaktier op? Millionærklubben spørger Hans-Henrik Nielsen fra Markettimer.dk, der har holdt øje med branchen gennem længere tid. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der fortsat ser gode muligheder i sin seneste NKT-investering. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Thanksgiving, Brexit og små regnskaber

Nov 16, 2018 10:32

Description:

I den kommende handelsuge får investorerne lejlighed til at fordøje regnskabssæsonen, mens en handelskrig, Brexit-diskussioner og et italiensk statsbudget fortsat er garant for volatile tider i markedet. Lars Persson og Pernille Enggaard sætter ugen med regnskaber fra Royal Unibrew, Rockwool og kinesiske JD.com

Investorerne kæmper på mange fronter

Nov 16, 2018 54:58

Description:

Brexit, handelskrig og en regnskabssæson der går på hæl - investorerne bliver holdt til ilden af et volatilt marked, og denne morgen er der tæsk til regnskabsaktuelle NKT...som Lau Svenssen skynder sig at samle op i. Lytterne er med på telefonen og sørger for at Lars Persson, Lau Svenssen og Pernille Enggaard bl.a. kommer omkring GomSpace, Ambu og JD.com.

Uran som safe haven

Nov 15, 2018 55:02

Description:

Uran som safe haven
Mens aktiemarkederne generelt faldt i oktober, og stadig har svært ved at finde fodfæste flere steder, synes uran-prisen at bevæge sig støt og roligt opad. Millionærklubben ser på feltet i dagens udsendelse og undersøger sammen med investor og analytiker Johannes Møller, om uran-investeringer kan fungere som en værdig safe haven.

I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson

Den tålmodige investor

Nov 14, 2018 55:03

Description:

Regnskab fra Mærsk og Genmab og så svinger Helge Larsen os forbi det Norske Wild West marked med laks og olie og giver os godbidder fra hans nye bog “Den tålmodige investor”. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard og Lau Svenssen piller tallene fra Mærsk fra hinanden. 

Regnskaber fra DFDS og Ambu

Nov 13, 2018 55:06

Description:

Mens aktiemarkederne ikke helt kan beslutte, om de er for op- eller nedadgående, dykker Millionærklubben ned i dagens regnskaber bl.a. fra Ambu. Med på telefonen er selskabets adm. dir., Lars Marcher, der gennem en lang årrække har leveret varen til investorerne. Spørgsmålet er dog, om den ret lukrative investorrejse er ovre. Hør hans forventninger til fremtiden i dagens udsendelse. I studiet ser Lau Svenssen og Bodil Gantzel desuden på DFDS, Novo Nordisk og tyske Bayer. 

Blockchain og crypto

Nov 12, 2018 55:04

Description:

Mandag og Lars Persson og Lau Svenssen varmer op til en uge med regnskaber fra bl.a. Mærsk og Genmab. Victoria Gago, grundlægger af European Blockchain Convention, sætter den aktuelle crypto- og Blockchain scene. Vært Pernille Enggaard

Singles Day, Mærsk og Genmab

Nov 9, 2018 10:27

Description:

Med et veloverstået midtvejsvalg i USA kan investorerne i uge 46 koncentrerer sig om den sidste runde regnskaber, hvor vi herhjemme skal tage imod tal fra bl.a. A.P. Møller Mærsk, Genmab og Torm. Kineserne fejrer søndag “Singles Day”, der er verdens største online shopping event, hvor kineserne bl.a. handler hos JD.com, der også er regnskabsaktuel i den kommende uge. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Køb, sælg eller behold

Nov 9, 2018 55:03

Description:

Philip Gunst og Lau Svenssen tager imod markedet og dagens regnskaber fra Bavarian Nordic og ALK plus spørgsmål fra lytterne om bl.a. Vestas, A.O. Johansen og Patriot One. Vært Pernille Enggaard.

Skal pengene ligge i USA eller Europa?

Nov 8, 2018 54:59

Description:

Et lettelsens rally drog igår gennem aktiemarkedet i halen på det amerikanske præsidentvalg. Fortsætter det, og skal du ligge dine penge i USA eller Europa? Millionærklubbens faste panel med Philip Gunst, Lau Svenssen og Lars Persson analyserer markedet og kommenterer på aktuelle regnskaber.

Vært: Pernille Enggaard

Hvad gør aktiemarkedet efter midtvejsvalget?

Nov 7, 2018 55:00

Description:

USA har fællet dom over præsident Trump i det amerikanske midtvejsvalg - hvordan lyder den, og hvad betyder det for aktiemarkedet? Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, analyserer, journalist og forfatter Christina Boutrup er med fra Shanghai, for hvad gør kineserne nu ift. handelskrig? Jan Rindbo, CEO Norden, kommenterer på dagens regnskab og i studiet tager Lars Persson mod tal fra Vestas, FLS og Lundbeck. 

Glansen gik af Pandora

Nov 6, 2018 55:03

Description:

Regnskab ude fra smykkevirksomheden Pandora, der igen nedjusterer og leverer skuffende resultater til investorerne. Der er dog håb af spore i udmeldingen, mener chef aktieanalytiker, Michael Friis Jørgensen, som er med på en telefon. I studiet ser Lau Svenssen og Bodil Gantzel på dagens øvrige regnskaber og finansnyheder, herunder høreapparatbranchen og it-selskabet Netcompany.

Invester i underholdningsindustrien

Nov 5, 2018 55:07

Description:

De seneste år har masser af spændende gaming- og gamblingselskaber set dagens lys og givet mulighed for attraktive investeringer. Sammen med privat investor Mads Christiansen tager Millionærklubben temperaturen på nogle af de selskaber, der er værd at holde øje med i det segment. I studiet sætter Bodil Gantzel og Lars Persson fokus på det aktuelle marked, der fortsat synes noget nervøst. 

Markedsudsigt uge 45 - Vind, laks og amerikansk midtvejsvalg

Nov 2, 2018 09:54

Description:

Politisk er der lagt op til en uge med fokus på det amerikanske midtvejsvalg, der dog næppe kommer til at spille den helt store rolle for finansmarkederne. Det mener i hvert fald Lau Svenssen, der i denne udgave af Millionærklubbens Markedsudsigt snarere har fokus på specifikke selskabsnyheder, som f.eks. regnskabet fra Matas, Vestas og de mange norske lakseselskaber. Sammen med vært Bodil Gantzel sætter han hér scenen for den kommende uges markeder. 

Vinden vender

Nov 2, 2018 55:02

Description:

De globale aktiemarkeder synes igen at have fundet de positive takter, men spørgsmålet er som altid, om det kan holde. Det - og meget mere - debatterer Millionærklubben i dagens udsendelse, hvor lytterne også får lejlighed til at stille spørgsmål om specifikke aktier til Lars Persson og Lau Svenssen.

Vært: Bodil Gantzel

Danske Bank, Novo og Ørsted til eksamen

Nov 1, 2018 54:31

Description:

Danmarks største medicinalvirksomhed Novo Nordisk og Danske Bank lægger tallene for 3. kvartal på bordet sammen med Ørsted, Coloplast og fra udlandet Teva og Apple. Lars Persson, Lau Svenssen og Søren Løntoft, aktieanalytiker i Sydbank, piller tallene fra hinanden, og kigger også frem mod regnskaber fra Genmab og Lundbeck.

Vært: Pernille Enggaard

Er der lys for enden af tunnelen?

Oct 31, 2018 55:06

Description:

Stor volatilitet præger fortsat markederne, og regnskabssæsonen giver ikke ro til investorerne. Lars Persson tackler dagens regnskaber fra bl.a. Sydbank, daytrader og spekulant Tom Hougaard giver sin tekniske vurdering af aktieindeksene, og Daniel Lux, stifter af Seluxit, fortæller om IoT og den kommende børsnotering af hans selskab på First North. Vært Pernille Enggaard. 

Afgørende uge for Tech-aktier og markedet

Oct 30, 2018 55:09

Description:

Tech-giganterne bløder på aktiemarkedet. Sammen med Peter Garnry, aktieanalysechef Saxo Bank, kigger vi nærmere Facebook, Apple og Alibaba. Philip Gunst kommenterer på Teva og MasterCard og Lau Svenssen tager imod dagens regnskab fra Jyske Bank. Vært Pernille Enggaard

Robotterne kommer

Oct 29, 2018 55:01

Description:

Kunstig intelligens og robotteknologi vil uden tvivl sætte præg på samfundsudviklingen de næste mange år, men hvor sætter man sine penge, hvis man ønsker at investere i disse trends? Millionærklubben spørger investeringsstrateg Lars Skovgaard fra Danske Bank. Med på telefonen er også Lau Svenssen til en debat om aktieanalytikeres - og ikke mindst hans egen - integritet i forhold til de aktieanalyser, der kan findes gratis i bl.a. medier og på nettet. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 44: Regnskaber fra Novo, Danske Bank og Facebook

Oct 26, 2018 10:13

Description:

Uge 44 på de finansielle markeder bliver med regnskaber fra de helt tunge drenge - herhjemme får vi bl.a. tal fra Danmarks tre største banker plus Novo og Ørsted, i USA bliver der opmærksomhed omkring Facebook og Mastercard og fredag lukker den Kinesiske Tech-gigant Alibaba festen, hvor også den amerikanske arbejdsmarkedsrapport lander. Lars Persson og Pernille Enggaard sætter handelsugen.

Store udsving udfordrer investorerne

Oct 26, 2018 55:01

Description:

Markedet tester investorerne, der i dag tager imod regnskab fra verdens 4. største logistik- og transportselskab DSV. I studiet tager Lars Persson og Lau Svenssen imod spørgmål om bl.a. Fingerprint og Photocure, og vi får tips om svenske ejendomsselskaber. Pernille Enggaard er vært.

Hvad er markedets mentale tilstand?

Oct 25, 2018 55:02

Description:

Investorerne fortsætter med at trække mia. ud af aktiemarkedet - investor og bestsellerforfatter Lars Tvede fortæller, hvordan han agerer i det aktuelle marked. Lau Svenssen om øl-markedet og i studiet tager Lars Persson og Pernille Enggaard mod dagens aktuelle regnskaber fra bl.a. NNIT, Norwegian og ABB.

Mens vi venter på en bund

Oct 24, 2018 54:48

Description:

Hvornår stopper nedturen, og er det nu, man skal købe aktier? Det er formentlig det, allerflest investorer spekulerer på i disse volatile tider, og også Millionærklubben stiller spørgsmålene videre til dagens gæster, teknisk analytiker Lars Persson, spekulant Tom Hougaard og chef aktieanalytiker Michael Friis Jørgsensen. Hør, hvad de svarer i dagens udsendelse, der også indholder kommentarer til de aktuelle regnskaber fra Nordea og Novozymes.

Vært: Bodil Gantzel.

Temperaturmåling

Oct 23, 2018 54:52

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvaltere Philip Gunst og Lau Svenssen tager temperaturen på de globale aktiemarkeder og dykker ned i specifikke selskaber, som de hver især har kig på. Hør bl.a., hvad de mener om Tevas kamp for rimelige priser på migrænemedicin i USA, og få deres syn på investorernes aktuelle risikoappetit. Vært: Bodil Gantzel.

Nøgenbadning på finansmarkedet

Oct 22, 2018 54:47

Description:

Hvilke selskaber har “badebukser på, når tidevandet trækker sig” - altså leverer reel indtjening selv gennem svære tider? Millionærklubben spørger aktiechef Otto Friedrichsen fra Formuepleje, der også beskriver, hvordan han og kollegerne har ageret gennem de seneste ugers kursfald. Med på telefonen leverer Lau Svenssen sin seneste analyse af Chr. Hansen A/S, og i studiet sætter Lars Persson bl.a. fokus på nogle af de svenske aktier. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 43: Bankregnskaber og tech

Oct 19, 2018 10:17

Description:

Uge 43 byder på en række europæiske bankregnskaber med tal fra både Nordea, Swedbank, DNB og Deutsche Bank. Sidst på ugen vil opmærksomheden være rettet mod tech-selskaberne, når bl.a. Twitter, Amazon og Alphabet lægger tallene på bordet fredag. Bodil Gantzel og Lau Svenssen ser i denne udgave af Millionærklubbens Markedsudsigt frem mod endnu en travl uge på finansmarkederne.  

Aktiedebat med lytterne

Oct 19, 2018 55:06

Description:

Fuldt hus i Millionærklubben, hvor Lau Svenssen, Lars Persson og Christopher Wold svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de pt. mener om Danske Bank og Novo og få også Christopher Wolds bud på spændende selskaber i de ellers ret så nervøse markeder.

Vært: Bodil Gantzel.

Råvaretjek

Oct 18, 2018 55:06

Description:

Millionærklubben sætter fokus på råvarerne sammen med chefanalytiker Tom Bundgaard fra Kairos Commodities, der bl.a. leverer sine seneste analyser for prisudviklingen på olie, sukker og aluminium. I studiet er også Lars Persson, der tager temperaturen på dagens aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel.

Det amerikanske streaming- og mediemarked

Oct 17, 2018 55:10

Description:

Netflix trækker en stigning på 13 pct., men har investorerne grund til at være så begejstretrede for den 20 år gamle streamingtjeneste? Digital medieanalytiker Claus Bülow tegner et billede af et amerikansk streaming- og mediemarked i blodig kamp om kunder, indhold og investorer. Tom Hougaard tolker markedet fra London og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard.

Stock picking i USA

Oct 16, 2018 55:04

Description:

Millionærklubben har besøg af Mogens Vad, der for nylig var i USA for at besøge selskaber. Hør, hvilke han fortsat ser potentiale i, når han trækker nogle af de interessante frem i dagens udsendelse. Med på en telefon fra London leverer Philip Gunst seneste nyt fra egne porteføljer, og i studiet sætter Lau Svenssen fokus på dagens aktuelle markeder. Vært: Bodil Gantzel.

Konkrete aktiebud

Oct 15, 2018 55:02

Description:

Skal vi op eller ned, og skal vi løbe eller sælge? Efter en uge med markante og pludselige fald i de globale aktieindeks, er der høj nervøsitet i markedet. Vi sætter ugen sammen med Ib Fredslund-Madsen, chefstrateg Jyske Bank, og Thorleif Jackson, Jackson FamilieInvest, der kommer med konkrete opkøbsmuligheder. I studiet desuden Lau Svenssen og Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 42: Nervøse markeder og amerikanske regnskaber

Oct 12, 2018 09:42

Description:

I volatile og faldende markeder tager USA i uge 42 for alvor hul på regnskabssæsonen, der også kommer til at præge det danske C25 indeks, hvor vi får et enkelt regnskab fra ingrediensvirksomheden Chr. Hansen. Lars Persson og Pernille Enggaard sætter på 10 min. handelsugen, hvor investorerne måske kan glemmer handelskrig og stigende amerikanske renter for at koncentrere sig om tal fra bl.a. Netflix, IBM, Volvo og Johnson og Johnson i relation til Genmab. 

Aktier eller kontanter?

Oct 12, 2018 54:59

Description:

Nervøsitet, store udsving og fald præger de globale aktiemarkeder, hvor især USA får stryg. Hvad gør Millionærklubbens to forvaltere Lars Persson og Lau Svenssen i det aktuelle marked? Lytterne er med på telefonen med spørgsmål gennem hele programmet og Pernille Enggaard er vært.

Diversificering af porteføljen

Oct 11, 2018 55:02

Description:

De seneste dages aktienedtur gør ondt på de fleste investorer, men er porteføljen diversificeret og risikoen overskuelig, burde smerten trods alt være til at holde ud. Millionærklubben har besøg af Philip Frijs fra Saxo Bank, der giver gode råd til, hvordan man sammensætter en diversificeret portefølje og bliver bedre tll at håndtere risiko. I studiet er også Lars Persson, der leverer en første vurdering af regnskaberne fra Tryg og KappAhl. Vært: Bodil Gantzel.

Hvad stiller man op med 2,5 mia. kroner?

Oct 10, 2018 55:00

Description:

Han har solgt sine aktier i livsværket Saxo Bank og kan på den konto hæve omkring 2,5 mia. kroner - Lars Seier Christensen er gæst i dagens Millionærklub til en snak om bl.a. fremtiden for Bitcoin og kryptovaluta. 

I studiet: Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Er bjørnen på vej frem?

Oct 9, 2018 55:01

Description:

En mindre korrektion eller er bjørnen efter ni år i hi ved at gøre sin entre på aktiemarkedet? Det er spørgsmål de fleste investorer sidder med lige nu efter de seneste dages aktienedtur - hvad du skal gøre som investor har Millionærklubbens porteføljeforvaltere Lau Svenssen, Philip Gunst og Tom Hougaard et bud på.

Helikopterblik

Oct 8, 2018 55:02

Description:

Bekymrede investorer og nervøse markeder! Millionærklubben træder et skridt tilbage og tegner et overordnet billede af den aktuelle situation sammen med adm. dir. Jeppe Christiansen fra Maj Invest. I studiet guider Lars Persson os desuden gennem dagens aktuelle markeder og nyheder, bl.a. nyheden om Ørsteds seneste køb samt nedturen i høreapparatbranchen. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 41 - Tid til regnskaber

Oct 5, 2018 10:11

Description:

Ventetiden er endelig ved at være slut, og markedsdeltagerne kan igen begynde at se frem til en omgang kvartalsregnskaber. Fra Danmark lægger forsikringsselskabet Tryg tal på bordet torsdag i uge 41, og fra udlandet er der nyt fra Yum! Brands samt de store amerikanske banker JP Morgen Chase, Wells Fargo og Citigroup. Få overblikket her på 10 minutter, hvor Lau Svenssen og Bodil Gantzel varmer op til endnu en interessant uge på de finansielle markeder.

Hva’ gør vi nu

Oct 5, 2018 55:01

Description:

Bekymrede investorer, højere amerikanske renter og nyhedshistorier, der rammer specifikke aktier særligt hårdt - det er tilsyneladende en cocktail, der sender de globale aktiemarkeder i hullet, men spørgsmålet er, om bevægelsen blot er et rap over nallerne eller snarere et vink med en vognstang om en regulær nedtur. Millionærklubben debatterer den aktuelle stemning med lytterne og svarer på spørgsmål om konkrete aktier. Hør bl.a., hvad Lau Svenssen og Lars Persson mener om Ambu, Danske Bank og Novo Nordisk.

Vært: Bodil Gantzel.

I følelsernes vold

Oct 4, 2018 55:04

Description:

Der er følelser i spil, når man investerer på de finansielle markeder - også hos daytrader og spekulant Tom Hougaard, der dog har lært at forholde sig konstruktivt til den psykologiske side af sagen. Hør, hvordan han gør, og få indblik i nogle af de fejl, han mener, at mange investorer ofte begår. Med i dagens udsendelse er også Lars Persson, der bl.a. ser på regnskab fra B&O og en negativ nyhed ude fra Bioporto, som fra morgenstunden giver aktien gedigne kursklø.

Vært: Bodil Gantzel

All in på gaming- og gambling

Oct 3, 2018 55:06

Description:

Millionærklubben ser på gaming- og gamblingindustrien sammen med Mads Christiansen, privat investor med speciale i netop disse felter. Hør bl.a., hvad han mener om den øgede regulering, der præger både gaming og gambling verden over. Med på en telefon er også økonom Lars Christensen, der tager temperaturen på den italienske økonomi.

I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Nanosatellitter, Cannabis og laks

Oct 2, 2018 55:04

Description:

Stille marked men i Millionærklubbens porteføljer bliver der skiftet ud - Philip Gunst sælger GomSpace, og Lau Svenssen går fra NNIT til DS Norden. I studiet desuden Helge Larsen, ProInvestor, der tager os omkring medicinsk Cannabis, laks, Teva og Genmab. Vært Pernille Enggaard

Skat på dine aktiehandler

Oct 1, 2018 55:01

Description:

Hvordan bliver skat din medspiller i aktiemarkedet? Erik Banner-Voigt, skatteekspert i Bruun og Hjejle, er i studiet og taler aktiesparekonto, skat på kryptovaluta og grundreglerne for tab og udbytte, når du handler.  I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 40 - markedet vågner i oktober

Sep 28, 2018 09:33

Description:

Handelskrig og politisk uro i Italien og Tyskland påvirker markederne, der i uge 40 tager imod regnskaber fra bl.a. Tesco, Costco og danske B&O. Ambu holder kapitalmarkedsdag, vi får trafiktal fra SAS og Norwegian og fredag lander den amerikanske arbejdsmarkedsrapport. Lars Persson og Pernille Enggaard sætter handelsugen.

Alt godt fra aktiemarkedet

Sep 28, 2018 54:56

Description:

Lars Persson og Lau Svenssen tager imod spørgsmål fra lytterne - kræver det en uddannelse af blive aktieanalytiker, skal jeg sælge GomSpace og skal jeg investerer i Cannabis? Vært Pernille Enggaard.

Handelskrig, FED - og kamp om H&M

Sep 27, 2018 54:56

Description:

Henrik Drusebjerg tager os med til fronten i den verserende handelskrig og kommenterer på gårsdagens rentemøde i FED. H&M er ud med regnskab - Lars Persson føler markedet og forsøger at få aktier til depotet, mens Lau Svenssen kalder den svenske detailkæde for et kriseselskab. Vært Pernille Enggaard

Europas første Cannabis-børsnotering

Sep 26, 2018 55:04

Description:

Danske StenoCare, der producere og sælger medicinsk Cannabisolie, noteres på den svenske minibørs Spotlight - Philip Gunst har kigget nærmere på prospekter og har desuden købt op i kinesiske JD.com. Tom Hougaard har svært bed at finde retning i markedet og Lars Persson holder også på kontanterne.

Vært: Pernille Enggaard.

Den kinesiske Tech-revolution

Sep 25, 2018 54:59

Description:

Kina er lige nu er ved at transformere sig fra at være vestens fabrikshal til verdens centrum for innovation og viden. Pernille Enggaard har været i Shanghai og besøge Tech-giganterne Alibaba og JD.com plus det spirrende kinesiske start up Tech-miljø. Spørgsmålet er, om vi har stirret os blinde på Silicon Valley med Amazon og Google, mens kineserne er ved at forme vores fremtid. Jørgen Balle Olesen, grundlægger af Saxo.com, var med på turen til Shanghai, og han er i studiet sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard.

Fremtidens forbrug foregår på nettet

Sep 24, 2018 55:03

Description:

Millionærklubben ser på e-handel og de muligheder og udfordringer, der ligger i denne del af detailhandlen. Med i studiet er Hermann Haraldsson, CEO i Boozt AB, som siden ansættelsen i 2010 flere gange har været i tvivl om selskabets overlevelsesevne. Ikke desto mindre står han i dag i spidsen for en effektiv organisation, der er i stand til at konkurrere med store, globale spillere som fx Zalando.

Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 39 - Fokus på FED

Sep 21, 2018 09:46

Description:

Der er umiddelbart lagt op til en nyhedsfattig uge 39, men én ting vil de globale investorer helt sikkert fokusere på. Nemlig rentemeddelelsen fra den amerikanske centralbank, FED, onsdag aften. På regnskabssiden bliver det interessant at følge Nike, der lægger tal på bordet tirsdag, og H&M, der er på banen torsdag. Bodil Gantzel og Lau Svenssen er i studiet. 

Spørgsmålsfredag

Sep 21, 2018 55:10

Description:

Lytterne stiller spørgsmål til Millionærklubbens panel, Lau Svenssen og Lars Persson. Hør bl.a., hvad de mener om Novo Nordisk, Torm og G4S. 

Danske Bank-sagen dag 2

Sep 20, 2018 54:56

Description:

Med Danske Banks egen undersøgelse på bordet synes investorerne nærmest at stå tilbage med flere spørgsmål end svar. Millionærklubben tager temperaturen og debatterer, hvor hele miseren efterlader Danmarks største bank. I studiet: Erhvervskommentator Jens Christian Hansen, Berlingske Tidende, og teknisk analytiker Lars Persson. Vært: Bodil Gantzel.

Skæbnedag for Danske Bank og Borgen

Sep 19, 2018 54:39

Description:

Den længe ventede interne rapport fra Danske Bank er endelig offentliggjort med et samtidigt farvel og tak til adm. dir. Thomas Borgen. Millionærklubben tager et første blik på sagen, der langt fra ender her. I studiet er også Jens Løgstrup, erhvervsmand og ekstern aktiestrateg hos PP Capital, der giver indblik i, hvordan han investerer, hvilke sektorer han foretrækker og hvilke aktier, han pt. finder interessante. 

Vært: Bodil Gantzel

Grundstof nr. 92

Sep 18, 2018 55:04

Description:

Hvordan investerer man i uran, og er det overhovedet en god idé? Millionærklubben spørger Nicolai Frisch og Johannes Møller, der begge har fulgt investeringscasen længe. Hør, hvordan de griber sagen an, og hvad de i det hele taget forventer, vil ske med uranprisen i årene, der kommer. Vært: Bodil Gantzel.

Conferize, Teva og handelskrig igen igen

Sep 17, 2018 54:59

Description:

Fondsbørsmeddelelse ude fra Conferize. Millionærklubben ser på detaljerne sammen med adm. direktør Martin Ferro-Thomsen. Med på en telefon fra London er også Philip Gunst, der tager et blik på Teva efter selskabets seneste FDA-godkendelse af migræne-forbyggende medicin, og i studiet analyserer Lars Persson dagens handelstal fra svenske H&M.

Markedsudsigt uge 38 – Handelskrig, Danske Bank og Mærsk

Sep 14, 2018 10:32

Description:

Danske Bank bliver investorernes helt store fix punkt i den kommende handelsuge, når banken onsdag offentliggøre den interne undersøgelse af hvidvaskningssagen. Herudover byder uge 38 på et par regnskaber bl.a. fra den amerikanske microchipsproducent Micron Technology og danske ChemoMetec, plus vi finder ud af, hvor meget den pressede svenske tøjkæde H&M har solgt for hen over sommeren. Det er også onsdag, at vi får salgstal fra Genmabs blockbuster produkt Darzalex, og Mærsk melder ud om en organisationsændring. Teknisk analytiker Lars Persson og vært Pernille Enggaard sætter ugen.

Danske Bank, Mærsk og nybegynder i markedet

Sep 14, 2018 55:01

Description:

Lau Svenssen og Lars Persson tager imod spørgsmål fra lytterne om bl.a. Mærsk, ChemoMetec og banksektoren. Vi runder også - “hvordan kommer jeg igang med at investere?”, og “hvad gør jeg med kr. 100.000 i det aktuelle marked?” 

Vært: Pernille Enggaard.

Teknik, taktik - og så det løse

Sep 13, 2018 54:58

Description:

Millionærklubben går all in på teknisk analyse sammen med Christopher Wold og Lars Persson, der hver især peger på aktier, som de pt. finder interessante. Hør også, hvordan de to tekniske analytikere arbejder med stop loss i hverdagen, og hvor gode de er til at følge strategien for deres investeringer. Vært: Bodil Gantzel. 

Den opreklamerede lederrolle

Sep 12, 2018 54:52

Description:

Tillægger investorerne topledelsen i et aktieselskab for stor værdi, og kan god ledelse overhovedet sættes på formel? Millionærklubben spørger Anders Drejer, professor ved Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. Hør også daytrader og spekulant Tom Hougaards seneste analyse af de aktuelle markeder.

I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Indeks eller aktier?

Sep 11, 2018 55:07

Description:

Skal du selv ud og plukke aktier eller er der mere afkast at hente ved at investere i indeksfonde og ETF’er? Vi har besøg af Jakob Beck Thomsen, chef for investeringsplatformen June i Danske Bank, Mette Harbo Bossow, chef i Sparindeks, og Anders Hartmann fra Nord.Investments. I studiet er Lau Svenssen og Pernille Enggaard.

Fokus på handelskrig og Tech-aktier

Sep 10, 2018 55:03

Description:

Usikkerhed om Trumps toldtariffer skaber usikkerhed i markedet, og nu prøver Beijing at invitere de amerikanske investeringsbanker bl.a Blackrock og Citygroup til møde. De amerikanske Tech-selskaber står pt skoleret i den amerikanske kongres om deres behandling af brugernes data, og samtidig er de europæiske finansministre rykker tættere sammem om en fælles EU-skat til bl.a. Google, Amazon og Facebook. Lau Svenssen, Lars Persson og Philip Gunst sætter deres handler i det aktuelle marked, hvor sidstnævnte har købt Teva. 

Vært: Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 37 - makro og centralbanker

Sep 7, 2018 10:45

Description:

Der er umiddelbart lagt op til en nyhedsfattig uge på finansmarkederne, hvor kun ganske få regnskaber og selskabsspecifikke nyheder er annonceret på forhånd. Til gengæld er der nyt fra verdens centralbanker med Beige Book fra USA og rentemøder i både Storbrittannien og Europa. I studiet Lau Svenssen og Bodil Gantzel.

Live fra Ungdommens Folkemøde

Sep 7, 2018 55:03

Description:

*OBS - der er problemer med lyden i de første 5 minutter*

Millionærklubben er ung med de unge og sender live fra Ungdommens Folkemøde. Hør bl.a. Lau Svenssen og Lars Persson debattere samfundssyn og aktieinvestering med deltagerne. Vært: Bodil Gantzel.  

Millionærklubben 06-09-2018

Sep 6, 2018 55:04

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Hvad er historien i råvaremarkedet?

Sep 5, 2018 55:07

Description:

Den underliggende stemme i markedet siger handelskrig, og det sætter sig både i aktie- og råvareindeksene. Vi taler med Ole Hansen, råvarestrateg i Saxo Bank, og Tom Hougaard, spekulant og indekstrader. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard.

Vært: Pernille Enggard.

Efterårets aktiemarked

Sep 4, 2018 55:03

Description:

USA er tilbage fra sommerferie og Millionærklubben skyder efterårets aktiemarked i gang med tre af Danmarks førende økonomiske strateger Steen Jakobsen, Saxo Bank, Ulrik Bie, Bie Research, og Henrik Drusebjerg fra Carnegie. Sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard sætter de den makroøkonomiske ramme for de globale selskaber. 

Tech, semiconductor og sundhed

Sep 3, 2018 55:03

Description:

Semiconductor-selskaberne i USA har længe været populære blandt de globale investorer, men et par mislykkede fusioner over sommeren har ændret billedet. Millionærklubben dykker ned i sagen sammen med investeringsstrateg Lars Skovgaard fra Danske Bank. Hør ham også berette om ændringer i tech-branchen generelt, og få hans seneste syn på sundhedsbranchen. I studiet også Lars Persson og Bodil Gantzel. 

Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben Markedsudsigt uge 36 - markedet i efterårshumør

Aug 31, 2018 09:21

Description:

I uge 36 ryster markedet de sidste regnskaber af sig og vender blikke mod en række makrotal, hvor vi fredag får kongen af nøgletal nemlig den amerikanske arbejdsmarkedsrapport, der er den sidste inden rentemødet i FED til september. Det amerikanske marked har lukket mandag, men ellers er USA så småt på vej tilbage fra sommerferie, og så må vi se om det sætter yderligere skub i de amerikanske aktieindeks. Europa ligger forholdsvis stille, og det skal blive interessant hvilket humør det tyske index DAX starter ugen i. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard

Alt godt fra aktiemarkedet

Aug 31, 2018 54:59

Description:

Lau Svenssen og Lars Persson tager imod regnskab fra SAS og svarer på spørgsmål fra lytterne om bl.a. GomSpace, Fingerprint og H&M plus vi får teknisk analyse på chip-aktier. Vært Pernille Enggaard

Kom godt i gang med investering

Aug 30, 2018 55:02

Description:

Millionærklubben går back to basics og giver gode råd om, hvordan man kommer godt fra start med investering. I studiet: Sarah Ophelia Møss, Nicolaj Frisch og Philip Gunst. Vært: Bodil Gantzel. 

Europa - knald eller fald?

Aug 29, 2018 54:50

Description:

Investorerne har ventet tålmodigt på en reel europæisk optur, men er den overhovedet rundt om hjørnet eller skal der smides endnu mere tålmodighed ind i sagen? Millionærklubben spørger Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, hvordan det står til med europæiske økonomi. Med på en telefon fra London er også Tom Hougaard, der har byttet sine kontanter ud med en ETF-investering, og i studiet sætter Lars Persson fokus på dagens aktuelle marked.

Vært: Bodil Gantzel

Guld og grønne skove.

Aug 28, 2018 54:46

Description:

I september rammer vi tiåret for finanskrisen, der væltede nationer, banker og investorer. Torben Frigaard Rasmussen og Peter Beha Wagner har skrevet en bog om deres tab under krisen, og deres kamp for at vinde de tabte mio. tilbage i et sagsanlæg mod Jyske Invest. Lau Svenssen tager imod dagens marked, der bl.a. byder på regnskab fra Sydbank. 

Vært: Pernille Enggaard.

Hvad sker der på krypto-markedet?

Aug 27, 2018 55:05

Description:

Bitcoin-boblen er sprunget - spørgsmålet er, om Bitcoin og de ca. 2000 øvrige coins i krypto-markedet kan genfinde pusten og finde tilbage til tidligere kursniveauer. Med i studiet er de to krypto-tradere Jens Ibsen og Jacob Skaaning. Lars Persson og Lau Svenssen åbner ugens aktiemaked, der byder på regnskaber fra bl.a. Sydbank, SAS og Scandinavian Tobacco Company.

Vært: Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 35 - Jackson hole og smykker

Aug 24, 2018 11:08

Description:

I uge 35 på de finansielle markeder skal vi hive de sidste halvårsregnskaber hjem fra bl.a. Sydbank, Scandinavia Tobacco Group og i relation til Pandora skal vi holde øje med tal fra amerikanske Tiffany og Signet jewellers. På makrofronten skal investorerne tolke signalerne fra centralbankernes møde i Jackson hole, hvor direktøren for FED, Jerome Powel, holder tale fredag eftermiddag i uge 34, og så kaster USA og Kina fortsat med toldtariffer. Pernille Enggaard og Lau Svenssen sætter handelsugen.

Blandede bolsjer

Aug 24, 2018 55:00

Description:

Regnskab fra Alibaba, volatilitet i AMBU og nye handler i en af Millionærklubbens porteføljer. Philip Gunst og Lau Svenssen er i studiet for at besvarer lytterspørgsmål om bl.a. NKT, tyske selskaber, Santa Fe og SP Group

Europa på vej frem

Aug 23, 2018 55:00

Description:

Nyt fra den amerikanske centralbank og vi vender USA og trenden i aktiemarkedet med Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit. Lars Persson tager imod regnskab fra Medicoselskabet AMBU, der er en af årets kursraketter, og Lau Svenssen håndterer Matas. Vært Pernille Enggaard

Fortsætter laksefesten?

Aug 22, 2018 55:01

Description:

Global appetit på laks tiltrækker afkasthungrende investorer, men fortsætter festen i laksesektoren? Helge Larsen, ProInvestor, med kommentar til dagens regnskaber fra bl.a. Marine Harvest, Lerøy og Grieg. Tom Hougaard jagter tyske selskaber til porteføljen og Lars Persson tager imod dagens regnskab fra GN og Matas. Vært Pernille Enggaard

Fokus på gaming-aktier

Aug 21, 2018 54:55

Description:

Millionærklubben ser på gaming-aktier sammen med privat investor Mads Christiansen. Hør bl.a. hvad han pt. mener om Tencent. I studiet tager Lau Svenssen os gennem regnskaber fra Jyske Bank og Netcompany. Vært: Bodil Gantzel.

Vil boblen briste eller bære?

Aug 20, 2018 54:59

Description:

Millionærklubben sætter fokus på 'boblerne i alt’ sammen med investeringsdirektør Jacques Skovgaard fra Alm. Brand. Hør ham bl.a. berette, hvorfor så godt som alle aktivklasser er kørt op i niveauer, der ifølge ham er stærkt bekymrende. I studiet er også Lars Persson, der tager temperaturen på dagens aktuelle marked. Vært: Bodil Gantzel.

Markedsudsigt uge 34 - de sidste regnskaber

Aug 17, 2018 10:44

Description:

I uge 34 lander de sidste halvårsregnskaber på analytikernes og investorernes skriveborde og markedet skal således fordøje tal fra bl.a. Jyske Bank, GN og NetCompany. Pernille Enggaard og Lau Svenssen sætter handelsugen - kommer Tyrkiet fortsat til at spille en rolle, blusser handelskrigen op og er det generelt en køb, sælg eller hold uge?

Lytterne styrer showet

Aug 17, 2018 54:59

Description:

Regnskab fra Mærsk, nyhed fra Teva og opkøb fra Novo - Lau Svenssen og Lars Persson tager imod dagens marked og spørgsmål fra lytterne om bl.a. Apple, tyske selskaber, etik og moral som analytiker og investeringer i guld. Vært Pernille Enggaard

Øl, Cannabis og kinesiske teknologiaktier

Aug 16, 2018 55:02

Description:

Øllet skummer hos Carlsberg men Tyrkiet og skidt regnskab fra den kinesiske internetgigant Tencent trækker røde spor i det globale aktiemarked, der byder på store udsving i de enkelte aktier. Philip Gunst om Canopy, Tencent og Patriot One. Lars Persson tager imod dagens regnskab fra Carlsberg og har bud på interessante svenske aktier og Lau Svenssen kommenterer på tal fra ISS, Bavarian og Norden. Vært Pernille Enggaard.

Større korrektion i vente?

Aug 15, 2018 55:03

Description:

Faldet i den tyrkiske valuta sætter sig i både valuta- og aktiemarkedet, og vi hører spekulant Tom Hougaard om de fremadrettede konsekvenser. Regnskaber fra Vestas, ALK, William Demant og Norden, hvor vi taler med adm. Jan Rindbo. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard

Danske aktier ligeglade med Tyrkiet.

Aug 14, 2018 54:59

Description:

Tyrkisk syge har ramt de globale aktiemarkeder men de danske aktier holder vand og gør klar til en ny regnskabsuge. Optakt til Vestas med Jacob Pedersen, aktieanalysechef Sydbank, og Lau Svenssen afslører at han er til kinesisk øl.
  
Vært: Pernille Enggaard.

Tyrkiet i frit fald

Aug 13, 2018 55:03

Description:

Tyrkisk økonomi synes at befinde sig i en hastigt nedadgående spiral med svækkelsen af den tyrkiske lira og et nærmest totalt fravær af international tillid til landets centrale system og ledelse. Millionærklubben tager temperaturen på situationen sammen med Ulrik Bie fra Bie Research. I studiet er også Klaus Ikast fra NetDania Markets med et input om teknisk analyse.

Vært: Bodil Gantzel

Markedsudsigt uge 33 - Carlsberg, Vestas og Mærsk

Aug 10, 2018 10:12

Description:

Endnu en travl regnskabsuge venter forude med kvartalstal fra bl.a. Vestas, Carlsberg og Mærsk. Hør, hvilke øvrige selskaber Millionærklubbens tekniske analytiker, Lars Persson, vil fokusere på, når klokken igen ringer ind til handel mandag morgen. I studiet: Lars Persson og Bodil Gantzel.

Lytternes dagsorden

Aug 10, 2018 54:56

Description:

Millionærklubben svarer på spørgsmål fra lytterne og kommer bl.a. omkring Vestas, Zealand Pharma og Tivoli. I studiet: Lau Svenssen, Lars Persson og Bodil Gantzel. 

Farvel til Pandoras CEO

Aug 9, 2018 55:04

Description:

Det er nyheden om Anders Colding Friis’ afgang, der stjæler opmærksomheden i dagens regnskab fra Pandora. Millionærklubbens porteføljeforvaltere Lars Persson, Lau Svenssen og Philip Gunst debatterer sagen og kommer med bud på, hvad det betyder for selskabet fremadrettet. Også regnskabet fra Ørsted er på agendaen, ligesom forvalternes aktuelle investeringer bringes i fokus. Vært: Bodil Gantzel.

Stor regnskabsdag og fokus på Novo.

Aug 8, 2018 54:55

Description:

Kvartalsregnskaber fra Novo Nordisk, Lundbeck og FL Schmidt sætter dagsordenen på det danske aktiemarked. Millionærklubben dykker ned i tallene sammen med senioranalytiker Søren Løntoft fra Sydbank. Med på telefonen er også Tom Hougaard, der har svært ved at finde en egentlig retning i markedet og fortsat synes en smule bekymret for de høje aktiekurser.

I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.Novo Nordisk, Lundbeck, FLS, FL Schmidt

Penge i flyforsinkelser.

Aug 7, 2018 54:50

Description:

Med afsæt i Rocket Internet, en tur forbi Silicon Valley og sparring med Richard Branson står Henrik Zillmer i spidsen for AirHelp, der skraber kompensation hjem fra flyselskaberne til forsinkede flypassagerer. Er der en børsnotering på vej? Lau Svenssen om nedjusteringen fra Pandora og nyt om Danske Bank. 

Vært: Pernille Enggaard.

Opvarmning danske regnskaber

Aug 6, 2018 54:58

Description:

De største danske selskaber skal stå til regnskab i denne uge over for investorerne. Henrik Drusebjerg, Carnegie Investment Bank, samler op på den amerikanske regnskabssæson og sætter den makroøkonomiske scene, mens Lars Persson kommer med bud på aktier, det signalerer teknisk køb. Vært Pernille Enggaard

Markedsudsigt uge 32 - Spændende danske regnskaber i vente

Aug 3, 2018 10:27

Description:

Onsdag bliver den helt store regnskabsdag på den danske scene, når både Novo Nordisk, Lundbeck, FLS og Coloplast lægger kvartalstal på bordet. Torsdag er der nyt fra Ørsted og ugen slutter med regnskab fra Novozymes. Hør Lau Svenssen og Bodil Gantzel varme op til en travl uge på finansmarkederne. 

Vad og Svenssen svarer på spørgsmål.

Aug 3, 2018 54:56

Description:

Millionærklubben lader lytterne sætte dagsordenen i dagens udsendelse, hvor Mogens Vad og Lau Svenssen svarer på spørgsmål om bl.a. Pandora, norske biotekaktier og US Steel.

Vært: Bodil Gantzel.

Millionærklubben 02-08-2018

Aug 2, 2018 54:58

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Endnu et pletskud fra DSV

Aug 1, 2018 54:55

Description:

Transport- og logistikmastodonten fra Hedehusene, DSV, leverer endnu engang et flot kvartalsresultat, og Millionærklubben taler i dagens udsendelse med selskabets adm. direktør, Jens Bjørn Andersen. Med på en telefon fra London er også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der fastholder en vis skepsis i forhold til de aktuelle markeder. I studiet: Bodil Gantzel og Lau Svenssen. 

Det sorte guld

Jul 31, 2018 55:06

Description:

Den måske allervigtigste råvare, olie, er prisbestemt af et hav af faktorer. Hør Tom Bundgaard, chefanalytiker i Kairos Commodities, fortælle om de kræfter, der er med til at trække prisen den ene eller den anden vej, og få samtidig hans bud på olieprisen fremadrettet. Vært: Bodil Gantzel.

Temperaturmåling

Jul 30, 2018 55:16

Description:

Godt halvvejs gennem den amerikanske regnskabssæson måler Millionærklubben temperaturen på aktiemarkedet sammen med Otto Friedrichsen fra Formuepleje. I studiet: Bodil Gantzel og Lau Svenssen.

Spørgetime med Gunst og Wold

Jul 27, 2018 54:58

Description:

Millionærklubbens gæsteanalytiker, Christopher Wold, og faste deltager, Phillip Gunst svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a. hvad de mener om H&M, Matas og Rockwool. Vært: Bodil Gantzel.

Var det den handelskrig?

Jul 26, 2018 55:02

Description:

Umiddelbart positiv dialog mellem EU og USA får for en stund investorerne til at ånde lettet op. Undtagen Facebook-aktionærerne, der ovenpå regnskabet i går sendte aktien i hullet. Christopher Wold giver et teknisk perspektiv på sagen og leverer samtidig et bud på en portefølje for resten af året. På telefonen tolker John Stihøj regnskaber fra bl.a. Outotec og Metso, og fra Indien leverer Christian Crüger Ahm, ingeniør og privat investor, sit perspektiv på uran-branchen og regnskab fra Cameco.

Banker og høreapparater

Jul 25, 2018 54:59

Description:

Regnskab ude fra én af verdens helt store investeringsbanker, Deutsche Bank. Millionærklubben ser på tallene sammen med John Stihøj fra Aktieinfo. Med på telefonen er også aktieanalytisker Annette Lykke fra Handelsbanken, der tegner et aktuelt billede af høreapparatbranchen. I studiet er Christopher Wold klar med tekniske analyser på bl.a. Novo Nordisk. Vært: Bodil Gantzel. 


Der’ penge i spil.

Jul 24, 2018 55:00

Description:

Gaming- og gambling-brancherne har haft kronede dage de senere år, og alt tyder på, at mennesker over hele kloden er godt i gang med at tage det teknologiske tidsfordriv til dig. Millionærklubben dykker ned i feltet og spørger investor Mads Christiansen, hvilke selskaber han pt. er lun på. I studiet leverer Christopher Wold bl.a. sin seneste tekniske analyse på olie.
Tags:, , , ., SE, Gravity, GRVY, Changyou, CYOU, Gamestop, GME, Alphabet, Google

Teknik og amerikanske aktier.

Jul 23, 2018 54:58

Description:

Millionærklubben tager hul på en ny uge ved at gå all in på amerikanske aktier. I studiet er teknisk analytiker Christopher Wold, der alene vælger aktier ud fra kursgrafer. Hør, hvilke han pt. har i kikkerten, og få et indblik i hans metoder og strategier for investering. Med på telefonen er også John Stihøj fra Aktieinfo, der sætter scenen for ugen i finans. 

Vært: Bodil Gantzel.

Tech-selskabernes største frygt - Margrethe Vestager

Jul 20, 2018 55:00

Description:

Hun repræsenterer 500 millioner mennesker og kan agere både dommer, politi og bøddel. Den legendariske investor og filantrop George Soros er vild med hende mens USA’s præsident Donald Trump og Appels CEO Tim Cook er knapt så begejstrede. Margrethe Vestager er gæst hos Pernille Enggaard i denne specialudgave af Millionærklubben til en snak om monopoler, skatteunddragelse og dataetik.

 

Små - og mellemstore aktiebud.

Jul 19, 2018 54:59

Description:

Vi dykker under de store aktieindeks og kigger på små- og mellemstore selskaber sammen med Thomas Tang, stifter af Medium Invest. Philip Gunst tager imod dagens marked og regnskab fra bl.a. Nordea, Fingerprint og Volvo. 

Vært: Pernille Enggaard.

Tjen penge i hængekøjen

Jul 18, 2018 54:58

Description:

Drop de enkelte aktier og læn dig passivt tilbage i markedet og bliv belønnet med et nemt og billigt afkast. Sådan tænker næsten 50 procent af det amerikanske marked, og europæerne har de seneste år også fået øjnene op for de passive investeringsfonde. Lars Kroijer, tidligere Hedgefond manager og forfatter til bogen Investing Demystified om passive investeringsstrategier, er i studiet, John Stihøj, Aktieinfo, om dagens regnskab fra Danske Bank og Tom Hougaard og Philip Gunst kommenterer det aktuelle marked.

Vært: Pernille Enggaard

Endnu en dansker vil på Børsen

Jul 17, 2018 55:02

Description:

Sikkerhed mod pirateri, organiseret kriminalitet og terrorisme til søs og i havne er forretningsgrundlaget for den danske virksomhed Risk Intelligence, der nu vil hente penge på svensk minibørs til også at øge sikkerheden længere inde på land. Vi taler med CEO og grundlægger Hans Tino Hansen, og i studiet tager Helge Larsen og Philip Gunst imod dagens marked og regnskaber. Vært Pernille Enggaard

Er Bitcoin død?

Jul 16, 2018 55:05

Description:

Bitcoin boblen er sprunget, og det med en kraft og saft vi ikke har set siden der gik hul på .com og NASDAQ tilbage i 2000. Bitcoins værdi er det seneste år mere end halveret, og det samme gælder for mange af de øvrige 2000 krypto-valutaer i markedet. Hvordan ser fremtiden ud på crypto-markedet? Det er dagens spørgsmål, som vi stiller til Jacob Skaaning og Jens Ibsen, det begge handler crypto på daglig basis. I studiet styrer Philip Gunst det daglige marked, og John Stihøj, Aktieinfo, kigger på ugens og sommerens tendenser. Vært Pernille Enggaard

Fuld damp på regnskaberne

Jul 13, 2018 10:08

Description:

Halvårsregnskaberne begynder for alvor at tikke ind med virksomhedernes forventninger til det kommende halvår og dermed også en indikation til investorerne om væksten i verden. Herhjemme lander Danske Bank og Nordea, mens det i udlandet bliver interessant at holde øje med Johnson&Johnson i relation til Genmab og tyske Kuehne & Nagel i relation til DSV. Lau Svenssen og Pernille Enggaard sætter den finansielle scene for uge 29.

Sommerkøb

Jul 13, 2018 55:04

Description:

Lytterne sætter dagsordenen og sender bl.a. Lau Svenssen og Lars Persson forbi Campari, Ericsson og robotvirksomheder. Vært Pernille Enggaard.

Den perfekte dobbeltbund

Jul 12, 2018 54:59

Description:

Teknisk dobbeltbund er som regel tegn på en kommende optur til den pågældende aktie - Millionærklubbens Lars Persson peger bl.a. på Cloetta, Zealand Pharma og General Electric i den nuværende marked. Lau Svenssen og Philip Gunst tager imod dagens regnskaber fra B&O og Norwegian plus kommentar til Genmab, Novo og Patriot One. Vært Pernille Enggaard

Handelskrig giver varm sommer

Jul 11, 2018 54:59

Description:

USA kaster yderligere toldtariffer i hovedet på kineserne og markedet ruster sig til en volatil sommer på aktiemarkedet, hvor handelskrigs-retorikken sætter kursen. Tom Hougaard rapporterer fra daytrader pulten og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard.

Status på C25

Jul 10, 2018 54:56

Description:

Danmarks største forsikringsselskab TRYG skubber den danske regnskabssæson igang og vi taler med CCO Johan Kierstein Brammer. I studiet Michael Friis-Jørgensen, aktieanalysechef i Alm. Brand og Lau Svenssen, der kigger på forventningerne hos de danske regnskaber for halvåret. Vært Pernille Enggaard.

Kina og USA i åben toldkrig

Jul 9, 2018 54:53

Description:

Efter længere tids rumsteren i skyttegravene gik Kina og USA i fredags på slagmarken i et koordineret toldangreb - spørgsmålet er om virksomhederne skal til lazarettet med deres investeringer og vækstudsigter for resten af 2018, og vi skal til at lave sikkerhedszoner i aktieportefølje. I studiet Peter Lundgreen, Lundgreens Capital, og Lars Persson. Vært Pernille Enggaard. På telefonen Lau Svenssen der overvejer køb af Mærsk og kinesiske bryggerier. 

Markedsudsigt uge 28 - Hul på regnskabsbylden

Jul 6, 2018 10:03

Description:

-Uge 28 byder på en IPO i verdensklasse, når den kinesiske smartphone-producent Xiaomi skyder gang i handlen - efter alt at dømme mandag den 9/7. Også på egne breddegrader får vi regnskabsnyt fra Tryg og B&O, og fra Sverige og Norge ventes ligeledes en lind strøm af regnskabstal bl.a. fra ComHem, Cloetta, Gjensidige og Storebrand. I USA vil der bl.a. være fokus på bankregnskaberne, der lander fredag. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Lytternes dag

Jul 6, 2018 54:51

Description:

Millionærklubben åbner telefonerne og Lars Persson og Lau Svenssen svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad panelet mener om Osram, Odico og Chr. Hansen. Vært: Bodil Gantzel.

På jagt efter nye aktier

Jul 5, 2018 54:59

Description:

Både Lars Persson og Phillip Gunst har kontanter på lommen, men det kan være svært at finde interessante selskaber at investere i netop nu. Hør, hvilke selskaber, de to har i kikkerten - om det så ender med en investering er dog stadig det store spørgsmål. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der bl.a. giver sit bud på, hvordan en ’ny’ finanskrise vil kunne se ud. Vært: Bodil Gantzel. 


Millionærklubben 04-07-2018

Jul 4, 2018 55:01

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Norske pengemaskiner

Jul 3, 2018 54:47

Description:

Helge Larsen, ProInvestor, er i studiet med norske selskaber, der er værd at kigge på inden for sol, olie og lakseindustrien. Klaus Riskjær kigger forbi til en Cannabis snak og Lars Persson styrer det daglige marked.

Vært: Pernille Enggaard. 

 DNO, Anker, Scatec solar, Archer, Lundbeck, Marine Harvest, Bakkafrost, Questerre


Amerikanske teknologi-aktier

Jul 2, 2018 54:46

Description:

Facebook, Amazon, Netflix og Google - skal du stadig være i FANG-aktierne? Og hvad med de kinesiske teknologi-virksomheder? Vi har besøg af Peter Garnry, aktieanalysechef i Saxo. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 27 - Nyhedsvaacum fra selskaberne

Jun 29, 2018 10:51

Description:

Der er lagt op til en stille uge på aktiemarkederne, i hvert fald hvis man ser på allerede planlagte selskabsudmeldinger. Men et vaacum på den front giver samtidig plads til større fokus på politiske dagsordener - et område, der sagtens kan rykke på aktiekurserne.I studiet: Lau Svenssen og Bodil Gantzel.

Spørgsmålsfredag

Jun 29, 2018 54:56

Description:

Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvordan de pt. forholder sig til Pandora, Rockwool og SAAB.

Vært: Bodil Gantzel

Opturen ikke slut endnu

Jun 28, 2018 55:02

Description:

Trods bekymringer om en mulig handelskrig og en relativt nervøs underliggende stemning på de globale aktiemarkeder, er ni års optur ikke slut endnu. Det mener i hvert fald investeringsdirektør Teis Knuthsen fra Kirk Kapital. I dagens udsendelse leverer han sit syn på global økonomi og finansmarkederne og giver os samtidig et indblik i, hvordan han forvalter formuen for én af Danmarks største pengetanke. I studiet vurderer Lars Persson bl.a. regnskab fra Chr. Hansen og kommenterer dagens nedjustering fra Parken A/S. Vært: Bodil Gantzel.

Køb eller sælg - spørg stjernerne

Jun 27, 2018 54:48

Description:

Er der overhovedet nogen værdi at hente i aktieanalyser, eller kunne man lige så godt lytte til den lokale astrolog? Millionærklubben debatterer spørgsmålet med konsulent, forfatter og rådgiver i adfærdsdesign, Morten Münster, der baserer sine synspunkter på en række videnskabelige undersøgelser. I studiet er også Lars Persson, der varmer op under det aktuelle marked, og på telefonen giver Tom Hougaard bl.a. sit bud på, hvad vej aktiepilen peger. Vært: Bodil Gantzel.

God samvittighed i porteføljen

Jun 26, 2018 55:01

Description:

Investeringer der giver både afkast og god samvittighed er i høj kurs - men hvordan sikre du dig, at dine investeringer er bæredygtige? Anne-Louise Thon Schur fra SDG Invest er i studiet sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard, der også behandler Ørstad’s frasalg af deres el-distributionsforretning.

Blockchain og Bitcoin

Jun 25, 2018 54:43

Description:

Overlever Bitcoin og hvordan står det til med den  Blockchain-revolution, som er spået til at vælte det etablerede finansielle system? Lasse Birk Olesen, stifter af handelsplatformen Coinify, og krypto-trader Jens Ibsen er i studiet sammen med Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 26: Øl, klæder og Chr. Hansen

Jun 22, 2018 10:59

Description:

Den overordnede stemning står i toldtariffernes tegn, men på selskabsfronten er der også nyt at se frem til. En varm forsommer kan have spillet positivt ind på Harboes regnskab, der lander i uge 26. Også detailhandlen bekender kulør, når der lander tal fra KappAhl, H&M og Nike, og sidst men ikke mindst kan investorerne se frem mod en uge, der byder på regnskab fra Chr. Hansen. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Lytternes spørgetime

Jun 22, 2018 54:57

Description:

Millionærklubben åbner telefonerne og lader Lau Svenssen og Lars Persson svare på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a. hvad de mener om NKT, Ambu og Danske Bank.

Vært: Bodil Gantzel

Gode afkast i gaming.

Jun 21, 2018 55:04

Description:

Gaming- og gambling-industrien har vind i sejlene, og flere selskaber har det seneste år leveret 2- og 3-cifrede afkastprocenter. Spørgsmålet er, om branchen er løbet for stærkt, og om vi er vidne til en boble, der kan springe når som helst. Det mener Mads Christiansen dog ikke. Som privat investor med speciale i gaming og gambling-selskaber er han fortsat positiv på branchens vegne og ser bl.a. mod Sverige, når han skal finde investeringsmuligheder. Hør hvilke, i dagens udsendelse. I studiet er også Phillip Gunst, der beretter om det seneste indkøb til porteføljen, og Lars Persson, der leverer input om dagens aktuelle marked.

Vært: Bodil Gantzel. 

Betting på aktiemarkedet

Jun 20, 2018 54:52

Description:

Online betting er en branche i voldsom vækst, og nu kan du sætte dine penge på branchen i den danske virksomhed Better Collective, der netop er fået på Børsen i Sverige - CEO Jesper Søgaard er gæst i studiet. Ole Hansen, råvarestrateg Saxo Bank, om olie og fredagens møde i OPEC - i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

FreeTrailer og Odico

Jun 19, 2018 55:06

Description:

FreeTrailer er netop gået på den svenske mikro børs Spotlight Stock Market. Vi har besøg af grundlægger Allan Sønderskov, og deres rådgiver ifm. børsnoteringen, Søren Jonas Bruun fra Gemstone Capital. På telefonen Anders Bundgaard, adm. dir. i robotvirksomheden Odico, der rammer First North 29. juni. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Millionærklubben 18-06-2018

Jun 18, 2018 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubben 15-06-2018

Jun 15, 2018 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Markedet de næste to år (særudgave fra Folkemødet 2018)

Jun 15, 2018 54:16

Description:

Hvad er grundhistorien i markedet, hvornår vender trenden, og hvordan og i hvad skal du investerer de kommende år? Lars Tvede, Tom Hougaard og Lau Svenssen kommer med deres bud i denne special-udgave fra Folkemødet på Bornholm. Vært Pernille Enggaard. 

Kandidatbænken fuldt besat

Jun 14, 2018 55:05

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvaltere, Philip Gunst og Lars Persson, har begge penge på lommen, men tilsyneladende ikke travlt med at få dem i arbejde. Der er dog selskaber, som de hver især holder øje med. Hør hvilke i dagens afsnit af Millionærklubben.

Vært: Bodil Gantzel. 

Teknikernes aktuelle fokus

Jun 13, 2018 55:09

Description:

Millionærklubben går all in på teknisk analyse i dagens udsendelse, hvor Christopher Wold, Tom Hougaard og Lars Persson leverer hvert deres aktuelle bud på aktier og markeder generelt.

Vært: Bodil Gantzel.

Hvordan fortsætter historien om NetCompany!

Jun 12, 2018 55:07

Description:


Med en stigning på knap 30 pct og dermed en selskabsværdi på 10 mia kroner entrerede IT-selskabet NetCompany sidste uge den danske børs, og det lader til at investorerne har tillid til, at de seneste års særdeles høje vækst kan fortsætte - men er en flot fortid ensbetydende med en forgyldt fremtid? Andre Rogaczewski, grundlægger af NetCompany, er dagens gæst i studiet sammen med Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Millionærklubben 11-06-2018

Jun 11, 2018 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Millionærklubbens Markedsudsigt uge 24 - makro i fokus

Jun 8, 2018 09:50

Description:

I uge 24 vil markedet koncentrere sig om de makroøkonomiske tendenser, hvor rentemødet i den amerikanske centralbank onsdag vil tiltrække opmærksomhed, da vi regner med årets 2. renteforhøjelse. Men også Trumps møde med Nordkoreas Kim Jong-un tirsdag holder markedet i skak, og så åbner ugen oven på et weekendmøde mellem G7 landene, der måske igen kan gøre handelskrig til en del af markedets retorik. Lau Svenssen og Pernille Enggaard sætter scenen for den kommende handelsuge.

Sådan justerer du din portefølje

Jun 8, 2018 54:57

Description:

Hvor meget skal de enkelte aktier fylde i porteføljen, og hvor mange aktier skal du have? Lau Svenssen og Lars Persson svarer på spørgsmål fra lytterne og kommer også omkring SAS, SimCorp og Chr. Hansen. Vært Pernille Enggaard.

Velkommen til NetCompany

Jun 7, 2018 54:55

Description:

Efter 8 år næsten uden puls er der atter gang i de danske børsnoteringer. NetCompany har første handelsdag, og vi taler med Nikolaj Kosakewitsch, direktør for NASDAQ København.  Jakob Knudsen er adm. dir. i medicoselskabet Virogates, der vil på First North slut juni, og han fortæller om deres business case. Lars Persson og Lau Svenssen vender sammen med Pernille Enggaard udviklingen på den danske børs, og hvordan det er gået de nye selskaber.

Afgrøder, valuta og globale indeks

Jun 6, 2018 54:58

Description:

Millionærklubben ser på forskellige aktivklasser sammen med Peter Arendt fra Minagro, der blandt andet tager os omkring afgrøder, valuta og de store globale aktieindeks. Med på en telefon fra London er også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der stadig bekymrer sig om fremtidens aktiekurser. Af samme grund er han pt. på sidelinjen med langt den største del af sin Millionærklubportefølje. 

Vært: Bodil Gantzel 

Millionærklubben 05-06-2018

Jun 5, 2018 55:21

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Stadig gode muligheder blandt US-aktierne

Jun 4, 2018 55:02

Description:

Solid økonomisk udvikling i USA og selskaber, der gennem regnskabssæsonen har brilleret, vidner om et marked, der stadig er værd at holde skarpt øje med. Men er det mon for sent at hoppe på vognen? Millionærklubben sætter fokus på de amerikanske aktier sammen med Formueplejes aktiechef og partner, Otto Friedrichsen. Hør bl.a., hvilket amerikansk pengeinstitut, han pt. har tiltro til. I studiet sætter teknisk analytiker Lars Persson fokus på dagens svenske ‘nitte’, Fingerprint Cards, der får gevaldige kurs-huk efter morgenens nedjustering. Vært: Bodil Gantzel. .

Markedsudsigt uge 23: Helligdage og nye varer på hylden

Jun 1, 2018 10:16

Description:

Uge 23 byder på både børslukkedage og nye varer på hylderne, når handlen med Netcompany bliver skudt igang torsdag. På makrofronten forventes en tynd kop te, mens spændingerne mellem USA og Europa i forhold til handelsaftaler kan være noget af det, der får finansmarkederne op i det røde felt. Millionærklubbens porteføljeforvalter Lars Persson vil desuden se frem mod fredagens regnskab fra svenske Claes Ohlson. Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 01-06-2018

Jun 1, 2018 54:49

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Det handler om FED

May 31, 2018 55:01

Description:

Aktiekorrektioner i februar, stigende udfordringer i emerging markets i løbet af foråret og aktuelle problemer i Italien - alt sammen fænomener, der til syvende og sidst kan føres tilbage til USA. Hør hvorfor og hvordan i dagens udgave af Millionærklubben, hvor den internationalt anerkendte økonom Lars Christensen skaber overblik. Vært: Bodil Gantzel. 

Ændrer Italien markedet?

May 30, 2018 55:42

Description:

Krisen i Italien skubber til volatiliteten i markedet - er det krusninger eller vil det skubbe de nervøse investorer ud over kanten? Lau Svenssen og Philip Gunst er i studiet og tager bl.a. imod regnskaber fra SAS og Matas. Tom Hougaard er med fra London, hvor der tjenes god på short positioner i de store indeks, og Ole Hansen, råvarestrateg Saxo Bank, sætter olieprisen på plads. 
Vært: Pernille Enggaard 

7,5 milliarder mennesker - and counting

May 29, 2018 55:03

Description:

Den demografiske udvikling har stor indvirkning på global økonomi. Millionærklubben spørger Morten Springborg fra investeringsforeningen C Worldwide, hvad fremtiden bringer på den baggrund, og hvordan man investerer ind i scenariet. Med i studiet er også Lau Svenssen, der holder snor i dagens aktuelle aktiemarked. 

Tags: Genmab, Pandora, Keyence, HDFC, Visa

Vært: Bodil Gantzel.

Skal du ha’ danske aktier?

May 28, 2018 55:07

Description:

Hvordan står det danske C25 indeks efter første kvartal, hvor mange udenlandske hedgefonde har sat ind med short-angreb på enkelte aktier? Millionærklubbens faste panel giver et serviceeftersyn sammen med Michael Friis-Jørgensen, chef aktiestrateg alm. Brand, og kigger bl.a. på dagens store fald i Genmab. Vært Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 22: Aktiemarkedet ligger stille fra start

May 25, 2018 09:54

Description:

Uge 22 starter op med helligdage i USA og Storbritannien og dermed sandsynligvis med afventende markeder for de danske investorer. De sidste Q1-regnskaber lander fra en række small- og midcap-selskaber inden månedens udløb, men mest interessant bliver det at følge årsregnskabet fra Matas og halvårsregnskabet fra SAS, begge dele onsdag. Ugen slutter med med kongen af nøgletal, Non Farm Payrolls, fra USA fredag. I studiet: Bodil Gantzel og Lau Svenssen.

Lyttene har ordet

May 25, 2018 54:45

Description:

Millionærklubben åbner telefonerne og lader lytterne sætte dagsorden i dagens udsendelse. Hør bl.a., hvad Lau Svenssen og Lars Persson svarer til Morten, der ønsker at vide, hvordan man kommer i gang med aktiehandel. 

Biler, smykker og cannabis

May 24, 2018 54:57

Description:

På det danske marked er de aktuelle selskaber Pandora, Ørsted og Bavarian Nordic. På det amerikanske marked kigger Millionærklubben på Tesla, Netflix og Schlumberger. Med i studiet Philip Gunst og Lars Persson og på telefonen Lau Svenssen. 

Vært: Pernille Enggaard. 

 

Hvad er historien i markedet?

May 23, 2018 54:54

Description:

Verdens største selskaber er færdige med at rapporterer fra deres første kvartal, så hvad skal investorerne nu kigge efter? Henrik Drusebjerg, chefstrateg Carnegie, om det globale investeringsmiljø, Tom Hougaard giver sit besyv med fra London, og Lars Persson har handlet til porteføljen. 

Vært Pernille Enggaard. 

Skibsfartens ambitiøse miljømål

May 22, 2018 55:07

Description:

Den Internationale Maritime Organisation, IMO, skruer op for ambitionerne, når det gælder skibsfartens miljøpåvirkning frem mod 2050, og der sættes ind på flere fronter, for at få branchen til at gøre en positiv forskel på globalt niveau. Millionærklubben sætter fokus på området sammen med vice generalsekretær Robert Pedersen fra BIMCO. I studiet: Bodil Gantzel og Lau Svenssen. 

En digital iværksætter-viking

May 21, 2018 55:00

Description:

Han har på seks år skabt og solgt tre selskaber, der tilsammen har givet ham over 100 millioner kroner på kontoen. Han har vendt telebranchen og forlagsbranchen på hovedet og lurer nu på mediebranchen. Morten Strunge, der som 25-årig grundlagde sin formue ved salget af Onfone til TDC, fortæller sin historie til Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 21: Der skal tygges på regnskaber

May 18, 2018 10:25

Description:

Investorerne får ro til at konsumere virksomhedernes tal fra Q1, og skal samtidig holde øje med stigende oliepriser og renter. Vi får salgstal fra Darzalex/Genmab onsdag, Bavarian Nordic kommer med deres regnskab torsdag, og så kan regnskab fra smykkekæden Tiffany måske give lidt medvind til Pandora. Pernille Enggaard og teknisk analytiker Lars Persson giver dig på 10 min. overblikket for den kommende handelsuge. 

Farvel til en heftig uge

May 18, 2018 55:13

Description:

Hvad er udsigterne for Mærsk og Pandora efter en uge med kraftige kursklø? Og hvad sker der lige i høreappartssektoren efter danske Widex overraskede alle og slog sig sammen med tyske Sonova? Lau Svenssen og Lars Persson er i studiet og løfter sløret for deres kommende aktiekøb. Vært Pernille Enggaard

Mærsk skuffer - aktien kuldsejler

May 17, 2018 55:09

Description:

Dagens regnskab fra AP Møller - Mærsk er ikke ligefrem munter læsning for investorerne, der derfor prompte sender aktien nedad. Millionærklubben får en analyse af tallene fra Aktieinfo's John Stihøj, der heller ikke er i stand til at finde mange lyspunkter i udmeldingen. Med på en telefon er også Mads Christiansen, privat investor med speciale i gaming-aktier, der følger op på branchens regnskaber og leverer sine aktuelle top picks. Og fra London beretter spekulant og daytrader Tom Hougaard om sin Millionærklub-portefølje, der for nylig er blevet omlagt og desuden har taget føringen i programmets aktiekonkurrence.

 I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Verdens og Danmarks bedste Business Angel

May 16, 2018 55:04

Description:

Millionærklubben har besøg af verdens bedste Business Angel, britiske Peter Cowley, der gennem 10 år har investeret i ikke mindre end 60 iværksættervirksomheder. Kun få af dem er dog blevet reelle succeser. Med i studiet er også Jesper Drescher, der kan bryste sig af titlen som Danmarks bedste Business Angel. Sammen sætte de fokus på arbejdslivet og giver gode råd til, hvordan man kommer igang og får succes inden for feltet. Millionærklubbens porteføljeforvalter Philip Gunst leverer en telefonisk opdatering på bl.a. cannabis-markedet, og i studiet tager Lars Persson os gennem dagens regnskaber, aktuelle kursbevægelser og finansnyheder. Vært: Bodil Gantzel. 

Sverige banker Danmark

May 15, 2018 55:07

Description:

Ordet børsnotering har længe blot været et ekko blæst over sundet fra vores svenske naboer, men det seneste år, er der kommet gang i noteringerne på den danske mini børs First North - spørgsmålet er, om den danske kvalitet er god nok. Peter Warnøe, VC Fonden Nordic, er i studiet og på telefonen Rolf Kjærgaard, investeringsdirektør i Vækstfonden. Lars Persson om dagens regnskab fra Pandora.

Vært: Pernille Enggaard

Sol på aktiemarkedet

May 14, 2018 54:58

Description:

Efter et par usikre uger ser det ud til at den positive trend er tilbage på de globale aktiemarkeder. Helge Larsen, ProInvestor, og Lars Persson varmer op til en uge med regnskab fra bl.a. Mærsk og Pandora og ser også på forretningsmodellen bag danske Freetrailer, der børsnoteres på Aktietorget.

Vært: Pernille Enggaard

Fremtidens mobilitet

May 11, 2018 55:00

Description:

Autobranchen er i en rivende udvikling og ventes at gennemgå fundamentale forandringer de kommende 10-20 år. Men hvilke? Millionærklubben sætter i denne særudgave af programmet fokus på fremtidens mobilitet, og spørger Adam Erritzøe, Head of Innovations hos Semler Gruppen, hvordan verden kommer til at se ud i det perspektiv. Vært: Bodil Gantzel.

Styr på økonomien

May 10, 2018 55:00

Description:

Ifølge professor Michael Møller fra CBS, behøver det slet ikke være så vanskeligt at holde styr på privatøkonomien, og med få, gode beslutninger, kan man komme temmelig langt. I denne særudgave af Millionærklubben tager han fat om nogle af de emner, langt de fleste danskere med fordel bør forholde sig til, og han giver samtidig tips og gode råd til, hvad man skal gøre. Vært: Bodil Gantzel. 

Millionærklubben 09-05-2018

May 9, 2018 55:03

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Er investeringsforeninger for dyre?

May 8, 2018 54:58

Description:

Danskerne betaler hvert år 10 mia. kr. i omkostninger til de danske investeringsforeninger, men får de værdi retur for pengene? Forbrugerrådet Tænks seniorøkonom Troels Holmberg vender tomlen nedad, når Millionærklubben diskuterer spørgsmålet med ham og direktør Birgitte Søgaard fra Finans Danmark. Med på en telefon er også chef aktieanalytiker Michael Friis Jørgensen fra Alm. Brand, der dykker ned i dagens regnskab fra Lundbeck, en kvartalsudmelding fra William Demant og regnskabssæsonen generelt. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Regnskaber og momentum

May 7, 2018 54:47

Description:

Ny uge med regnskaber - idag fra medicoselskabet Ambu, hvor adm. dir. Lars Marcher er med på telefonen. I studiet Rasmus Sommerskov, Falcon Invest, og Lars Persson plus vært Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 19: De sidste store regnskaber

May 4, 2018 10:29

Description:

Lau Svenssen og Pernille Enggaard sætter på 10 minutter scenen for aktiemarkedet den kommende uge med regnskaber fra bl.a. Jyske Bank, Siemens og Lundbeck.

Lytternes dag med Teva, Vestas og Coloplast

May 4, 2018 55:01

Description:

Millionærklubbens faste panel med Philip Gunst, Lau Svenssen og Lars Persson tager imod lytternes spørgsmål om bl.a. Teva, Brøndby IF og  Coloplast plus kommentarer til dagens regnskaber fra Vestas og ALK. 

Vært: Pernille Enggard. 

Mere østrogen i aktiemarkedet

May 3, 2018 55:06

Description:

Stigende aktiemarkeder og faldende renter skubber til danskerne og deres vilje til selv at investere - heriblandt en voksende gruppe af kvinder. Millionærklubben har besøg af de to investeringsgrupper Female Invest og Moneypenny, og det faste panel tager imod dagens regnskaber fra bl.a. Fingerprint. 

Novo, GN og Norden sætter dagsordenen

May 2, 2018 54:55

Description:

Regnskaber ude fra nogle af de tunge drenge i klassen. Millionærklubben hopper i tallene og taler med Sydbanks senioranalytiker Søren Løntoft om udmeldingen fra Novo Nordisk. Med på en telefon er også Jan Rindbo, CEO i DS Norden, der gør os klogere på de udfordringer og muligheder, der ligger i kortene for selskabet. I studiet tager Lars Persson temperaturen på nogle af de svenske selskaber og ser på regnskabet fra GN Store Nord. Vært: Bodil Gantzel.

DSV bag endnu et pletskud

May 1, 2018 54:36

Description:

Den danske speditions- og logistikgigant DSV kan endnu engang opjustere forventningerne til årets driftsresultat og melder samtidig, at de skyder et aktietilbagekøbsprogram i gang. Millionærklubben taler med CEO Jens Bjørn Andersen om udmeldingen og de enorme forventninger, der efterhånden ligger på deres skuldre. I studiet ser Lau Svenssen bl.a. på dagens trading statement fra Carlsberg og en opjustering fra Rockwool. Vært: Bodil Gantzel.

Foodtech og fremtidens fødevarer

Apr 30, 2018 55:02

Description:

Fødevarebranchen er i en rivende udvikling, men i hvilke retninger? Millionærklubben taler med investor, rådgiver og proff. bestyrelsesmedlem Michael Ingemann og Investment Manager Louise Heiberg fra CAPNOVA om fremtidens fødevarer og branchens brug af tech-løsninger. I studiet orienterer Lars Persson om bl.a. IC Companys seneste salg.


Vært: Bodil Gantzel. 

Tid til en ny sæson i dansk topledelse

Apr 27, 2018 55:00

Description:

 Hvad har Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand i Mærsk, lært af Formel 1, og hvor mange timer om dagen bruger han til at drømme? Sammen med Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark, har Jim Hagemann skrevet årets ledelsesbog 2017: "Dreams & Details". De er begge i studiet hos Pernille Enggaard, der rejser spørgsmålet: Hvordan skal ledelsen i Danmarks største virksomheder møde den 4. industrielle revolution med nye teknologier og konstante forandringer, og sikre fortsat vækst i Danmark - og selvfølgelig et solidt afkast til aktionererne? 

Markedsudsigt uge 18: Novo, Vestas og DSV

Apr 26, 2018 10:16

Description:

I uge 18 får investorerne mulighed for at tjekke tilstanden hos Danmarks største selskaber, når bl.a. Novo, Vestas og DSV kommer med deres regnskab for 1. kvartal. Pernille Enggaard og Lars Persson sætter den kommende handelsuge, hvor handelsspændinger og rentestigninger er et tema, og den danske regnskabssæson peaker.

Millionærklubben 26-04-2018

Apr 26, 2018 55:02

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Investering med hjertet

Apr 25, 2018 55:03

Description:

Flere og flere investorer synes at gå efter mere end kun kolde kontanter, når de investerer, og en relativt ny form for investering, kaldet Impact Investing, er på vej frem. Millionærklubben sætter fokus på emnet sammen med The Global Imapact Investing Network (GIIN)  og har besøg af organisationens CEO Amit Bouri og bestyrelsesmedlem Stine Bosse. Med på en telefon fra London er også en relativt bekymret Tom Hougaard, der aner sorte skyer på vej ind over de finansielle markeder. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Millionærklubben 24-04-2018

Apr 24, 2018 54:59

Description:

Den bedste investering er den tid, du lytter.

Selskaberne sætter kursen

Apr 23, 2018 54:54

Description:

Den amerikanske regnskabssæson topper og den danske går for alvor igang. Mogens Vad, Lars Persson og Lau Svenssen varmer op til en uge med regnskaber fra bl.a. Facebook, Amazon og Google i USA, herhjemme lander de store banker plus Ørsted og fra Sverige og Norge kommer der også en sværm af tal fra bl.a. Norwegian og Volvo. Vært Pernille Enggaard.

Markedsudsigt uge 17 - Banker, luftfart og tech

Apr 20, 2018 09:37

Description:

På den danske børs bliver uge 17 kort, men ikke desto mindre fyldt med en masse interessante regnskaber. I denne 10-minutters podcast giver Millionærklubbens porteføljeforvalter Lars Persson sit bud på, hvilke finans-, luftfarts- og globale tech-selskaber han vil holde særligt øje med inden St. Bededagsferien. Hør også, hvad han forventer af regnskaberne fra danske Ørsted og svenske Vattenfall. Vært: Bodil Gantzel.

Portefølje og spørgsmål fra lyttere

Apr 20, 2018 55:02

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvaltere, Lau Svenssen og Lars Persson, svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvad de tænker om tyske Bauer, svenske Skistar og danske Ambu. 

Vært: Bodil Gantzel

Høj på cannabis-aktier

Apr 19, 2018 54:50

Description:

En udmelding fra Donald Trump trak i sidste uge cannabis-aktier i vejret, men spørgsmålet er, om markederne overfortolker situationen. Millionærklubbens porteføljeforvalter Philip Gunst kommer med sit syn på sagen, og dykker ligeledes ned i de kinesiske tech-selskaber, hvor han selv er eksponeret i JD Com. I studiet kommenterer Lars Persson bl.a. på regnskaber fra Evolution Gaming og ABB, og på telefonen giver Lau Svenssen sit besyv med om mine-industrien. Vært: Bodil Gantzel. 

Har Europa tabt kampen om fremtiden?

Apr 18, 2018 55:03

Description:

Kunstig intelligens er en af fremtidens helt store teknologier. Kinesiske og amerikanske selskaber løber forrest, men hvor langt bagud er de europæiske selskaber og kan nu EU-lovgivning hjælpe? Vi taler med Bent Dalager, Head og New Tech i KPMG. Tom Hougaard har købt Facebook og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Hop på Amazonificeringen

Apr 17, 2018 54:48

Description:

Flere af de globale tech-selskaber ændrer i disse år verden, som vi lever i. Det gælder bl.a. Amazon, der har været med til at skabe nye forbrugsmønstre og indkøbsvaner i stor stil, og således banet vejen for flere forskellige typer virksomheder i sin sfære. Hør, hvordan Formuepleje investerer ind i den ‘Amazonificering’, der præger bl.a. detail- og transportbranchen, og få et bud på de konkrete aktier, som aktiestrateg Otto Friedrichsen finder interessante i den forbindelse. I studiet ser Lau Svenssen på dagens aktuelle aktiemarked, der dog knap nok rører sig ud af flækken. 

Vært: Bodil Gantzel

Skal du købe amerikanske teknologiaktier?

Apr 16, 2018 54:57

Description:

Den amerikanske regnskabssæson ruller, og Netflix skal i dag til eksamen hos investorerne som det første at FANG-selskaberne. Tine Choi, chefstrateg Danske Bank, tager os omkring forventningerne til selskaberne, og hvordan handelskrig og bombningen af Syrien påvirker markedet. Lau Svenssen taler Danske Bank og høreapparatssektoren, og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard om en række svenske selskaber. 


Markedsudsigt uge 16: Regnskaber fra USA og høreapparatsmesse

Apr 13, 2018 11:08

Description:

Investorerne får travlt med at forholde sig til tallene for 1. kvartal fra en lang række udenlandske selskaber heriblandt de store amerikanske banker og Netflix, som det første af FANG-selskaberne. Verdens største høreapparatsmesse bliver skudt igang i Nashville, og det er et område hvor Danmark er teknologiførende med selskaber som GN og William Demant. Lau Svenssen og Pernille Enggaard giver dig på 10 min. et overblik over den kommende uge. 

Nyt i porteføljen

Apr 13, 2018 55:01

Description:

SAS stiger og Lars Persson henter aktien til sin portefølje. Lytterne ringer ind med spørgsmål - bl.a. Christina der har 100.000 og gerne vil i en investeringsforening. Hvordan og hvilken skal hun vælge? Lars Persson og Lau Svenssen er  i studiet og vært er Pernille Enggaard. 

Taktik og teknik

Apr 12, 2018 55:01

Description:

I et aktiemarked, der ikke helt kan holde fast i en klar retning, handler det måske mest af alt om at holde fast i sin fundamentale taktik eller læne sig op ad teknisk analyse. Dagens panel gør begge dele. Porteføljeforvalter Philip Gunst dykker ned i sin portefølje og forklarer, hvorfor han ikke finder det nødvendigt at ændre på noget i den. Teknisk analytiker Christopher Wold leverer en spritny analyse udvalgte selskaber, som han pt. finder interessante. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der sætter fokus på DCamecoFDS’ seneste opkøb. Vært: Bodil Gantzel.

TRYG åbner ballet

Apr 11, 2018 55:00

Description:

Danmarks største forsikringsselskab TRYG har mærket den kolde start på 2018 - vi taler med adm. dir. Morten Hübbe. Henrik Drusebjerg, Chefstrateg Carnegie, sætter den makroøkonomiske scene med handelskrig, sanktioner mod Rusland og amerikansk regnskabssæson. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Mærsk og ro på handelskrig-fronten

Apr 10, 2018 55:02

Description:

Xi og Trump kaster lidt kærlighed efter hinanden og investorerne er ikke sene til at gribe den positive stemning. Generalforsamling i Mærsk og Morten Imsgaard, aktieanalytiker i Sydbank, maner til tålmodighed omkring aktien, plus vi får optakt til Q2 fra Chr. Hansen. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Klog på konjunkturcyklerne

Apr 9, 2018 55:07

Description:

Har du styr på konjunkturcyklerne? Ellers få det med Millionærklubben, der i dag har besøg af Svend Jørgen Jensen fra Demetra

Markedsudsigt uge 15: Regnskabssæsonen skydes igang

Apr 6, 2018 10:40

Description:

Med en handelskrig mellem USA og Kina i baghovedet tager investorerne i denne uge hul på regnskabssæsonen. I Danmark kommer der tal fra Tryg og Chr. Hansen onsdag, hvor verdens 4. største detailkæde, Tesco i UK, også har deres tal klar. Onsdag er der generalforsamling hos Mærsk, hvor ledelsen måske har mere kød på strategibenet til investorerne. Sidst på ugen melder de store investeringsbanker i USA ud om Q1, og vi får referat fra det seneste rentemøde i FED. Pernille Enggaard og teknisk analytiker Lars Persson er i studiet. 

Blandede aktie-bolcher

Apr 6, 2018 54:58

Description:

Handelskrig den ene dag og fred den næste. Trump og Xi kaster rundt med investorerne, der får svært ved at koncentrere sig om den kommende regnskabssæson. Lau Svenssen og Lars Persson svare på spørgsmål fra lytterne - bl.a. Bavarian, porteføljesammensætning og Roche. 

Vært: Pernille Enggaard.

Handelskrig

Apr 5, 2018 54:58

Description:

De første skud er affyret i en handelskrig mellem USA og Kina, der begyndte med en amerikansk importtold på vaskemaskiner og solceller og i denne uge eskalerede med yderligere amerikanske toldrestriktioner og et kinesisk modsvar. Millionærklubben bevæger sig ud på slagmarken sammen med Peter Lundgreen, Lundgreens Capital, Lars Persson og Lau Svenssen. Vært Pernille Enggaard. 

Rengøringsplatformen Happy Helper klar til First North

Apr 4, 2018 55:01

Description:

Rengøringens svar på Uber og Airbnb, Happy Helper, er klar til børsnotering på First North. Selskabets direktør, Dennis Forchhammer, og marketingsdirektør, Jesper Brok-Jørgensen, besøger Millionærklubben og gør lytterne lidt klogere på selskabet og investeringscasen. Med i studiet er også Lars Persson, der fortsat vægrer sig ved at investere de 40.000 kr., han har stående kontant på kontoen. I udsendelsen afslører han dog, hvilke to danske selskaber, han pt. har et godt øje til.

Vært: Bodil Gantzel

De bedste har fokus på risiko

Apr 3, 2018 48:56

Description:

BEMÆRK: Vi var desværre rart af tekniske problemer, hvilket betyder, at der mangler ca. 5 minutter af denne udgave af Millionærklubben.

Vinderen af Morningstars pris som "Bedste Fondshus - Aktier" blev Handelsinvest, der i dagens udsendelse slår fast, at successen mest af alt bunder i risikobalancering. Adm. direktør Henrik Kragh og Handelsbankens chef for Asset Management i Danmark, Michael Kristiansen, taler således begge for, at det er det lange seje træk og vægtningen af de forskellige saktier, der spiller den største rolle, når der investeres - ikke så meget om den ene eller den anden aktie skal op eller ned. I studiet er også Lau Svenssen, der bekymrer sig en smule over de faldende markeder, men dog ikke så meget, at han pt. føler trang til at sælge ud af porteføljen. Vært: Bodil Gantzel. 

Bliv engel-investor

Apr 2, 2018 55:00

Description:

Hvordan kan du som privat person investere i opstartvirksomheder, der endnu ikke er børsnoteret? Mens aktiemarkedet triller påskeæg, kigger Pernille Enggaard på alternative investeringsmuligheder og har besøg i studiet af Business Angel og forfatter, Thomas Marschall, plus de to iværksættere Fie Hansen-Hoeck, grundlægger og adm. dir. i Fooducer.com, og Hans Axel Kristensen, grundlægger og adm. dir. i Plastix.

Aktieskole: Fundamental analyse

Mar 30, 2018 55:00

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvalter Lau Svenssen tager i denne særudgave af programmet Bodil Gantzel med i aktieskole, hvor han giver nyttige input om dét, at lave fundamental analyse. Hør, hvordan han selv griber sagen an, og bliv klogere på disciplinen, når han trækker cases som Matas og Novozymes frem.

Rettidig omhu

Mar 29, 2018 55:00

Description:

OW Bunkers konkurs kom bag på mange investorer, og kun de færreste nåede at komme ud af aktien, inden løbet var kørt. I denne særudgave af Millionærklubben taler Bodil Gantzel med én af de professionelle investorer, der nåede ud med skindet i behold, nemlig porteføljeforvalter Carsten Dehn fra Lannebo Fondene. Hør, hvad der fik ham til at trække stikket under den senere så berømte telefonkonference med selskabets ledelse, hvor der ikke blev lagt skjul på de bristede forventninger. 

Olie og metaller

Mar 28, 2018 55:02

Description:

Olie og metaller - med Ole Hansen, råvarestrateg Saxo Bank, Lau Svenssen og spekulant Tom Hougaard 

De gode stock picks

Mar 27, 2018 55:01

Description:

Det er stock pickernes paradis - men hvilke aktier skal du købe og hvilke skal du sælge? De to garvede investorer Mogens Vad og Lau Svenssen kommer med deres bud, der bl.a. dækker den amerikanske semiconductor sektor, bilindustrien og medicoaktier. Vært er Pernille Enggaard. 

Markederne set med en teknikers øjne

Mar 26, 2018 55:01

Description:

Millionærklubben ser på de aktuelle markeder og på udvalgte aktier sammen med Christopher Wold, teknisk analytiker. Ifølge ham er der stadig én opadgående bølge i vente på aktiemarkedet, men herefter er det for alvor tid til forsigtighed. Selskabsspecifikt er det bl.a. detailbranchen, stål og uran, der har hans opmærksomhed. I studiet: Lau Svenssen og Bodil Gantzel. 

Markedsudsigt uge 13 og 14 - Få regnskaber og frygt for handelskrig

Mar 23, 2018 11:09

Description:

Med kun tre børsdage i Danmark inden påske og fire dage efter, er der lagt op til en lidt nyhedsfattig periode, der dog hurtigt kan vise sig særdeles volatil pga. den verserende frygt for handelskrig. På regnskabsfronten byder uge 13 på nyt fra den tyske vindmølleproducent Nordex, svenske H&M samt nogle af de væsentlige udenlandske containerrederier. Lau Svenssen varmer op til det hele i Millionærklubbens Markedsudsigt. Vært: Bodil Gantzel. 

Frygten har taget over

Mar 23, 2018 55:03

Description:

De globale aktiemarkeder forsager usikkerhed, og tiltagende spændinger mellem USA og Kina bliver taget ilde op med relativt store aktiekursfald til følge. Millionærklubbens porteføljeforvaltere, Lau Svenssen og Philip Gunst lyder dog begge til at slå koldt vand i blodet og holde fast i de selskaber, de har i porteføljerne. Hør dem komme med gode tip og aktuelle analyser til lyttere, der ringer ind fra bl.a. Australien, Aalborg og Solrød. Vært: Bodil Gantzel.

Markedet går sidelæns

Mar 22, 2018 54:59

Description:

FED kom med den forventede renteforhøjelse og nu kan investorerne koncentrere sig om Trump’s toldtariffer. Henrik Drusebjerg, Carnegie Investment Bank, tolker Trump og FED, Lau Svenssen om Fingerprint, Tom Hougaard om Guld og afventende marked og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Mens vi venter på FED

Mar 21, 2018 55:04

Description:

Mens vi venter på FED
Finansmarkedernes øjne er skarpt rettet mod Washington og FED, hvorfra en renteforhøjelse ventes at blive en realitet i aften. Millionærklubben zoomer i dagens udsendelse ind på det amerikanske samfund, dets muligheder og dets faldgruber sammen med Ulrik Bie fra Bie Research. Med i studiet er også Lars Persson, der bl.a. ser på de seneste dages rundtur i Fingerprint Cards-aktien.

Vært: Bodil Gantzel

Amerikanske Tech-aktier

Mar 20, 2018 55:00

Description:

Facebook har problemerne med brugernes data-sikkerhed og tager det største kursfald i over tre år - baner det vejen for en større korrektion i FANG-aktierne? Peter Garnry, aktiestrateg Saxo Bank, vurdere aktiemarkedet generelt, de amerikanske teknologiaktier og investeringstemaer AquaVenture. I studiet Lau Svenssen og Pernille Enggaard om FOMC-møde...og har Lars Persson (endelig) handlet?

Stærke mænd i Kina og Rusland

Mar 19, 2018 55:06

Description:

I denne weekend stadfæstede præsident Xi sin magt i Kina og Putin tilsvarende i Rusland. Vi kigger på magtens mænd i Kina sammen med Kina-ekspert, Christina Boutrup, og hører hvordan verdens 2. største økonomi tackler Trump’s handelskrig-retorik, der pt gør investorerne nervøse. Lau Svenssen med kommentar til valget af Putin, der måske har betydning for Carlsberg og i studiet Lars Persson og Pernille Enggaard. 

Markedsudsigt uge 12 - FOMC-møde og generalforsamling hos AP Møller

Mar 16, 2018 10:39

Description:

Lau Svenssen og Bodil Gantzel ser frem mod den kommende børsuge og trækker i Millionærklubbens Markedsudsigt allerede kendte begivenheder frem, der kan præge uge 12. Bl.a. FOMC-mødet onsdag, der  forventes at trække investorernes opmærksomhed og kan bidrage til en afventende start på ugen, selvom de fleste er enige om udfaldet og endnu en renteforhøjelse i USA. Onsdag kan ligeledes blive en interessant dag for AP Møller - Mærsk interesserede, idet selskabet holder generalforsamling. På regnskabsfronten kommer der tal fra bl.a. Flügger, SP Group, Zooplus og Nike. 

3 mand høj med gode råd

Mar 16, 2018 54:58

Description:

Millionærklubbens tre porteføljeforvaltere, Lau Svenssen, Lars Persson og Tom Hougaard svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør bl.a., hvordan de forholder sig til investering i psykofarmaka, og om Bavarian Nordic er værd at samle op. Tom Hougaard leverer desuden sit syn på det aktuelle marked og den stigende volatilitet.

Vært: Bodil Gantzel. 

Tre forvaltere spiller op

Mar 15, 2018 55:00

Description:

Helge Larsen, ProInvestor, Philip Gunst og Lars Persson, porteføljeforvaltere i Millionærklubben, kommer med aktietips på det nordiske og amerikanske marked inden for bl.a. laksesektoren, Cannabis og olie. Vært Pernille Enggaard. 

Bitcoin, banker og beton

Mar 14, 2018 55:04

Description:

Hvad sker der med kursen på Bitcoin og crypto-hypen? Vi taler med trader Jacob Skaaning. H+H er ude med regnskab, og adm. dir. Michael Andersen fortæller om udsigterne for 2018. Tom Hougaard er gået kontant - hvorfor? I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard

Small cap på menuen

Mar 13, 2018 55:09

Description:

Large cap-selskaberne fylder naturligt nok i danskernes depoter, men der kan også være guld at finde, hvis man bevæger sig over i small og mid cap-aktierne. I dagens udgave af Millionærklubben trækker Tue Østergaard fra ABG Sundal Collier en række selskaber frem, som den nordiske investeringsbank pt. finder interessante. I studiet sætter Lau Svenssen fokus på dagens aktuelle markeder og nyheder

De stigende renter

Mar 12, 2018 55:00

Description:

Hvor fatalt er stigende renter for aktiemarkedet? Millionærklubben tager debatten med cheføkonom Frank Øland fra Landbrug & Fødevarer.

Markedsudsigt uge 11 - Bavarian og grumset marked

Mar 9, 2018 10:39

Description:

Pernille Enggaard og Lau Svenssen giver dig på 10 min. overblikket for den kommende uge. Et par regnskaber drypper fortsat ind således fra Bavarian Nordic, H+H og i udlandet E.on. plus Signet Jewelers, men ellers en uge med gang i de danske generalforsamlinger og udbytter bl.a. fra Pandora og Danske Bank. Markedet har et halvt øje på Trumps toldmur og en fast, positiv trend i aktieindeksene skal vi ikke regne med.

Fremtidens virksomheder og investeringer

Mar 9, 2018 54:58

Description:

Tech-selskaberne former fremtiden med deres visioner, løsninger og produkter. Hvordan forholder vi os til det som samfund og investorer? Jens Ulrik Hansen og Anja Hoffmann rådgiver begge internationale virksomheder og offentlige institutioner om teknologiske megatrends og muligheder og er i studiet med Lau Svenssen og Pernille Enggaard. 

Tjek på tank

Mar 8, 2018 54:46

Description:

Regnskab ude fra tank-selskabet Torm. Millionærklubben taler med selskabets CFO Christian Søgaard-Christensen. Med på telefonen er også klubbens to porteføljeforvaltere Philip Gunst og Lau Svenssen, der gør de foreløbige resultater op i aktiekonkurrencen. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson.

Digitalt festmåltid i Asien

Mar 7, 2018 54:59

Description:

De asiatiske langborde er dækket med godbidder for investorerne, og stemningen er sat af bl.a. den stærkt voksende middelklasse. Danske Banks aktiestrateg, Lars Skovgaard, ser sammen med Millionærklubben mod øst og peger på nogle af de sektorer, der pt. ser interessante ud. I studiet tegner Lars Persson billedet af de aktuelle aktiemarkeder og kommenterer bl.a. på gårsdagens regnskab fra Royal Unibrew. Vært: Bodil Gantzel. 

Markedet og DS Norden med positive toner

Mar 6, 2018 54:48

Description:

Markedet har pt rystet Trump og frygten for en handelskrig af sig, men investorerne lider fortsat af bipolare tendenser - er korrektionen slut? DS Norden er ude med regnskab og Lau Svenssen og Pernille Enggaard taler med adm. dir. Jan Rindbo. Lars Persson runder svenske spilaktier.

Hvordan står Europa efter valg i Tyskland og Italien?

Mar 5, 2018 54:44

Description:

Står Europa stærkere eller svagere efter weekendens valg i Tyskland og Italien, og kan vi nu endelig få luft under især det tyske aktieindeks? Frederik Engholm, chefstrateg i Nykredit, kommer med sit bud og tager os samtidig omkring betydningen af Trumps toldtiltag og handelskrig-retorik, plus det netop påbegyndte folkekongresmøde i Kina. Lars Persson er i studiet sammen med Pernille Enggaard og Lau Svenssen vender tankaktierne. 

Markedsudsigt uge 10 - Transport til land og til vands

Mar 2, 2018 09:57

Description:

Millionærklubbens porteføljeforvalter Lau Svenssen og vært Bodil Gantzel dykker ned i næste uges allerede kendte begivenheder. Ugen byder bl.a. på interessante regnskaber i transportsektoren - både til land og til vands. Herhjemme lægger både D/S Norden og Torm tal på bordet, og i Europa er det DSV-konkurrenterne Panalpina og Deutsche Post, der skal stå til ansvar for investorerne. På den politiske front vil markedsdeltagernes øjne være rettet mod mulig regeringsdannelse i Tyskland samt parlamentsvalg i Italien. 

Nervøsitet på aktiemarkedet

Mar 2, 2018 54:59

Description:

De globale aktiemarkeder tager endnu en tur nedad, og investorerne synes at bekymre sig om forventede renteforhøjelser, amerikanske toldbarrierer og ikke mindst aktiekurser, der ligger i den noget høje ende. Millionærklubben debatterer de aktuelle niveauer og inviterer lytterne med i debatten. I studiet: Bodil Gantzel, Lau Svenssen og Lars Persson. 

Våben, cannabis og lithium

Mar 1, 2018 55:00

Description:

Porteføljeforvalter Philip Gunst, har bragt spændende selskaber ind i Millionærklubben og leverer i dagens udsendelse indsigter om både våben-, cannabis- og lithiumbrancen. I studiet synes Lars Persson en smule bekymret over dagens indeksfald, og med på en telefon giver Lau Svenssen sin umiddelbare vurdering af regnskab fra øl-giganten, AB-InBev.

Vært: Bodil Gantzel

Nilfisk på egne ben

Feb 28, 2018 55:00

Description:

Nilfisk ude med første regnskab efter selskabet blev udskilt fra NKT i slutningen af 2017. Millionærklubben taler med selskabets CEO, Hans Henrik Lund, om dagens aktuelle tal og om fremtiden inden for rengøring. Med på en telefon er også daytrader og spekulant Tom Hougaard, der er gået all in på kontanter i Millionærklubbens konkurrence. I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

SAS og NKT i hver sin retning

Feb 27, 2018 54:55

Description:

Mens investorerne tager imod SAS’ regnskab med kyshånd, bliver NKT for alvor straffet. Lau Svenssen leverer en første kommentar til regnskaberne i dagens udsendelse. Med på telefonen er også Sally Khallash, der investerer ud fra adfærdsøkonomiske principper. Hør, hvordan det gik for hende i 2017, og få indblik i nogle af de aktier, hun pt. holder øje med. Vært: Bodil Gantzel. 

Turnaround på formel

Feb 26, 2018 55:06

Description:

Hvad kræver det at gennemføre en succesfuld turnaround, og kan man overhovedet lave en opskrift for den slags? Ja - lyder det umiddelbart korte svar fra Jesper Damm, partner i Boston Consulting Group. Hør ham fortælle, hvilke elementer der er særligt væsentlige at inddrage og fokusere på, hvis man som virksomhed skal komme helskindet gennem en krise. I studiet sætter Lars Persson scenen for dagens aktiemarked, og med på en telefon leverer Lau Svenssen en vurdering af kinesiske Geely Automotive Holdings opkøb i Daimler. Vært: Bodil Gantzel

Markedsudsigt uge 9 - Interessante regnskaber i sigte

Feb 23, 2018 09:36

Description:

Uge 9 byder på en række spændende regnskaber fra bl.a. SAS, NKT og en ny spiller på den danske børs, TCM. Men også e-handelsinteresserede kan se frem til nyt fra Boozt.com og Zalando, der begge lægger tallene på bordet i løbet af ugen. På det mere overordnede plan kan det nært forestående italienske valg gå hen og spille en rolle, men indtil videre synes investorerne dog ikke at give det meget opmærksomhed. Hør, hvad Lars Persson vil fokusere på i den kommende handelsuge. Vært: Bodil Gantzel. 

Lytternes dag

Feb 23, 2018 55:04

Description:

Lytterne stiller spørgsmål til Millionærklubbens panel, i dag Mogens Vad og Lars Persson. Hør bl.a., hvad de mener om GomSpace, Zooplus og Alibaba.

Vært: Bodil Gantzel.

Højt at flyve...

Feb 22, 2018 54:59

Description:

FANG-aktierne har gennem længere tid haft en forrygende kursudvikling, men er det holdbart i længden? Millionærklubben spørger Frank Sørensen fra Stonehenge, der som valueinvestor udtrykker bekymring. Med på telefonen tegner Helge Larsen et billede af Genmabs regnskab, og i studiet beretter Lars Persson bl.a. om dagens tal fra ISS og William Demant.

Vært: Bodil Gantzel

Aktiv eller passiv forvaltning?

Feb 21, 2018 54:59

Description:

Historisk set er der muligvis fonde, der har klaret sig bedre end benchmark, men er det muligt at finde dem, der også vil gøre det fremadrettet? Nej, mener dagens gæst i Millionærklubben, Paolo Astorri fra Miranova. I stedet er langt de fleste investorer bedre tjent med at sætte deres penge i passivt forvaltede fonde, mener han. I studiet sætter Lars Persson scenen for endnu en dag på fondsbørsen og afslører, hvilken ny aktie han har lagt i sin portefølje. 

Vært: Bodil Gantzel

Hvordan er investeringsklimaet på råvaremarkedet?

Feb 20, 2018 54:59

Description:

Guld, olie og stål - vi runder Ole Hansen, råvarestrateg i Saxo Bank. Kapitalmarkedsdag i Mærsk og aktieanalytiker Michael Friis, Alm. Brand, er ikke imponeret over udmeldingerne ej heller de danske regnskaber generelt. I studiet Lars Persson og Pernille Enggaard der vender Jyske Bank, Sydbank og Genmab. 

Små- og mellemstore nordiske aktietips

Feb 19, 2018 54:51

Description:

Thomas Tang, MediumInvest, har gennem fire år haft stor succes med at plukke små- og mellemstore nordiske selskaber til sine investorer. Vi taler med ham om strategi og specifikke selskaber. Lars Persson og Pernille Enggaard i studiet med optakt til denne uges regnskaber og Lau Svenssen analysere stålsektoren.

Markedsudsigt uge 8 - Genmab og Mærsk

Feb 16, 2018 12:57

Description:

Efter en blød uge er de danske regnskaber tilbage med tal fra bl.a. Genmab, Jyske Bank og William Demant. Mærsk holder kapitalmarkedsdag tirsdag, hvor vi måske får flere detaljer om selskabets digitale strategi, og samme dag kommer verdens største detailkæde Wall-Mart med deres årsregnskab. Her er den digitale strategi med egen cloud løsning også i fokus. Lau Svenssen og Pernille Enggaard kigger på ugens handelsmuligheder.

Comeback til aktier - og guld

Feb 16, 2018 55:04

Description:

Lau Svenssen og Lars Persson tager imod spørgsmål fra lytterne om bl.a. Cannabis og semiconductor, og så er der positive bevægelser i guld-kurven.

Vært: Pernille Enggaard

Når der går følelser i den

Feb 15, 2018 55:03

Description:

Mange unge investorer har aldrig oplevet faldende aktiemarkeder for alvor, og den seneste tids tumult kan derfor føles lige hård nok. Millionærklubbens nyeste - og yngste - porteføljeforvalter, Philip Gunst, giver gode råd til de unge investorer og peger på nogle af de psykologiske faktorer, der med fordel kan tænkes ind i en handelsstrategi. Med på telefonen er også Lau Svenssen, der dykker ned i dagens lidet flatterende regnskab fra Norwegian Air Shuttle, og i studiet ser Lars Persson på de aktuelle markeder og regnskaber fra bl.a. Oriflame. 

Vært: Bodil Gantzel. 

Godbidder til den modige bundfisker

Feb 14, 2018 55:02

Description:

Trods vaklende markeder er der stadig masser af interessante aktier, det er værd at investere i - endda til en formentlig billigere penge end for bare 14 dage siden. Teknisk analytiker Christopher Wold gæster Millionærklub-studiet og giver bud på, hvad han pt. finder størst potentiale i. Med på telefonen er også Tom Hougaard, der er kommet skidt fra start i klubbens investeringskonkurrence anno 2018.

Vært: Bodil Gantzel

Eksplosiv vækst i app-økonomi

Feb 13, 2018 54:55

Description:

Der er store penge i den bugnende app-økonomi og en måde, at investere ind i de bemærkelsesværdige stigningstakter på, er at se på gaming-aktier. Millionærklubben dykker ned i feltet sammen med Mads Christiansen, privat investor, der har specialiseret sig i netop gaming-selskaberne. Hør bl.a., hvilke han har størst forventninger til. I studiet er også Lau Svenssen, der giver sin uforbeholdne mening om TDC’s udmeldinger de seneste dage.

Danmarks største investor

Feb 12, 2018 54:58

Description:

Hvordan griber man sagen an, når man skal investere et trecifret milliardbeløb på danskernes vegne? Millionærklubben får historien af ATP’s fondsdirektør, Kasper Ahrndt Lorenzen. Med i studiet er også Lau Svenssen, der holder øje med de pt. noget volatile markeder.

Vært: Bodil Gantzel

Markedsudsigt uge 7 - svenske regnskaber

Feb 9, 2018 10:11

Description:

Regnskabspause i Danmark mens det stadig går løs i resten af Europa og USA. Spørgsmålet er, om den seneste uges volatilitet og fald fortsætter og om investorerne skal stå på køb, hold eller sælg. Lars Persson og Pernille Enggaard sætter den kommende handelsuge.

Rød og voldsom aktieuge - fortsætter det?

Feb 9, 2018 54:52

Description:

Regnskaber, voldsomme fald og udsving har holdt investorerne til ilden på samtlige aktiemarkeder. Lars Persson og Lau Svenssen fordøjer ugen, kigger på dagens regnskab fra Mærsk og svarer på spørgsmål fra lytterne.  

Vært: Pernille Enggaard

TDC, DSV og Teva

Feb 8, 2018 55:03

Description:

Købstilbud på TDC, regnskab fra verdens 4. største transport- og logistikvirksomhed danske DSV og Kåre Schultz er klar med sin første udmelding som adm. direktør for Teva. Lau Svenssen og Lars Persson er klar ved aktiefronten, hvor det pt går hedt for sig, og vi får kommentar fra Jens Lund, finansdirektør i DSV. Vært: Pernille Enggaard

Optimismen er tilbage

Feb 7, 2018 55:02

Description:

Globale aktieinvestorer kan atter vende mundvigene opad på en morgen, hvor de seneste dages negative stemning synes at have forladt lokalet. Spørgsmålet er, hvor længe det varer. Millionærklubben tager temperaturen på markedet sammen med daytrader og spekulant Tom Hougaard, der ikke helt kan slippe bekymringerne. Med på telefonen er også Lau Svenssen med kommentarer til dagens regnskaber fra Vestas, Lundbeck, GN Store Nord og Carlsberg. 

I studiet: Bodil Gantzel og Lars Persson. 

Smykker, creme og allergi

Feb 6, 2018 55:04

Description:

Pandora, Matas og ALK er ude med regnskaber - vi får kommentar fra Søren Løntoft, aktieanalytiker i Sydbank. Lau Svenssen og Philip Gunst fordøjer et blod rødt marked i studiet, men tror snart vi er ude på den anden side og tilbage i vanlig Bull trend. Vært Pernille Enggaard.

Er der en større korrektion på vej?

Feb 5, 2018 55:02

Description:

De globale aktieindeks er i rødt - hvorfor og hvor stor bliver korrektionen? Vi taler med Henrik Drusebjerg, chefstrateg Carnegie, og Lau Svenssen og Lars Persson ser frem på ugens regnskaber fra bl.a. Vestas, Pandora og Teva. Vært Pernille Enggaard

En ny stærk regnskabsuge venter med bl.a. Vestas, Teva og Pandora

Vært: Pernille Enggaard.